Bajsinfernot

Så hur var er morgon då? Min såg ut så här:

Nej det är varken blomjord eller choklad. Plus är att han iallafall prickade pottan med kiss! 


Har ni liknande erfarenheter från nakenrumpor och småbarnsår? 

Isabella

Men oj! Min mobil hängde sig och skickade massor av inlägg, sorry!

Skulle skriva,
Yes, känner igen mig! Senast igår på stranden (tack och lov vår privata) samt en klutt på gräsmattan. Men det är så skönt att få lufta rumpan!

Becka

Usch, inga barn för mig. xD Vill fråga hur det går till men låter bli. Jag vill inte veta. Haha.

Maria

Mitt i ett blöjbyte på ettåring ringer jobbet jag sökt. Naken ettåring struttar runt och stannar till för att bajsa på mina fötter medan jag löneförhandlar.

Hmm

Men färgen!!! Har han ätit massor med blåbär?

Svar: Blodpudding! 😩
Lady Dahmer

Ulrika

Har haft innekatt i över 15 år. Det händer fortfarande att jag ibland hittar/luktar mig till bajs på golvet, gärna lite halvgömt under vad som då fanns i närheten.

Hmm

Ha ha ❤️

RebeckaL

Stackars Bibbi!

Emelie

Händer hela tiden här! Häromdagen var hela bobbycar(en?) insmord i bajs. Och för ett tag sen fick vi slänga en matta som bara inte gick att få ren, hur mkt vi än skrubbade. Och när han har bajsat tre ggr och man tänker att "nu kan det väl ändå inte komma mer!", så jo... det kunde det visst! Men de måste ju få lufta sina små goa rumpor. Och de är ju så söta som nakenfisar 😄

Josefine-trebarnsmamma

Hohojaja, känner mig ibland som en hundägare när lilleman kommer och visar vart han bajsat och jag hämtar påse att plocka upp'et med🙈 Ibland känns det som att jag inte gör annat än att torka kiss på golvet/bordet/stolar etc. Han är 1,5 och långt ifrån rumsren... mellanbarnet var blöjfri i samma ålder och det vore ju gött om minstingen m kunde bli det inom snar framtid😂

FT

Där spydde man upp chipsen man just ätit :p

Svar: äh! Vardag för småbarnsmorsor. Med tredje barnet är man luttrad vid det här laget! Haha
Lady Dahmer

AK

Lät ungen gå blöjfri en morgon. Han passade på att bajsa på vår orange/vita matta. Som bonus, kunde jag i samma ögonblick konstatera att han fått livets första magsjuka.

Svar: åh nej!
Lady Dahmer

FT

Jo, luttrad blir man. Som en släkting till mig som började byta blöja på sin bebis i MIN soffa medan vi fikade? Eh nej? Haha! Aldrig så hos andra hur luttrad man än är själv hemma :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog