God jul då alla!
Jag skulle posta en raljant text om konsumtionssamvetet men så skrev Cissi ett inlägg som var raka motsatsen och nu vet jag inte om jag ska posta eller inte, vill ju inte skapa dålig stämning på självaste julafton liksom hehehehehehe. Närå men postar den sen. 
 
Natten var stressig. Inte för att nåt hände men för ni vet ju hur det är i magsjuketider när man bara väntar på att det ska slå till igen eller att barnen ska få återfall. Vågade fan inte sova ens pga var så orolig att J skulle kräkas. Eller jag själv. Men vi överlevde natten och idag är det julafton och även om planerna att ordna egen sill och laga en massa gott till julbordet krusades så kommer det ju bli trevligt ändå. Vi är en stor familj och alla bidrar. 
 
Så här såg det iallafall ut igårkväll. Jag när en ambition om att slå in alla klappar så där lyxigt och vackert i olika sorts papper med vackra snören och etiketter men det slutar alltid med panik, gaffatejp och torr tuschpenna på små lappar. 
 
 
Louise

Känner igen mig med presentinslagningen... jag vill (men kan inte) slå in vackert så det slutar alltid med att jag svär en runda, när pappret knölar sig/går sönder. Men jul blir det ändå, och våra barn lika glada. God jul!

Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

hehe samma här, min paket blir så fula. Jag får aldrig till det, och snören orkar jag inte ens med efter haft fullt upp med att slagit in alla klappar.

Asta

God Jul brudar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog