Stötta mitt feministiska arbete!
Tycker du om det jag gör, det jag skriver, aktivistar, debatterar och bråkar för så kan du sponsra mig genom att antingen bli månadsgivare på Patreon.com/ladydahmer eller genom att swisha en slant till:
 
0736815778
 
Jag tror på att vara oberoende. Jag tycker att det är viktigt att jag inte låter mig köpas. Folk måste veta att det jag skriver är genuint och att mina ord är mina och inte storföretagens. Jag vill inte gå kapitalismens ärenden och bidra till kroppshets, köphets eller konsumtion som riktar sig mot kvinnor. Det går emot allt jag står för. Jag tror på gratis information och oberoende samhällskritik. Jag tror inte på manliga rika mellanhänder. Jag tror på transparens.
 
Tycker du om det jag gör och vill sponsra mig och mitt arbete så skänk gärna. Tycker du om det jag gör men inte kan eller vill skänka pengar: läs ändå för sjutton gubbar! (Och sprid ordet) Vi gör feminism tillsammans!
 
 
 
jos

Jag tycker det är bra att du är fortsatt oberoende! Jag blir bara som alltid rädd när det kommer till att handla om pengar, rädd för att fokus förflyttas från kärnan av ditt livsviktiga arbete - att du skriver om feminism för att det behövs, till att syftet blir att tjäna pengar. Pengar är så oerhört lätt att bli påverkad av, jag tror det är viktigt att ha en stor respekt för hur lätt det är att trilla dit.. Att skifta fokus inom sig till varför man gör det man gör. Jag hoppas att du är lika stridbar och transparent där inom dig, som du är mot samhället och dess galenskaper. Vi behöver dig! Med det sagt så vill jag bidra till att du ekonomiskt kan fortsätta ditt viktiga arbete och swishar därför en slant. Men hoppas och ber bara att du har respekt för hur lätt det är att förföras av detta gift som är pengar.. Fortsätt vara en blåslampa upp i röven av lögnerna bara, skärskåda både dig själv och omgivningen, så ska det nog gå bra!! Om någon ska klara det så är det du. <3

Svar: Det har samma tankar och det är just därför jag hellre tar frivilliga donationer! Då vet jag att ingen kan dra in min lön eller avbryta samarbetet om jag uttrycker mig för hårt eller starkt. Mina följare har inga krav på mig på det sättet. Tvärtom! Enda jag känner är ansvar, pepp, lust att skriva mer för att ni ska få det ni betalar för men det är bara positivt för mitt skrivande! 😊
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog