Han visar redan sin kärlek med våld!
Nu börjar vi vända på dygnet här. Eller ja det är väl kanske att ta i. Men vi sover till iallafall 7.30 på morgonen och kommer i säng vid tio. (Alltså barnen) Värsta sovmorgonen! (Dock vill jag gärna ha tidigare kvällar så man får nån tid för sig själv.) Och så har vi kommit ner till en vila om dagen. Även om gnäll-Arne gärna vill sitta i selen runt femsnåret och slumra. 
 
Han är ett år. Jävlar vad tiden har gått fort? Han föddes ju liksom nyss! Jag har ingen liten bebis längre. Ingen liten pluttig kropp bredvid mig i sängen. Nu är det långa ben och arga fötter som sparkas hela natten och så en liten person som sätter sig upp på morgonen och ler med sin glugg. Och sen skallar han mig för det är tydligen så han gör när han "myser". Tjong!
 
Är det nu det börjar? Är det nu jag bortförklarar hans våld med kärlek?  "Nä han bara visar att han tycker om mig" *näsblod/blåtira*
 
 
Aja. Nu är det dags för vila! Så här såg det ut igår när vi klev upp. 
Sandra

Haha åh jag har också en liten som mys-skallas ❤❤ Dock gör han det med allt han gillar, inklusive badkaret, så det är nog ingen större fara att just det blir ett beteende som består 😅

Therese

Jag har en som gör så vid läggning. Senast igår trodde jag näsbenet mitt knäcktes...å ikväll lyckades hon smälla till näsan igen. Förstår inte att hon ska slåss innan hon somnar. Som att allt måste ut innan hon kommer till ro. Sen är hon mer fysisk med kramar å pussar än stora syskonet oxå. Antar att vissa barn är mer fysiska. Hon blir snart 2år så ganska stor. Får hoppas det lägger sig snart för vill inte oroa mig över att hon kommer slåss på förskolan när hon ska skolas in.

Christina

Själv har jag en bitare, haha!

Malin

Har du något bra tips på att sluta amma på natten? Jag är ensamstående till min ettåring så kan inte be om hjälp.. har försökt sluta tidigare men då fick jag mjökstockning och har inte vågat sluta sen dess pga smärtan..

Svar: Jag slutade tvärt men behöll kvällsamning o morgonamningen. Dra ner på tiden brukar funka också.
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog