Hej hej från mardrömmen som är min jul
Jag befinner mig i en mardröm. Visserligen en i-landsmardröm och jag borde vara glad att detta är det värsta jag kan föreställa mig just nu (det är det inte) men hallå, vi befinner oss i ett kräksjukeinferno och det är två dagar kvar till julafton!!!! 
 
Igår var mellanbarnet sjukt. Hängig på förmiddagen för att sen kräkas på eftermiddagen. Idag verkade han må bättre men nehej så kul ska vi inte ha det för då blev stora barnet kräksjuk och hennes kräksjuka var den där varianten då de kräks hela tiden och aldrig slutar och det pågår i timmar och man sanerar och sanerar och skrubbar händerna och kroppen och händerna tusen gånger så eksemen man har blir till stora sår och nu sitter jag här och bara håller tummarna för att minsta inte ska väcka mig med en spya i fejset. 
 
Hur har ni det då? Hur firar ni jul? Är det mysigt eller bara jobbigt eller både ock? Firar ni med stora släkten eller litet och intimt? Jag är en riktig julälskare. Jag älskar fan julen. Årets mysigaste högtid och nej jag blir inte speciellt irriterad på familjen heller, inte alls faktiskt. Jag tycker bara det är trevligt. Och barnen älskar det. Älskar att hända med kusinerna. Älskar att springa in till farmor på morgonen. Älskar att trakassera fasters kille som kommer från england. Älskar snön och att åka spark och pulka. 
 
 
Karin

Usch jag känner med dig. Våra tre små pluttar ( och jag) har precis tagit oss ur kräksjukan. Det var en pärs vill jag lova. Tvättmaskinen gick varm. Tacksam ändå att vi hann få det avklarat innan julafton. Hoppas ni hinner pigga på er till imorgon!

Joppan

Å stackare!!! Håller alla tummar att resten av er slipper eländet! Jag älskar också julen, på ett helt omotiverat barnsligt sätt fast jag över 40. Varje år är min värsta mardröm just magsjuka. Vi åker iväg 60 mil varje år o firar jul m mina föräldrar o de av mina syskon m familjer som kommer. Alltid har ungarna ngr kusiner här, fullt liv - o jag älskar det! Vi äter hemgjord traditonella julmat, mer o mer varje år för de ingifta kommer o bidrar m sina traditioner! O min man, som vuxit upp i en dysfunktionell familj där jul mest varit ångestladdat, har efter snart 20 år m oss också börjat uppskatta julen. Önskar dig o de dina en fin jul!

X

Min mamma ligger och dör på sjukhus sen i förrgår. Försöker hålla ångan uppe för barnens skull. Har inte fixat gran än, eller börjat laga mat, eller slagit in klappar. Får göra allt idag.

Clara

Jag älskar julen! Har bara bra minnen från när jag var liten. Vi firar hemma hos oss. Jag, sambon, 7-åring och 1,5-åring. Till oss kommer min mamma och lillebror. Ääääälskar litet och mysigt. Min släkt bor långt bort och sambons släkt är.. knepig och lite på håll. Så vi lägger allt krut på oss själva och de som är oss närmst!

Petra L

Åh nej, så synd att de blev sjuka! Kräksjuka är inte kul och jag blir alltid smittad om mitt barn har det 😐

Jag har just lämnat mina två partners och ungen i deras kupé på tåget från Stockholm till Norrbotten och lagt mig på min brits i delad liggvagn. Jag tar med dem upp till min släkt för att fira jul där. I morgon blir vi hämtade från tåget av min mormor, som ännu inte träffat min pojkvän fastän vi hängt ihop i tre år nu. Hon har hemskt svårt för det här att jag nu lever med två män, ska bli intressant att se hur alla hanterar det nu i jul! Jag har varit gift i sju år så de känner min man väl och tror väl att det är synd om honom som nu måste "dela" mig med den här nya 😂

Jag älskar också julen. Vi firar lite olika men nu blir det väldigt traditionellt med vanligt julbord, tjocka släkten, massor av snö och paket. Hoppas alla frisknar på sig till i morgon och god jul!

Laj

Stor kram X. Har liknande situation. <3

Hedvig

Min lilla unge fick kräksjukan för första gången i fredags kväll. Tydligen flera hos samma dagmammor som fick ser också. Vi hann bli friska tills idag (julafton) iaf även om aptiten inte är på plats än. Känner med dig!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog