Hjälp en usel mamma fira sitt födelsedagsbarn
Ahhhhh T fyller år imorgon och som alltid under semestertider blir han liksom bortglömd. Nu härjar min man runt på stan för att försöka handla presenter och vad fan ska vi göra för speciellt imorgon? Vad gör ni för nåt som inte kräver för mycket? Blir det frulle på sängen? Åker ni iväg? Restaurangmat? Hjälp för faaaaan, världens sämsta morsa här behöver input. 
 
Förresten, ungarna fick sin freakshake på Älskade Traditioner och sitt besök på Kohphanjang häromdagen. Herregud vad de var imponerade. På Kohphanjang körde de även igång nåt slags åskväder. Först släckte de alla lampor och barnen blev rädda sen brakade det loss! Haha. 
 
 
Sofia

Mina föräldrar (på mammas initiativ såklart) brukade väcka en på morgonen med födelsedagssång och frukost plus tårtbit på säng, sen fick man välja middagsmat!

Emma

Gör nåt lite knasigt typ ha mat-picknick i trädgården eller köp massa glass, glasstrutar och strössel och öppna glasskiosk för födelsedagsbarnet och de grannbarn som är hemma på eftermiddagen. :)

Asterixia.se

Gå på Hard Rock Cafe på Sveavägen! Låter konstigt men på dagtid är det väldigt barnvänligt. Barnen får kritor och papper. De serverar först barnen som också är den viktigaste kunden. Jag har varit där och ätit födelsedagshamburgare typ fyra gånger i alla fall. Som yngst var mitt ena barn 2 oh det andra 10. Jättelugnt ställe dagtid.
Och Yasuragi har öppet för barn på somrarna. Där firade vi ena sons 7 års dag. Det var trevligt.

Malin

Våra får sång och paket i sängen på morgon och så får de bestämma middagen. Oftast hämtpizza eller tacos😊. Behöver inte vara mer komplicerat. Kalas har de iof med några kompisar från förskola/skola.

Elin Fjellström

Frukost på sängen, enkel skattjakt att få följa en tråd/ garn till paket, den kan ju börja vid sängen och runt inomhus och ut ovs,välja middagsmat... el utemat , och /eller familjen gör något bowlar, badhus, pick- nic till bad tja.. några ideer:)

S

Här hemma får (bör väl påpekas att jag bara har ett) barnet frukost på sängen enligt tradition. Sen får hen bestämma vad som är dagens aktivitet. Och även bestämma maten under dagen. I år var vi på cosmonova och Armemuseet. Hen fyller år i juli också så barnkalas har vi i anslutning till skolavslutning eller -start.

Maria

Ösmo simhall har en jätterolig hinderbana i bassängen nu under lovet, alla ungar älskar den. OCH det finns numer väldigt god italiensk-aktig glass för 25 kr. :-)

Tove

Vår lille pöjk fyller också på lovet. Vi är sällan hemma och orkar sällan packa med hans presenter. Så det brukar bli improviserat men med massa tjoflöjt som ballonger och flaggor. Han får välja mat (alltid pasta Carbonara) och tårta. Sen gör vi något kul. Presenter ja... han älskar pengar så en välstruken 100lapp brukar bli fint. Han är 8.

Fanny

Jag älskade när mamma (såklart) gjorde minihamburgare och minipizzor o pommes med ketchup på min födelsedag.
Sen stor tårta efter det såklart.
Lite lekar på dagen som han får bestämma. Sen har ni ju presenterna, dom var ju trots allt viktigast :P

Stina

Skriver såklart en dag försent. Jag själv är midsommarbarn och uppskattade som barn frukost på sängen, paket och en dag på gröna lund har varit mycket uppskattat.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog