Jag har rostat ihop

Bröl bröl på er! Varför är man ett sånt jävla vrak när man vaknar? Borde man inte vara på topp efter en natts vila? Det är som en gammal bil som fått stå och rosta ihop. Allt gör ont. Man kan knappt gå på fötterna och ryggen knakar. Fy fan. 


Annars sover vi väl "ok" dvs ok för att vara en småbarnsfamilj som samsover. J sover skitbra iallafall. Jag vaknar ju vid minsta nöff men mellan dem så sover jag som en klubbad säl. Drömmer mycket. Det har jag alltid gjort. Drömmer hela nätterna. Jag älskar att drömma. 

M

Nu behöver vi väl inte bli hypokondriska, men själv har jag Hypothyreos och tycker mig känna igen detta från förr när det var svackigt.

Harmagedon

Eller så hör det helt enkelt till den stigande ålder. Vi är inte 20 längre, eller ens 30...

Louise

Själv märkte jag en markant och tragisk förändring vid 40 :(. Stelheten som du nämnde ökade markant. Svårt att sitta på huk etc etc. och det är därför jag "tränar'". För jag vill inte bli stelare eller få mer ont.

a

vill inte förespråka träning, men upplever att man blir piggare överlag om man tränar. vad som helst egentligen. göra några sit ups, upphopp, simma, gå... whatever. o sen att man stretchar ordentligt. stretching o rörelse, det är väl typ det som motverkar stelhet. har precis börjat med detta själv, är trött på att vara trött o orörlig. har inga jätteambitioner. alltså, stryk det där med träning. det handlar väl bara om att sitta mindre o röra sig mer, o stretcha såklart.

Mia

Hur sover J, när somnar och vaknar han? Några uppvak under natten? Min lilla somnar strax efter 19.00 och sover till 06.00 ungefär. Vaknar två ggr/ natt ammas och somnar om inom 3 min typ. Är 1,5 år...bebisen alltså😊.

Mia

Hur sover J, när somnar och vaknar han? Några uppvak under natten? Min lilla somnar strax efter 19.00 och sover till 06.00 ungefär. Vaknar två ggr/ natt ammas och somnar om inom 3 min typ. Är 1,5 år...bebisen alltså😊.

FT

Om du vaknar med jämna mellanrum är det inte konstigt om du är trött! Sen promenad och/eller yoga innan man ska lägga sig på kvällen - svinbra!

Maria

Hej. Tack för svar var påslakan kom ifrån. Jag ska beställa. Dom är verkligen fina. Ha det bra och kram.

Sara

Drömma är fantastiskt! ❤ håller med, märkligt att kroppen inte är hundra procent vid uppvak... Den borde ju liksom vara superberedd på att fly vid
plötsligt uppvak av fiende 😊 eller så gnisslar en iväg kvickt ändå 😅

H

Om du drömt hela natten har du inte sovit djupsömn.

Nemo

Ååh, drömmar! Jag älskar också att drömma! Bland det bästa som finns, oavsett vad drömmen handlar om. Så himla kul när en kommer ihåg vad man drömt efter att en vaknat också! Även om man kan gå omkring hela dagen sedan och känna en lätt "wtf"-känsla, haha!

Milou

Din kropp skriker efter rörelse skulle jag tro - sådär försöker min bete sig när jag inte tränar. Åldern är oväsentlig i sammanhanget! Vaknar själv varje natt av smånöffande och skulle bli tokig om jag dessutom hade en trött och bråkig kropp. Hoppas att det blir bättre och att du hittar ett bra sätt.

Mia

Till Milou: varför förutsätter du att hon inte tränar?

Milou

Mia! Jag förutsätter ingenting - delar min erfarenhet av bråkig kropp och brist på träning. Orsak och verkan. Kanske hon behöver ge kroppen mer/annat/mindre/mer variation? Ingen aning. Förstår vad du fiskar efter - vikten är ointressant.

Catten

Nej, inte blir man rörligare med åren.

Rörlighetsövningar och stretch några ggr per dag är bra för mig. Inga märkvärdigheter: sitta på huk en stund, stretcha baksida lår och bröstmuskulatur samt hänga ut ryggen i en stång.

Känne att jag behöver det flera gånger per dag för att inte rosta ihop.

En timmes massage hos någon massör eller naprapat varje månad är också mumma.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog