Men vadå en del kvinnor vill kanske bli tagen våldsamt i alla hål av ett dussin män?
Det blir så smärtsamt tydligt att kvinnor inte är värda nåt. Jag håller på att lära mig och förstå bokföring, och Oskar sa igår att jag måste ha ordning på allt för man kan bli fälld för bokföringsbrott och då kan man få fängelse och ja det är ju sant och fatta hur jävla fucked up detta är egentligen? Inte att man får konsekvenser av brott men att det är värre, i rättsystemet, att fucka up bokföringen än det är att vålda kvinnor och barn. 
 
I Fittjafallet blir det extremt tydligt detta. Att ett gäng män kan få fullkomligen skända en kvinna, att de trots att det inte bara finns bevisning för att hon utsatts för grovt våld och trauma i sina kroppsöppningar utan även har ett brottsregister med tidigare misstankar om sexuella övergrepp mot andra kvinnor. Och ändå får de gå lösa. Och ändå kan de fortsätta. Och ändå kanske de blir frikända. 
 
"En av männen som åtalats efter den misstänkta gruppvåldtäkten i Fittja berättar hur hans vänner skrattade och filmade övergreppet. ”Det var mer på skoj, en skojgrej typ”, säger han i polisförhör."
 
Det är också tydligt att det är vissa kvinnor som är mindre värd än andra. Heter man Lisa Holm och är vacker och blond och oskyldig så rasar folket. Är man en missbrukare eller på annat sätt en kvinna som inte är fin nog så är det svinn man räknar med. Sånt man skiter i. 

Nu påstår männen att hon ville ha sex frivilligt. Att det var i utbyte mot droger. Att det är prostitution det handlar om, som om det gör saken bättre, som att det är fritt fram att göra vad som helst då. (förutom att det också är ett brott) Det påminner om ... var det gruppvåldtäkten på Stureplan ... där man använde bdsm som försvar typ "vadå hon ville ju få en tv-dosa brutalt uppkörd i röven" och så köpte tingsrätten det för hallå inte ska vi väl skamma kvinnor som gillar att bli behandlade illa? Typ.
 
Att den här sexliberala vågen som sköljer till och med genom feministiska kretsar, helt utan analys, ska vara så jävla tillåtande att ingen vågar stanna upp och ifrågasätta påståendet att en kvinna vill ha brutalt sex med flera karlar samtidigt. Det vill hon inte. KVINNOR VILL INTE DET. Sen skiter jag i om just du vill bli tagen i alla hål, det är säkert trevligt under ordnade former (hahaha med män?) för vissa men de flesta kvinnor vill det inte. 
 
För de av er som har möjlighet så anordnas nu en demo den 19 December på Sergels torg. Kom dit om ni kan! 
 
Jag skulle även vilja se att man mötte upp kvinnan utanför tingsrätten på nåt sätt, så att hon möts av systerskap och kärlek efter domen. Hon kan behöva det oavsett hur det går. 
 
 
Lisa

Hederskultur är vad det är, "bra" kvinnor blir man upprörd över när de behandlas illa (sen är män(niskor)s definitionen på "illa" en diskussion för sig..), medan "dåliga" kvinnor vänder man ryggen helt. Får ont i magen.

Karin

Jag mår illa. Världen är sjuk. Skulle velat vara där om jag inte borde så långt bort.
Önskar så att nån bara gör nån "skojgrej" mot dessa män inom kort. As.

Ellen

Det är för jävligt...

Känn ingen press, men ett litet förslag bara.. Kan inte du lägga ut en av dina tavlor eller några prints på tradera för musikhjälpen? Vore en grymt bra grej att buda på :)

trino

Ja men exakt så! Vårt samhälle är så jävla sjukt. Det är OBEGRIPLIGT att gärnigsmännen i Fittja-fallet är släppta i väntan på dom. Helt jäkla obegripligt. Jag har mardrömmar på nätterna just nu där män härjar fritt och kvinnor är helt rättslösa. Detta är vad samhället gör med oss alla, vi är villebråd överallt. Ingenstans är jag eller du säker. Ingenstans.

Finns det någon ekonomisk insamling till kvinnan som utsatts? Vem betalar för fantastiska målsägarbidrätet Elisabeth Massi Fritz som gör ett kanonjobb?

(Lyckligtvis i fallet med stureplansprofilerna så fälldes de i hovrätten och fick flera års fängelse och just tv-dosan kunde de aldrig säkra några spår på men männen fälldes ändå).

PS kika på gratistjänster Bokio, den gör bokföringen åt dig så länge du matar in/fotar kvitton mm, superbra tjänst.

Lottsky

Sexualitet är komplexa och högst individuella saker. Det sägs att kvinnor fantiserar om övergrepp men det är ju FANTASIER och inte verklighet.

Om nu någon kvinna frivilligt går med på brutalt sex med flera män så lär hon ju inte polisanmäla det och gå igenom förhör, sitta i rätten och vittna ingående om allt som försiggått under akterna.

Bara att en anmälan gjorts borde väl vara ett tämligen stort tecken på att hon inte var med på det hela frivilligt.

Somliga Harmoniska Husmödrar

Nej, det finns inte en enda kvinna på hela jorden som VILL ha sex med 20 män i en kall, skitig trappuppgång (där hon får noll tillfredsställelse dessutom men ska tillfredsställa alla männen medelst intrång i hals, slida och anal) samtidigt som hon får huvudet dunkat mot stengolvet tills hon blir medvetslös. Men är det så att det är de här premisserna vi ska utgå från ("fast vadå, hon kanske ville") så kräver jag att vi ska utgå från det VARJE gång en man blir misshandlad av främlingar på stan. Bruten käke, skjuten i benet, knäckta revben? Vadå, han kanske ville! Hur ska vi kunna veta det??? För den ENDA skillnaden mellan detta scenario och att kvinnan blev misshandlad tills hon var medvetslös är att det dessutom var kukar inkörda i alla hål på henne. DEN ENDA SKILLNADEN.

F

Somliga Harmoniska Husmödrar: Håller verkligen helt med dig här, är det detta sjuka som ska gälla för kvinnor så ska det banne mig vara exakt likadant för männen! "Klart han ville ha stryk, när han gick där ensam på gatan på kvällen!" Skulle det räknas som en "skojgrej" om en man följde med en kvinna hem, så råkar ett 20-tal förbannade kvinnor vänta i samma lägenhet och... ja TOKAR TILL det lite! :D
Nej jag tror inte det! Vilken syn har man egentligen om man tycker att det är en "skojgrej" att någon blir extremt utsatt, våldtagen, spottad på och slagen?
Jag hade såå gärna velat dyka upp i stlm, tyvärr bor jag för långt bort:/ Kanske dyker det upp fler demonstrationer eller insamlingar en kan delta i?

Z

@trino

Målsägandebiträde behöver man inte betala för, det är gratis för målsäganden. Det är staten som betalar kostnaden.

Så insamling specifikt till det behövs inte.

Enmet

Även OM det nu skulle finnas kvinnor som vill bli behandlade på detta vis(finns ju inte), så hade det varit bättre att det var straffbart ändå. Bättre att offra några få kvinnors rätt att bli brutalt tagna i alla hål och misshandlade än att offra alla andra kvinnors rätt att vistas ute utan att bli våldtagna.

Men bortsett från detta. Om hon nu ville, VARFÖR POLISANMÄLDE HON DÅ??!
Jo, för att kvinnor är ju lögnaktiga skökor som bara vill sätta dit män för sköjs skull, antar jag att rätten anser.

Hmm

Ja men det här är så galet. Låt säga att hon faktiskt var med på det från början, vilket hon så klart inte var. I vilket fall så har hon rätt att ändra sig när som helst undertiden. Då är det ändå en våldtäkt.

Då borde ju rimligen bevisbördan vara på andra hållet. Att den som är anklagad ska kunna visa på att hon var med på det. Allt annat blir orimligt och är faktiskt lite hur det ligger till i andra mål idag, även om man påstår att bevisbördan ligger hos åklagaren. Men den som står åtalad i ett kontraktsbrott har också på sig skyldigheten att visa upp att där faktiskt fanns en överenskommelse och ett kontrakt. Annars blir han fälld om han inte kan visa upp ett sådant. Borde vara samma här.

Jag börjar bli mer och mer för att det ska finnas samtyckesbevis vid sex framförallt utanför stadiga förhållande (inom förhållanden så får man nog titta på en annan lagstiftning för att komma åt våldtäckter).

Hmm

Lisa:Jag hör vad du säger men hederskultur har en helt egen och mycket väldefinierad definition.

Var snäll och blanda inte ihop begreppen då det försvårar att komma tillrätta med de enorma problemen som finns.

Jag bryr mig inte om vad Pascalidou sitter och säger i tv-rutan utan hon klampar in och vill vara inkluderad i ett begrepp som hon inte verkar ha en aning om vad det egentligen är. Här, och jag avskyr egentligen nästan hela den diskussionen, kan vi prata om CA om en än väldigt markaber önskan att ”profitera” och rida på andras misär.

Tack på förhand!

Hmm

Lisa: Eller missförstod jag dig? Menade du på att förövarna agerade enligt hederskodexen och det inte var rättssystemet du var ute efter? I så fall är jag benägen att hålla med dig.

Lisa

Hmm
Ja, menade som du skrev i andra kommentaren!

Anna i stugan

Detta! Så otroligt vanligt, minns också ett fall med en tonårstjej som blivit våldtagen av fyra olika killar på en fest som turades om att gå in och ta för sig. Och det gick såklart inte att bevisa att hon inte var med på det. INGA TONÅRSFLICKOR (som ju har en begränsad erfarenhet av sex) VILL BLI KNULLADE AV FYRA OLIKA KILLAR PÅ EN FEST hur svårt är det att fatta? Nä fan, jag tycker man ska införa en lag som gör det FÖRBJUDET med gruppsex eller våldsam sex eller BDSM såvida det inte finns skriftliga kontrakt. Och högre straff på alla sexualbrott. Det behövs rejäla ändringar i lagboken för att komma tillrätta med detta.

Hmm

Lisa 👍

Maria

Detta är hemskt. Unga killar får inte förstöra en kvinna så här. Jag känner mej otrygg. Tycker polisen sviker. Dom och politiker måste samarbeta så vi får ett tryggt samhälle. Tänk på nästa generation. Själv nyligen blivit utsatt för ofredande och jag känner mej sänkt ångestfylld och ledsen. Det är jobbigt. Fy fan för vissa s k män. dom måste få sitt straff. Kram.

Jenn

Anna i stugan

Är nästan beredd att hålla med. Men jag tror tyvärr att om vi skulle göra så som du föreslår skulle dessa skriftliga kontrakt användas för att legitimera våldtäkter i dessa kretsar så jag tror inte det är hållbart heller. Det vill säga "kvinnor som skrivit på kontrakt får skylla sig själva, det finns ju bevis på att de ville" typ, och det är ju världens tankevurpa men det är en tankevurpa som säkerligen kommer att förekomma och ställa till problem. Vet inte vad den optimala lösningen skulle vara egentligen. Det är så lätt att se problem som garanterat kommer uppstå med i princip alla. Problemet ligger ju i att kvinnor är villebråd och det är så svårt att komma åt roten till det.

Danielas Dagbok

Bra pch viktigt inlägg av dig, än en gång! Har själv bloggat om männens attityd till #metoo idag, går att läsa här:

http://danielasdagbok.com/2017/december/ett-inlagg-skrivet-at-alla-man-2.html

Anna i stugan

Jenn, ja, du har förmodligen rätt. Känner mest att vad fan ska man göra för att få folk att förstå att INGEN (eller i alla fall extremt få) vill ha sex där man har synliga skador efteråt, eller blir påsatt av flera olika män i en trappuppgång? Hur kan det inte vara självklart för folk? Det verkar ju som om att det är normalt att anta att hon kanske ville. Folk (eller män då) har en så jävla skev bild av vad tjejer och kvinnor rent faktiskt tycker om och njuter av.

Kanske kunde man göra någon form av lag som gör det olagligt oavsett att ha sex som ger skador eller gruppsex, och att i de fall det kommer till rättegång så blir det förövarens ansvar att bevisa att hon faktiskt ville och var med på det. Äh jag vet inte. Blir uppgiven.

Jd

Bra med demonstration! Är väl typ det som kan göras, att visa upp på bred front att sådana här slags brott inte tolereras längre

Malin

Anna i stugan: jag håller med faktiskt. En lag som säger att vid sex som ger skador så måste den skadeorsakande personen/personerna bevisa att den skadade ville bli skadad, typ.
Allt annat våld är ju olagligt! Fattar inte varför sex och våld i kombination ska normaliseras. Och nej, jag vill inte skuldbelägga dem som gillar sexuellt våld, men även de måste väl förstå hur problematiskt det blir för alla de som utsätts för oönskat våld?

Ksmb

Jag blir ta mig fan vansinnig av detta. Jag fattar inte att dessa män kan komma att gå fria.
Ja, vissa kvinnor njuter av och fantiserar om gruppsex. Det absolut vanligaste är dock inte att vilja ha det med främlingar i en trappuppgång samtidigt som man blir slagen medvetslös.
Ja, hon var där för att köpa droger. Sist jag kollade var köp av narkotika för eget bruk inte ett brott som straffas med våldtäkt.
Och so what om hon sa "ja ok, jag kan suga av er två/ligga med er två mot att ni ger mig knarket gratis"? Är män så jävla pantade att de tror att hon då går med på att bli bokstavligen skändad och misshandlad i flera timmar?

Det värsta är att jag tror killen när han säger att det var en skojgrej. Så jävla empatistörd tror jag att han och hans kompisar är. Dom fattar inte, eller skiter i, att dom har skadat en annan människa.

Tess

Hur störd är man om man på riktigt säger att något sådant var en SKOJGREJ? Det är ALDRIG skoj att mot någons vilja ta för sig av någon annans kropp!!!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog