Det ska se ut som en riktigt sjuk fitta annars får det vara
Igår gjorde vi äntligen badhuset! Nej jag har ju inga bilder för hallå VATTEN och barn liksom, då ligger mobilen inlåst, men åh vad jag önskar att jag likt Isabella Löwengrip hade en fotograf med mig för åh så söt Fjutten var när han först satt i en sån där uppblåsbar sittmojäng och badade med oss andra i det djupa och sen när han fick plaska (och ramla med ansiktet först) i bebisbassängen. Great success för alla! 
 
Jag tog iallafall en bild i omklädningsrummet innan jag klädde på mig:
 
 
Sen blev det pizzalunch. I ösmo har de tyvärr inte så mycket att välja på men vet ni, de senaste typ 100 gångerna jag ätit pizza så har jag bara känt "varför?". Varför åt jag detta äckliga? Varför har de ingen tomatsås på pizzorna nu förtiden? (Nej en tunn hinna tomatsås man kan ana genom osten duger inte) Varför slösa mitt mjölätande på nåt jag inte ens tycker om? Ska jag få ont i magen ska det för fan vara värt det dvs bullar eller tårta. 
 
Pizzorna var bättre förr. Jag lovar, de var det. Har ni sett hur de gör halvinbakade pizzor nu för tiden? De typ viker upp kanten lite. En halvinbakad pizza ska se ut som en fitta med redig könssjukdom dvs den ska vara HALVINBAKAD dvs ha MER fyllning. Kanterna ska vara tjocka och degiga och uppvikta flera varv så pizzan får formen av en liten båt (eller fitta) och sen ska det fyllas med sås, ost, grejer och bea till kanten.
 
Så ska en halvinbakad pizza se ut: 
 
 
 
Inte så här:
 
Christina

Haha du är för rolig! Håller med, inte lätt att hitta en god pizza, känner också ofta varför?!

A-nonym

Du säger att du inte kkarar av att ha ett företag men du har ju en aktiv enskild firma registrerad?

Svar: haha ja min granne anja registrerade den åt mig för nån månad sen när jag startade min tictail (hon övertalade mig att jag behövde detta) men jag ska avregistrera den igen just pga jag inte kan sköta det
Lady Dahmer

Jennifer

Hahah rubriken gjorde min dag! Hade verkligen ingen aning om vad jag kunde förvänta mig avi inlägget.

Håller med ang. pizza. För typ 10 år sedan var pizza det bästa jag visste men nu köper vi aldrig pizza då det inte är gott... Icas fryspizzor är fanimej bättre och billigare än pizzeria så dom kör vi när pizzasuget kommer och vi inte orkar göra egen!

L

Lite ot men jag har inte insta. Lyssnade på senaste Penntricket om skam. Jättebra som vanligt. Jag funderade på manlig vs kvinnlig skam. Min erfarenhet är att män alltid lägger över sin skam på andra istället för att ransaka sitt eget beteende. Skammen kommer ut som ilska, aggressioner, hot, skuldbeläggande eller min sambos personliga favorit: att göra sig själv till offer fast det var han som gjorde fel. Jag brukar trösta mig med att ju argare han blir desto säkrare kan jag vara på att jag har rätt och att han har fattat att han betett sig illa. Som att leva med en sexåring som aldrig växer upp.

Lie

Håller helt med om pizzorna! Vad hände!? Det var bättre förr! 🍕

H

@L
Jaa! Eller som när mäns dåliga beteende på nätet ska dokumenteras och skvallras om för deras mammor!! Det är ju inte mamman som ska behöva skämmas, urk! fattar att det är ett effektivt sätt att sätta dit ngn men varför alltid på mammors bekostnad?

Anonym

Håller med. Pizzerierna verkar dessutom ha slutat med oregano

Hmm

Ja men oregano på pizzan var ju världens ofog. 🤢

Catten

Enda gången jag är nöjd med pizzan jag beställer är när jag köper den på en viss pizzeria i en viss stad i Spanien. Där är den stenugnsbakad och så där frasig som jag vill ha den.

Vill jag ha en riktigt bra fisk- eller köttbit i Sverige tycker jag det är ganska enkelt att hitta det, men pizza- nej- blir alltid besviken i Sverige.

Malin

Gå på en italiensk pizzeria istället, med italienska pizzabagare. Finns flera i Stockholm. Dyrt javisst men mycket mycket bättre. Ät pizza 3 ggr per år istället för 6 till exempel, pga dyrare, men du får god pizza istället för äcklig flottig sådan.

Thing1999

Åter igen har du bevisat att du är en av de klokaste.

Mia Lisa

Man får vad man betalar för. Betalar man för skit så får man skit. Personalen på de "svenska" pizzeriorna är oftast inte utbildade kockar och saknar passion för mat. Då får man inte någon högklassig mat. Det är ju bara att titta på ingredienserna, det är ju mestadels halv eller helfabrikat från en storgrossist.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog