Intet ont anande
Åh lilla Cissi Wallin. Lite gulligt ändå, denna oskyldighet inför livet. Denna oskuld! Snart glider (ramlar?) hon in här på gården i Delsbo för en veckas semester tillsammans med oss. Intet ont anande att hon strax ska kliva ner i nionde kretsen i Dantes inferno.
 
Hon har ju själv en tvååring så hon förstår ju gott och väl att det inte är någon semester i ordets rätta bemärkelse men jag tror inte hon har förberett sig för våra tre barn. De är ju fostrade av vargarna. Aldrig tysta och alltid i full galopp. 
 
Välkommen Cissi! Välkommen hit! 
 
 
Mia

Hej! Har lite undringar kring amningen med ditt barn. Du skulle börja med välling för att få honom att sova lite bättre på natten, funkade det? Min ett och ett halvåring ammas till sömn på kvällen efter att ha ätit gröt. Sedan vaknar hon minst 2 ggr/ natt och är ledsen och vill snutta. Somnar om snabbt så det är inte så krångligt men lite jobbigt att bli väckt. Har också funderat på välling men har liksom du varit lite skeptisk, har fått för mig att den innehåller kassa ämnen ( gröten gör jag själv) och att de blir typ vällingberoende...säkert inte så det är. Vad är din erfarenhet? Tack för en bra blogg! Du behövs.

Svar: Han sover jättebra nu o ja vällingen innehåller skit så jag ska experimentera lite efter semester. Hade han inte varit äggallergisk så hade jag gjort nån variant av äggmjölk. Googla det!
Lady Dahmer

Mia

Tack för svaret! Har också en äggallergiker tyvärr. Ska kolla lite andra recept!

Mia

Förresten, ammar du också först och att han sen får välling i sängen och somnar där? Min somnar aldrig i sängen själv...

Svar: välling först och sen tutte i sängen tills han somnar :-) Men jag ligger med tills han somnar. Det har jag gjort med mina andra barn tills de var iallafall sex och åtta.
Lady Dahmer

Asterixia.se

En läsare hos Kitty Jutbring påstår att det är bara Kitty som klär sin son i klänning. Är det verkligen så?
http://asterixia.se/2017/07/karleksbrev-till-kitty-jutbring/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog