Kom och köp (och säg hej!) på söndag!
Nu på söndag kommer jag stå nere i Hornstull och sälja konst hela dagen! På Debaser strand till och med. Det är ju feministisk marknad om ni nu hade missat detta och jag tycker ni ska komma. Försök inte kramas, men säg gärna hej och HANDLA av mig och alla andra. Mest av mig. 
 
Jag har gjort två nya prints dagen till ära. Jag kommer premiärsälja dem på söndag men lägger upp dem i min tictail-shop på måndag för er som inte kan komma på marknaden. Jag lägger även upp fler exemplar av de gamla som tagit slut. 
 
Det är så frustrerande att vara hemma med liten plutt nu när jag vill måla och skapa och sälja. Det finns ingen tid eller möjlighet att måla tavlor just nu så därför kör jag digitalt ett tag. Det blir ju också bra men det blir annorlunda. Jag vill ju kunna nå ut till en större marknad än min egna publik också. Det var roligt på förra marknaden faktiskt för jag sålde till folk som inte visste vem jag var alls! 
 
 

Linda

Så jävla kul! Tar med mig familjen och kommer :) har sett dig på stan en gång men vågade inte hälsa, den här gången kanske jag vågar ;)

Sara

Wow vilka motiv! Och läckert armband!!

Babbeln

Önskar att jag kunde komma, men jag bor för långt bort och har en liten bebis att ta hand om :(

Ems

@ Sara, kolla in feministsmeden, det är mycket möjligt att hon säljer något liknande armband! (Eller kanske gör på beställning)

cl

Fina tavlor!
Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du visar dina tatueringar? Och gärna förklara vad dom betyder för dig? Jag tycker sånt är så roligt!

Elina

Älskar din konst!

En fråga: Hur går det med ditt körkort? Jag har precis börjat efter ett uppehåll och känner mig helt värdelös och rädd för trafiken... Känns som om jag aldrig kommer lära mig alla regler.

Svar: Uppehåll för mig. Ångesten är för stark och så svårt att hinna med när man är föräldraledig!
ladydahmer.nu

Elina

Använder du akryl när du målar?

Svar: Japp!
ladydahmer.nu

Loanne

Jäklars så fina! Du är grym!

Annie

Börja jobba (aktivt med ditt skapande) två dagar i veckan och skola in plutten på förskola. Två korta dagar i veckan där du kan ägna dig åt saker du älskar och mår bra av kan väl inte vara fel? Samt att Plutten nog inte kommer ta särskilt mycket stryk av det tänker jag, det blir ändå många dagar med mamma.

Svar: Nä ingen förskola än.
ladydahmer.nu

Maria

Blir så besviken ang att en del som du skriver är ute efter att bara hugga och trycka ner på Internet. Det är obehagligt och int alls ok. Om jag bloggade skulle jag blockera dom. Det förstör både för läsare och bloggaren. Vi ska vara som systrar och stötta och värna om varandra. Vi behöver det i denna värld. ibland går det för långt. Tack för bra blogg. Kram.

FT

Varför inte förskola än? Han kommer inte bli traumatiserad :)

Svar: Nej inte traumatiserad men jag tror barn mår mkt bättre av sen förskolestart.
ladydahmer.nu

Josefin

Går det att köpa de fantastiska printsen i inlägget på annat sätt än på marknaden? Kommer inte kunna ta mig dit tyvärr.

Svar: Jag kommer släppa dem i butiken online också!
ladydahmer.nu

Josefin

Oj, nu såg jag att du skrivit att du lägger ut dem i shoppen. Sorry för slarvig läsning!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog