Livesändning och tankar kring patriarkatets fall
Igår hade vi värsta fikabonanzan. Cissi Wallin kom förbi med barnens farbror och lilla kusin Helmer och de hade med sig massvis med fika. Och jag hade bakat massvis med fika. Så idag blev det liksom fika till frukost. Vi körde live tillsammans. Något stökigt blev det, mest för att barnen (plus grannbarn???) levde RÖVARE i rummet intill. Jag ba hallå pappor kan ni fösa ut flocken nån annanstans men icke. Men det var kul. Annorlunda från det ni är vana vid, men likt våra sändningar när Cissi jobbade på radio och jag var regelbundet gäst där. Vi har pratat om att köra live fler gånger. Kanske spela in några poddavsnitt för att känna på, vi får se. Återigen så kom det in miljoner jävla män som ville att jag skulle visa mina bröst eller annat. Jag blir så ledsen. När tar det slut? Lisa Ekdahl ba "patriarkatet faller inom din livstid" och jag ba ÄR DU HÖG? Detta är ju en fantasi utan dess like, tror hon seriöst på detta själv? Hur ska det ens gå till? Klart det inte kommer falla inom vår livstid. Det kommer förmodligen aldrig falla. Ledsen för negativiteten men jag ser verkligen inget ljus i tunneln. Aja. Barnen hade det kul igår iallafall. Helmer börjar ju bli lite större och det går nästan att leka ihop då.
Ellen

Jäkla män alltså som inte kan bete sig :(

Men forssätt ändå, för även om inte patriarkatet helt faller kan det ju åtminstone bli bättre och det blir det genom exempelvis upplysning genom din blogg. Go LD!!!!!

Missade er livepodd, men fikan ser ju amazing ut!

Elna

Roligt att ni gör det!
(Ps nu hänger MB lite halvhemligt ut både gördelkerstin och livskarusel för att de inte för sin kamp som hon behagar SÅ JÄVLA RÅTT)

Frida

Haha, stackars Juno som fick en bit silvertejp till fika :D

Män suger, för övrigt.

Anna

Blocka på bara. Till sist har du väl fått bort de som gör så.
Förstår att du blir ledsen, man förlorar ju hoppet lite. Men försök att inte ta det personligt. Det är symptom på en dålig dålig grej.

Och sen då? | Bloggbevakning Nöjesguiden

[…] är det en hel drös med ouppfostrade män som brukar dyka in på Lady Dahmers lives och antingen 1. Be henne visa tuttarna eller 2. Kommentera hennes vikt. Alltså, vilka ÄR […]

Julia

Vilka idioter!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog