Joakim Lamotte skyller på kvinnor när män skapar problem
Asså Joakim Lamotte. Han har reagerat på hela Anders Borg-debaklet. Han är arg. Jättearg.
 
....
 
På feministerna. 
 
VAR VAR ALLA FEMINISTER INNAN ANDERS BORG FICK SNEFYLLA?
Självklart var Anders Borgs beteende helt oacceptabelt och det är bra att det nu blir en debatt om sexuella trakasserier. Men det är något som gnager mig när jag i sociala medier bombarderas av inlägg skrivna av Sveriges samlade feministelit.
Det går inte att låta bli att undra var alla upprörda röster är när andra kvinnor råkar illa ut. Alla dessa utsatta kvinnor som jag på grund av mitt val av jobb numera ofta kommer i kontakt med. Varje vecka sitter jag och läser förundersökningar och utdrag från rättegångar där kvinnor blivit utsatta för brutala gruppvåldtäkter, överfallsvåldtäkter, och andra typer av övergrepp. Den senaste handlade om två killar, i Vårby utanför Stockholm, som våldtog en 16-årig tjej medan de hotade att misshandla henne med ett järnrör.
"Gråt inte! Var tyst innan jag ger dig den här i skallen! Fucking järnrör", skrek en av dem för att flickan skulle sluta gråta under våldtäkten. Straffet för killarna blev åtta och tio månaders sluten ungdomsvård. Vilket jäkla skämt!
När jag läser den här typen av domar undrar jag alltid varför Sveriges feminister inte ställer sig på barrikaderna och skriker sig hesa? Var är alla upprörda inlägg i sociala medier när småflickor utsätts för de mest brutala övergrepp vi kan tänka oss?
En nioårig flicka utsattes för våldtäksförsök i Örebro för några veckor sedan. I Östersund har flera kvinnor blivit gruppvåldtagna den senaste tiden utan att gärningsmännen har gripits. I tisdags fick en kvinna halsen avskuren på öppen gata, mitt på dagen, i Surahammar.
Varför står inte folk på gatorna och demonstrerar mot att otryggheten för kvinnor ökat dramatiskt i Sverige de senaste åren? Det övergår mitt förstånd. Sådant funderar jag på när jag sitter där och läser domar och förundersökningar tills jag inte står ut längre. Ibland kan jag inte sova på nätterna på grund av all skit jag får reda på.
Därför sticker det något i ögonen när Sveriges samlade feministkår blir som kalvar på grönbete först när Anders Borg beter sig illa på en spritfest i Stockholms skärgård. Det handlar inte om att jag vill förminska det han har gjort, utan mer om en stilla önskan att det vore trevligt med lite engagemang även vid andra tillfällen. Vid närmare eftertanke är det faktiskt en stor jäkla skam att vissa debattörer håller tyst om vad som händer i Sverige tills en före detta finansminister får snefylla. 
"Var var alla feminister innan Anders Borgs snefylla?"
 
"Det går inte att låta bli att undra var alla upprörda röster är när andra kvinnor råkar illa ut."
 
"Det vore trevligt med lite engagemang även vid andra tillfällen."
 
Alltså bor den här jävla amöban under en sten eller har han huvudet för långt upp i sitt eget självgoda arsle? 
 
 
"Var är alla feminister?" undrar han. VI ÄR HÄR OCH SKRIKER OSS HESA. Varje dag. Hela tiden. Vi har gjort det i hundra år nu. Trots att vi motarbetas av män som Lamotte och hans kvinnohatande följe. Tysta?? Vi gör inget annat än skriker.
 
Feminister lyfter, skriver, pratar om, poddar, bloggar, debatterar mäns våld och de övergrepp och förtryck män utsätter oss för VARJE DAG. Feminister jobbar. På kvinnojourer. Med unga tjejer. På skolor. Inom politiken. Inom vården. Inom journalistiken. I förorterna. På gatorna. Oförtröttligt och konstant och oftast gratis och har gjort så långt innan Lamotte upptäckte att han kunde tjäna pengar på vår kamp. 
 
Men Joakim Lamotte är inget annat än en parasit som har kommit på att han kan tjäna pengar på kvinnosaken. Han tjänar på att osynliggöra och förminska det arbete som feminister gör för det får honom att framstå som lösningen på de problem han upplever som mest akuta. Hans agenda är rasistisk och antifeministisk och i hans följe hittar vi samma slags män som hejjar på Borg. Män som tycker svenska feminister gnäller för mycket eftersom att det finns flickor som utsätts för hedersmord. Män som vill tysta oss. Män som är farliga för kvinnosaken. 
 
Här får ni ett tips: Passa er för män som ska berätta vad som är viktigast för kvinnor. Akta er för män som försöker definiera feminismen. De och män som Lamotte, som parasitar på kvinnors arbete och ryggar, måste motarbetas ordentligt innan de får fäste. 
 
 
 

Joakim skyller på kvinnor när män skapar problem. Problemet blir då alltså inte att män våldtar, utan att feminister inte stoppar det. Ridå.

Caroline

vilken jubelidiot

Hanna

Alltså detta svar från Joakim Lamotte var inget som jag behövde läsa just nu innan läggdags (jobbar imorgon). Vill slå sönder allting i mitt rum nu och typ skrika så att jag börjar blöda. Förstår ärligt inte hur du Natashja, hur du orkar fortsätta. Alltså du måste ju få psykbryt var och varannan dag, på riktigt? Alla kvinnor borde få subventionerat stöd efter att fått uppleva liknade inlägg. Denna helt orealistiska dumhet och totala okunskap från män. Nej, jag kan inte engagera mig mer i detta, blir galen. God natt!

Svar: Förstår ärligt inte heller. Vill just nu mest begå våldsbrott. Manshatet växer sig enormt mycket större.
Lady Dahmer

My

Han är sånt smuts. Smuts. Smuts. Smuts.

C

Fy fan för den s k mannen, Lamotte. Håller helt med om att han tjänar pengar på att som en jäkla låg ögontjänare och narcissist (och rasist!) gjort det till ett levebröd. Men det är sååå genomskinligt vad hans agenda är..!!! Avskytt det puckot länge men detta tog priset 👿👿👿

Hanna

Och ju mer jag läser och hör från män så känner jag bar men nej, vi har inte kommit någonstans!? Känns som jag lever på 1800-talet och vi alla kvinnor måste ut och demonstrera, typ gå man ur huse och förbereda oss inför krig (mot männen).

Tänker på senast idag, min arbetslokal har flyttat från centrum ner till ett industriområde. Under morgonen på helgerna går inga bussar (jobbar varannan) . Varje gång jag kliver av den där bussen i centrum och går den ganska långa vägen så är jag rädd. Är rädd att en man ska dra in mig från sidan eller stanna med bilen. Min mamma är också rädd. Hon mår på riktigt dåligt av oro och jag måste lova henne att smsa när jag är framme. En lättnad drar alltid över mig när jag närmar mig lokalen. Att jag klarade mig.

Det är verkligen sjukt men det är min vardag och många andras.

Ok nu säger jag god natt en gång till, det är verkligen en heltidsarbete det du gör Natashja!

Svar: Alltid denna rädsla. Alltid.
Lady Dahmer

Nemo

Jag orkar verkligen inte läsa den idiotens skriverier. Bara jag ser hans namn känner jag för att köra huvudet i en stenvägg, även om det snarare borde vara hans huvud som slås i stenväggen.
"Alltså bor den här jävla amöban under en sten eller har han huvudet för långt upp i sitt eget självgoda arsle?" kan dock vara bland det bästa jag läst!

Svar: Jag trodde ärligt det var satir. Jag trodde inte ens att han var så jävla clueless. Men tydligen. Han upphör aldrig att förvåna.
Lady Dahmer

C

Hanna:
Håller med till 100%. Blir så arg, frustrerad, upprörd och typ tokig av hans jävla skitsnack att jag kommer att vara vaken länge. Och slå i en vägg! 👿

My

Så jävla trött på Lamotte, mer analyslös människa får man leta efter. Han är en översittare rasist som låssas vara feminist för att kunna lyfta sina rasiståsikter i media.
Cred till dig LD som orkar ta fajten varje dag! Du inspirerar mig som feminist och mamma! Tack 💜

Svar: Han är definitivt ingen feminist
Lady Dahmer

breakuntil

Hanna, finns det nån möjlighet för dig att påtala otryggheten för din arbetsgivare? Är det en sån arbetsplats att man vågar testa det? Hur som helst beklagar jag, hemskt att du och många andra måste gå på ställen som känns otrygga. Hemskt att män bara smiter undan allt ansvar. Hemskt att en sån som Lamotte får hålla på som han vill... verkligen bra påminnelse i blogginlägget att man inte ska låta en man definiera ens feminism! Aldrih låta sig övertygas att en man kan vara lika bra på feminism som en kvinna. Bra kan de vara, men aldrig lika bra.

Svar: Män har lärt oss att de vet bäst. Även i våra frågor.
Lady Dahmer

Loanne

Läste igår kväll, sov dåligt och är fortfarande arg 😡

Svar: Jag drömde om det!
Lady Dahmer

wleaf

Min mamma hann dela typ tre inlägg av Joakim Lamotte för något år sedan innan hon och jag hann träffas och diskutera honom. Jag fick såklart panik när jag såg att min egen ömma moder delade hans skit.

Svar: Hahaha jo min mamma har delat riktigt tveksam skit
Lady Dahmer

Christina

Bra skrivet LD!

Jenny

Tack för bra blogg, podd och all inspiration! Har följt dig några år och det är roligt att se hur bilden av dig mejslas ut och nyanseras, ju mer texter jag läser/ lyssnar på er podd:)

Jag undrar om det går att maila dig eller skicka privat meddelande? Skulle vilja dela med mig av min livssituation i en familj med funktionsvariation ( =extremt mycket kontakter med myndigheter, vård, kommun), men det känns för långt och utlämnande i ett kommentarsfält.

<3 <3 <3
/Jenny

Svar: Du kan maila ladydahmer@hotmail.com. Kan ej lova svar pga så mkt på tallriken nu men läser allt! ❤️❤️❤️
Lady Dahmer

Ulla

Hans poäng var väl att en massa feminister hoppar på Anders Borg (jag gjorde det också) men de skriver inte om alla våldtäkter och övergrepp som skett den här sommaren. Och det stämmer. Feminister skriver hela tiden om att män som grupp begår dessa övergrepp, men aldrig är ni intresserade av att det faktiskt är en viss grupp som är extremt överrepresenterad när det gäller sexövergrepp. (Hade de inte befunnit sig här hade kvinnorna skonats.) När vi alla vet att det är gruppen invandrade män från dysfunktionella länder, så tiger ni om det och smetar ut skulden på alla män - ja, framförallt vita medelålders män. Varför ger ni inte Borg samma svepande "alla män" utväg? Jag förvarar inte Anders Borg, jag tycker att alla svin ska få samma behandling och hängas ut med namn och helst också signalement.

Svar: Fast det är inte alls sant. De flesta våldtäkter begås av män vi känner och litar på. För svenska vita kvinnor är det generellt svenska vita män och för kvinnor med invandrarbakgrund är det männen de lever ihop eller umgås med.
Lady Dahmer

A

Ulla:
Det stämmer att män från vissa länder är överrepresenterade när det gäller våldtäkt på svenska kvinnor, men det gäller bara överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter vilket är de ovanligaste formerna av våldtäkt. Den vanligaste formen av våldtäkt begås av någon som offret känner och eftersom folk generellt inte umgås speciellt mycket över etnicitets- och kulturgränserna så är det därför svenska män som begår de flesta våldtäkter mot svenska kvinnor. Alla sexövergrepp är inte överfalls- eller gruppvåldtäkter. Förvånansvärt få är det faktiskt.

Ulla

Nej, det stämmer inte längre att de flesta våldtäkter begås av närstående. Enligt BRÅ: I majoriteten av de sexualbrott som rapporteras i NTU är förövaren en helt okänd person (69 %). I 21 procent av fallen var gärningspersonen en bekant, och i 10 procent av fallen en närstående.
Så bilden har förändrats. https://www.bra.se/brott-och-statistik/brottsutvecklingen/valdtakt-och-sexualbrott.html

Ulla

Dessutom har vi fått ett unikt mansöverskott på grund av invandringen. Enligt statsvetarprofessorn Valerie Hudson går det 123 pojkar på 100 flickor i åldern 16-17. Det är rena dynamiten för ett land att ha så många unga män som riskerar "att bli över".
Det är nog inte många som inser hur snabbt demografin ändras i Sverige.

Svar: Problemet med att ha en sån här fokus på just män från andra kulturer är att det som sker på andra fronter ofta riskerar att glömmas bort eller förminskas. Det är ett stort problem och gynnar inte kvinnor överhuvudtaget. Ett överskott av män är inte ett invandrarproblem eftersom att svenska män riskerar att hamna efter också med de eventuella konsekvenser det medför.
Lady Dahmer

A

Den där statistiken gäller sexbrott generellt alltså hela registret från tafs på rumpan till grov gruppvåldtäkt. Jag har t ex aldrig blivit våldtagen. Däremot blev jag i min ungdom tafsad på av främlingar nästan varje gång jag var på krogen. Jag anmälde ingenting av det, men fick jag frågan i en enkät så skulle jag ange att jag blivit utsatt för ungefär 40 sexbrott av 40 främlingar. Dessutom är jag så pass gammal att jag hade mina glansdagar innan massinvandringen från Afrika och Mellanöstern och växte heller inte upp i något invandrartätt område. Majoriteten av de som begick sexbrott mot mig på krogen var alltså svenska män.
Förnekar inte alls att män från vissa länder är värre än svenska män, har sämre kvinnosyn osv, men deras värre-varande ska inte flytta fokus från det faktum att svenska män är illa nog.
Mansöverskottet beror heller inte bara på invandringen. Något som också spelar in är massutflyttningen av svenska kvinnor. Svenska kvinnor flyttar från Sverige i större antal än någonsin av yrkesskäl. Andra länder t ex Norge erbjuder högre löner, bättre arbetsvillkor och bättre arbetsmiljö inom kvinnodominerade yrken.

Ulla

Lady D: Först ett tack för att du svarar. Du är en intelligent sökande person som det är spännande att följa. Smickret avklarat, så ja, det är ett stort problem för alla unga män i Sverige, men det är ett problem som skulle ha kunnat undvikas om politikerna tagit sitt ansvar i stället för att leka "humanitär stormakt". De flesta av de asylsökande är unga män utan asylskäl. Att de söker sig hit är rationellt och naturligt, men kvar i flyktingläger och i de fattiga och dysfunktionella länderna finns kvinnor, barn och gamlingar. Hjälpen borde ha satts in där och i närområdet.

A: Du hör till relativiserings-gänget, "svenska män minsann". Nu är det så att den kraftiga ökningen av överfallsvåldtäkter beror på att de flesta utförs av män med utländsk härkomst. Framförallt från Mellanöstern, Afghanistan och Nordafrika. Hade de inte funnits här hade dessa kvinnor sluppit att bli våldtagna, för det är ju inte så att Lasse rycker in och våldtar om Amedh inte fanns på plats.
Sen tror jag att studien du hänvisar till är "Slagen dam". I den jämställdes nyp i rumpan med våldtäkt, något studien fick stark kritik för. Du säger att "svenska män är illa nog". Självklart är det så, men varför ska vi då frivilligt importera än värre misogynister?
Jo, mansöverskottet jag hänvisade till beror på invandringen, för siffrorna handlar om åldersspannet 16-17 år.

Katta tonårsmorsa

Grabben är en solklar antifeminist.

A

Ulla:
"Nu är det så att den kraftiga ökningen av överfallsvåldtäkter beror på att de flesta utförs av män med utländsk härkomst."
Nu är det så att det var ungefär det jag sa. Det finns ingen anledning att förklara något för mig som jag redan fattat själv och dessutom sagt:
"Det stämmer att män från vissa länder är överrepresenterade när det gäller våldtäkt på svenska kvinnor, men det gäller bara överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter"

Sen hänvisar jag inte till någon studie från någon bok jag inte ens läst. Jag hänvisar till den statistik från BRÅ du presenterade samt min egen erfarenhet. Den statistik du länkar till klumpar ihop alla sexbrott. Den separerar inte sexuella ofredanden från rena våldtäkter. Alla sexbrott, från nyp i rumpan till grova gruppvåldtäkter finns representerade där. Klart som korvspad att majoriteten av ALLA sexbrott begås av okänd när majoriteten av sexbrotten är ringa och handlar om ofredanden utförda av främlingar på offentlig plats. En ren våldtäktsstatistik hade sett annorlunda ut när det gäller gärningsmännens relation till offren.

Kajsabajsa

Angående länkad statistik om sexualbrott: "Man bör vara medveten om att det, precis som för hot- och misshandelsbrott, finns anledning att tro att händelser där personer har blivit utsatta för sexualbrott av en närstående och händelser där personer utsatts i en bostad, är särskilt underrepresenterade i undersökningen. Den typen av utsatthet kan upplevas som särskilt känslig och är därmed svår att fånga upp i en frågeundersökning."

Invandrare eller inte, kontentan är: det är män som begår sexualbrott. Det är där fokus bör ligga, i första hand.

Svar: 👍🏻👍🏻👍🏻
Lady Dahmer

A

Det vore jävligt bra att verkligen läsa vad som står i den där statistiken innan man säger att:
"Nej, det stämmer inte längre att de flesta VÅLDTÄKTER begås av närstående" när det redan i det inledande stycket på BRÅ-sidan står: "Det är viktigt att notera att sexualbrott innefattar ett brett spektrum av brott – allt från lindrigare händelser, som blottning, till mycket allvarliga händelser, som våldtäkt. Det är sannolikt att dessa olika typer av sexualbrott skiljer sig åt när det gäller brottsplats och relation till gärningspersonen"

Alltså, statistiken på den där BRÅ-sidan innefattar ALLA TYPER AV SEXBROTT dvs allt ifrån lindriga brott
som sexuellt ofredande till grova brott som våldtäkt. Dessa 69% sexbrott som begås av okänd gärningsman innefattar alltså alla typer av sexbrott, inte bara våldtäkt. Att 69% av ALLA sexbrott begås av okänd gärningsman är inte samma sak som att 69% av alla VÅLDTÄKTER begås av okänd.

Svar: Precis! TACK!
Lady Dahmer

Jenny

Du som väljer att se det som att Lamotte förminskar kvinnor. Han brinner för kvinnofrid och vill få stopp på sexualbrotten. Det jag tror han reagerar på är att många som kallar sig feminister idag blundar för verkligheten i Sverige. Folk allmänt kan inte ta det med att mest utländska begår sexualbrott. Och nej jag är inte rasist för jag eller lamotte tycker så. Det är fakta. Jag är rasist om jag pekar ut en utländsk på gatan och säger massa skit till den. Sånt HATAR jag. För jag vet att det finns goda utlänningar, men vi kan inte heller ljuga om det som sker. Är ingen hemlighet att det är en annan kvinnosyn i dessa hemländerna och nu kommer ju många män samtidigt hit, var är kvinnorna? Finns ju utländska kvinnor som själv bevittnat det.

Sen klart det finns idioter till svenskar också men våldtäkter är inte i samma utsträckning. Däremot är svenskar idioter på fyllan eller bakom skärmen och det är illa också. Däremot är det hemskt oavsett vem som gör det, mem fakta är fakta. Feminism ska vi jobba för, alltid! Jag förstår Joakims uttalande och han har aldrig sagt gott om Anders Borg, men det blir ramaskri när det isf borde kämpas mer med våldtåkter som bara läggs ner och man väljer att inte skicka hem om de är nyanlända som våldtagit. Vem tar den striden? Blir man kallad rasist då? Där vill jag se dig ta den striden eller andra feminister. För inte är man rasist av det skälet?

Att kalla någon parasit och rasist bara sådär är inte så moget för ingenstans i hans texter kan jag se var han är rasistisk och går mot personangrepp? Han tar upp fakta vad han sett utländska säga om kvinnor eller annat. Säg mig varför det är rasistiskt? Han säger inte alla utländska är såna. Han skulle ju vara lika arg om det handlade om vita som utför t.ex våldtäkter, men han tar upp sanningen, han pratar på skolor om hur man beter sig mot tjejer och detta gäller även svenska tonårskillar. Tycker han gör mycket mer än många andra och det hade jag sagt oavsett han var kvinna eller man. Sen är ingen perfekt och alla kan göra snedsteg när dom skriver, även du. Säkert jag också någon gång. Men att kalla någon rasist utan att förstå vad han skriver om är onödigt.

Tack för mig o ha en fin dag.

Svar: Lamotte brinner för att tjäna pengar. Inget annat. Han tar betalt för sånt som feminister gör och har gjort gratis. Hans följare består fråmst av antifeminister. Det säger ganska mkt om den sk feminism han bedriver.
Lady Dahmer

Jenny

Jag är feminist och står på hans sida. Att smutskasta andra som du gör är inte okej då han ej gått mot angrepp. Finns säkert knäppisar i alla kretsar och du har säkert "feminister" som följer dig som inte är riktiga feminister heller.

Vissa organisationer bedrivs frivilligt och utan lön ja, men alla behöver lön och pengar för att leva. Vissa har detta efter jobbet medan vissa har det på heltid och han kan inte bedriva det han gör på heltid om han inte kan försörja sig inkl bedriva sin verksamhet. Du har inte fakta nog att påstå att saker är i o så, sen kan du tro hur mycket du vill, men det är en annan sak. Jag skulle gärna skänka en slant till honom om jag inte tjänade så dåligt. Många som jobbar på kvinnojourer och annat "tar också betalt" för de behöver ju lön, sen går pengar till verksamheten och det gör det i Lamottes fall också. Vet en kompis mamma som haft hand om sånt och klart hon behövde ha lön också. Lamotte är frilansare så han måste få in pengar på något sätt. Allt kostar idag, världen är inte gratis.

Svar: han går till angrepp precis hela tiden.
Lady Dahmer

Jenny

Jag är feminist och står på hans sida. Att smutskasta andra som du gör är inte okej då han ej gått mot angrepp. Finns säkert knäppisar i alla kretsar och du har säkert "feminister" som följer dig som inte är riktiga feminister heller.

Vissa organisationer bedrivs frivilligt och utan lön ja, men alla behöver lön och pengar för att leva. Vissa har sånt efter jobbet medan vissa har det på heltid och han kan inte bedriva det han gör på heltid om han inte kan försörja sig inkl bedriva sin verksamhet. Vet ej om han har annan försörjning men för att iaf bedriva verksamheten han har. Du har inte fakta nog att påstå att saker är i si o så, sen kan du tro hur mycket du vill, men det är en annan sak. Jag skulle gärna skänka en slant till honom om jag inte tjänade så dåligt. Många som jobbar på kvinnojourer och annat "tar också betalt" för de behöver ju lön, sen går pengar till verksamheten och det gör det i Lamottes fall också. Vet en kompis mamma som haft hand om en kvinnojour och klart hon behövde ha lön också. Lamotte är frilansare så han måste få in pengar på något sätt. Allt kostar idag, världen är inte gratis.

Svar: Gått till angrepp är ju precis vad han har gjort. Inte bara nu utan återkommande. Gång på gång på gång.
Lady Dahmer

D

Håller fullständigt med Jenny.

det sättet du smutskastar Lamotte visar bara hur låg du egentligen är. Den killen säger saker som alltförmånga är rädda för att säga rakt ut.

Jag är själv en andra generations svensk och jag håller med Lamotte fullständigt med det han säger.

Ta en kliv i det verkliga livet och kolla hur det ser ut innan du smutskastar någon som faktiskt gör mer nytta än vad du gör.

Svar: "Han säger det som andra är rädda att säga"? Knappast. Hans åsikter är kosher nuförtiden och hans enorma följe visar det. Men att han gör nytta är ju lögn. Eller ja. Han gör ju nytta för sig själv. Men inte för kvinnor.
Lady Dahmer

Ulla

A och Kajsabajsa:

BRÅ:s statistik från 2005 (efter det året redovisas inte etnicitet, frågan är varför)
Överrisk för våldtäkt/försök till våldtäkt (av både barn och vuxna)
Ena föräldern född i Sverige 1,5
Båda föräldrarna födda utrikes 2,0
Själv född utrikes 5,1

Jag har svårt att tänka mig en mer pessimistisk världsbild än den att män runt om i världen i alla tider har förtryckt och förtrycker kvinnor. Att det var/är lika hemskt för kvinnorna i Indien med änkebränningar, nu i flyktingläger i Sydsudan, eller för de kidnappade skolflickorna i Nigeria som det är för kvinnor i nutidens Sverige. Finns det överhuvudtaget en chans att förbättra villkoren för kvinnorna om samma mansnormer råder världen runt sen urminnes tider? Det är inte troligt, eftersom det då rimligtvis bör vara biologiskt.
Många feminister är beredda att smutskasta sina fäder, bröder, söner och vänner för att kunna skuldbelägga alla män. De vägrar att se skillnaden på patriarkala klankulturer och den svenska kulturen. Är det enbart av rädsla att bli kallade rasister och främlingsfientliga? För all erfarenhet och all statistik visar att det är farligare för en kvinna att möta ett gäng unga afghanska män på en mörk bakgata än att möta ett gäng unga etniska svenskar. (Se statistik ovan) Varför vill ni vara kamikazepiloter? Har ni ingen självbevarelsedrift?

e

Så jävla uppenbart att "Ulla" är en man. Tror jag vet vem också. Det är väldigt få kvinnor, i synnerhet som kvinnor som kallar sig feminister som är så nitiskt fokuserade på att göra skillnad på män och män. Svenska män = bra, invandrarmän = dåliga. För oss kvinnor är det nämligen ingen skillnad. Vi har blivit utsatta för sexuella anspelningar, inviter och övergrepp av svenskar såväl som andra. Jag är lika rädd om jag går hem från tunnelbanan en mörk kväll och det står ett svenskt killgäng utanför utgången som om det vore ett invandrargäng som stod där. Kvinnor tjänar absolut ingenting på att göra skilllnad på män och män. Det gör däremot svenska män så ja, uppenbart att du är en vit man.

Elisabeth

Att spy galla så här över någon är väl ändå rätt oprofessionellt? Att Lamotte och du inte alltid och till 100% delar åsikter är ingen ursäkt. Har för mig att "någon" för en tid sedan gick ut medialt med att hon "hatar alla män". Jag kan hålla med Lamotte, var finns alla feminister? De rop jag hör är enligt mig vansinniga uttalanden om att invandrade brottslingar inte ska utvisas när svenska brottslingar inte blir utvisade, vita kvinnor ska abortera sina foster för att stävja rasism och det vita maktväldet att män ska hatas etc. Lamotte däremot har tom vart i norra Sveriges inland och i små landsortsbyar talat med gymnasieungdomar om förhållningssätt och beteenden. Vad är ok och vad är inte ok. Att volontära på kvinnojourer etc är behjärtansvärt, men kommer knappast att bidra till färre angrepp på vare sig kvinnor eller män.
Så vart är vi då, vi som varken är feminister eller kvinnohatare? Jo, vi sitter hemma vid köksbordet, knyter näven i fickan och svär, precis som en snäll svensk ska. Vi har sett hur det gått för dem där ilskan bubblat över och de höjt rösten. Drevet har kommit direkt och rasistfanan har hissats i topp. Vem vill bli uthängd som rasist när det är handlingen, brottet, som är det som avses? Förmodligen väldigt få och därför sitter vi där med knutna nävar och svär för oss själva och våra närmaste. Ingen kommer att stå och skrika på barrikaderna trots att de egentligen inte vill annat.

Svar: Låter som att du läser "en ding ding värld".
Lady Dahmer

Liv Ringström

Jag har ingen jättekoll på vem han faktiskt är, tack o lov för det verkar de som!

Jag förstår att kvinnor strider dagligen men jah som inte följer så många poddar, många bloggar, nyheterna och sånt på det sättet ser faktiskt inte det så mycket utan de är när de blir "attacker" mot t ex vår politiker, stora MÄN .. som det blossar upp.

T ex dina blogginlägg du har gjort nu om ja detta och han Borg, det syns för du är stor oxh det handlar om stora personer .
Sen kanske det finns en liten själ som skriver/pratar om en våldtäkt på en person som inte är stor och då syns inte .

Många feminister jobbar tyvärr i skuggan, man pratar och strider men det Syns aldrig så mycket som när det är några stackars satgubbar inblandAde!

Svar: Ja och det är ju media och vi som delar inlägg på FB osv som har stor del i detta. Vi lyfter ju liksom bara feminismen när det är just Borg som gjort nåt dvs när tidningarna kan tjäna på lösnummer. Det vardagliga feministiska arbetet är ju inte intressant. Samma sak på FB. Jag ser stor skillnad på hur många det är som delat mina inlägg om Borg o Lamotte o på hur många som delar mina dagliga inlägg om feministiska frågor.
Lady Dahmer

Elin

Alltså den mannen...

All kärlek och styrka, LD. <3

Petra

Hej, Om Lamotte nu tjänar pengar på sådant som feminister gör och har gjort gratis är det väl inget fel i sig? Kanske feministerna kan lära sig något av det? Alla måste ju försörja sig på något sätt. Har svårt att tro att Lamotte tjänar några stora belopp, men den saken har jag inte koll på.

Svar: Feminism är ingen karriär. Att han tar betalt är inte problemet, problemet är att han tar plats på bekostnad av andra kvinnor som slitit hela sina liv med kvinnofrågor. Kan garantera att han drar in stora pengar på swish. Och ju argare människor blir desto mer pengar i fickan, så genom att använda feminister och kvinnor som slagträn så får han en mer givmild publik.
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog