Här sitter jag och sliter!
Nu ska jag ägna resten av denna kväll till att klippa podd. Jag behöver klippa fler avsnitt och det tar iallafall två timmar minst per avsnitt. Jag har räknat ut att jag lägger cirka 18 timmar per vecka på podden, med restid, klipptid, inspelning osv. Och då räknar jag inte in så mycket av den dötid som passerar. Ibland är det extra mycket sånt, som förra veckan när vi skulle spela in och fick tekniska problem och jag fick sitta och skrika åt en dator istället för att podda. Fy fan va less jag var då. 
 
När jag spelade in Glädjeflickorna så fick ju Hanna och Lisa resa hit och då la vi en och en halv dag på poddandet i sig, vi började på eftermiddagen och satt med grogg i ena handen och mick i andra fram till två på natten och sen körde vi så mycket vi hann morgonen efter innan de drog hem. Sen var det klippa på det. Pust! Men jävligt kul är det ju liksom. 
 
Aja men då kör jag nu då. Hörs på tisdag rakt in i era öron!
 
 
Här sitter jag och gör en massa magi!
Linnea

http://www.hemmets.se/agnes-wold-om-vikthetsen-forstor-folks-livskvalitet-inklusive-min/

Intressant artikel av bästa Wold!

eva

hur går det med datorn?

Svar: Den kämpar på. Funkar bättre nu sen formateringen!
Lady Dahmer

Lilli

Hejaheja! Jag är ingen poddare, lyssnar endast på Pentricket och tisdagar är nu den nya fredagen för mig. <3

El

Har du sett hon camcams inlägg där hon "råkar" skriva om demisexualitet och sen beskriva fetischer folk skall bli äcklade av i samma inlägg? Blir så seriöst ledsen.

Nina

Du är bäst LD! Vi uppskattar ditt hårda arbete tusentalt <3 jag älskar penntricket, och glädjeflickorna!

Nina

Du är bäst LD! Vi uppskattar ditt hårda arbete tusentalt <3 jag älskar penntricket, och glädjeflickorna!

Emily

Hej Natashja! Jag har ett önskemål om samtalsämne till Penntricket. Jag skulle vilja att ni pratade om "tjatsex" - var gränsen går mellan vad som är okej och vad som räknas som övergrepp. Hur ska man hantera situationer där man blir utsatt för tjatsex, och hur ska man kunna gå vidare efter att ha gått med på något som man egentligen inte ville? Tack för en jättebra podd.

marire

tusen takk for at du lager penntricket! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog