Vi tar en julpaus med podden
Förresten vi tar en paus över jul med poddandet. Jag hinner inte och orkar inte. Har så jävla mycket att göra och så lågt på inspirationsfronten att jag inte skulle krysta ur mig nåt ens om jag ville. Fast jag vill ju inte krysta fram nåt alls. Så vi får höras igen i januari! 
 
Apropå fullt upp så sålde jag ju på marknaden i Debaser i söndags och hjälp vad kul det var. Jag sålde bra och jag träffade så många av er! Det är ju så himla roligt. Jag är ju lite awkward såklart pga har ju svårt med ögonkontakt och den sociala biten och tycker det är svårt att ta emot komplimanger, men jag blir ju verkligen helt tagen av den respons jag får och det peppar mig otroligt mycket att veta att det jag gör, detta lilla och mediokra, sätter spår i människor på ett positivt sätt. Det är så häftigt! 
 
Jag ska försöka sälja på mer marknader. Även om jag får panikångest inför dem så säljer jag bra och jag säljer framförallt till en ny publik. Det var liksom människor som inte visste vem jag är som köpte?! Det är ju helt fantastiskt liksom, det betyder ju att min konst står sig på egen hand typ. 
 
 
(Min syster kom ju förbi också) 
Ella

Jag vill så himla gärna köpa printen med en fuck you hand och en blixt (tror jag?) till min mamma i julklapp men i din webbshop verkar den vara slut, finns det något chans att köpa en och få den innan jul? ❤️

Svar: Nej tyvärr! Jag hinner inte få nya tryck OCH skicka dem innan helgen och det måste man om de ska hinna fram. Jag kommer släppa massa nya efter jul så kanske en försenad julklapp?
ladydahmer.nu

Shakopee

Du och jag tycker inte lika i allt men att du är en fantastiskt duktig konstnär är det inget snack om! Jag tycker att det är konstigt att du inte är minst lika känd för din konst som för din feminism. Men det kommer.

Svar: Det kommer hoppas jag hahaha!
ladydahmer.nu

Lina

Hej! Låter som världens stalker nu haha, men gick tillbaks i arkivet eftersom du skrev om att bloggen är 10 år och jag har hängt med ett tag. Dock finns det inga bilder alls i de gamla inläggen! (älskar dina bilder). Klickade och kollade och det är maj 2013 och bakåt de inte finns. Kan blogg.se kanske hjälpa dig med detta eller är de gone forever?

Svar: gone forever. jag har ju hoppat fram och tillbaka mellan blogg.se och wordpress!
ladydahmer.nu

Cissi

Hej! Jag smög omkring och kikade på dina prints läänge innan jag vågade gå fram och välja en. Sen hade vi en fin pratstund om min favorit, den med gul bakgrund, som jag tycker är inspirerad av Frida khalo. Så fin jag vill måla liknande med inspiration av dig och henne. Tack för det, va en fegis och ville säga hur fantastisk du är och ta en bild men vågade inte så tackade för mig och flinade hela vägen hem 😂
Du är fantastiskt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog