Jävla fitta

Alltså jag veeeet att man inte ska använda fitta som skällsord men ärligt så gör jag det cirka tio gånger om dagen. Det river så fint i hela kroppen när jag gör det. Inget annat ord känns så. Jag använder också "kuken" för övrigt. Fast det känns inte lika gött i kroppen. 


Med det sagt så har jag bråkat med min jävla FITTDATOR i två dar. Egentligen sen den kom hem för den har segat och tuggat och hackat hela tiden. Igår fick jag nog och försökte formatera om den dvs "återställa" windows 10. Men nähä. Det gick tydligen inte. 

Så följande fem timmar satt jag och provade än den ena än det andra. Lite kommandon i den där svarta rutan. Start i felsäkert läge. Om och om. Men nej. Imorse lyckades jag äntligen återställa fabriksinställningarna och jag TROR att den lilla fittan funkar nu. Jag hoppas det. Att reklamera är krångligt, tvärtom vad man kanske hoppas och tror. 

Jag skulle köpt en Mac alltså. Fan. 

Nu ska jag in till stan och podda lite till. Vi hade ju teknikstrul i fredags och han bara köra ett avsnitt. Hoppas allt funkar smidigt idag. 

Somliga Förbannade Kvinnor

Jag försöker använda k*k istället när jag svär eller åtminstone nåt rättvist "k*kf*ttkn*ll" men du har rätt, det finns inget som river så gott. Det är så mycket kraft i ordet f*tta. Jag tror det handlar mer om det när kvinnor använder det än att f*tta skulle vara fult och äckligt. Det tycker ju inte ens män som använder f*tta som en förolämpning. De vill ju inget hellre än ligga där och lapa. Tror även de (omedvetet) känner mäktigheten i ordet. Och de är livrädda för vår kraft, så självklart måste de låtsas att det är nåt dåligt, värdelösa ollondjur som de är.

P.S. Inte lätt att kommentera ett sånt här inlägg med de inställningarna du har 😂

Svar: Ja män ska fan inte ta ordet i sina munnar!
Lady Dahmer

Sara

SFK: 1) Alltså "ollondjur"! Kan vara det äckligaste och bästa ord jag nånsin hört. Kan vi jobba på att få in det i SAOL?
2) kan man köpa din konst någonstans?

Somliga Förbannade Kvinnor

Sara
Hehe 😉
Om du följer min instagram så meddelar jag där när/om jag säljer igen. Kan inte just nu pga att jag får stressångest när jag ska skicka iväg saker. Kram!

J

Hej! Windows är i min åsikt värdelöst, men du kan ju alltid installera ett annat operativsystem på datorn om det är det som krånglar? Min favorit är linux alla dagar i veckan, rekommenderar verkligen! Jag kör ubuntu och det är grymt. Du slipper alla de här automatiska uppdateringarna som sker i tid och otid, och personligen tycker jag att det är enklare och mer "rakt på sak" att göra typ allt. Du kanske redan visste detta, i så fall ber jag om ursäkt för splainandet :) Mvh J

Sara

SFK: <3

Amanda Hellberg

Jag har exakt likadan dator som du, tror jag. Älskar Dell sedan 20 år men just denna modell har kukat sig mycket för mig, exakt efter att garantin gick ut. Lever med ett datasnille men datorn dog helt just när han höll på att 're-install the operating system'. Vi rörde upp himmel och jord och en dell-ingenjör kom hem till oss och bytte 'the mother board'. Jag fick betala 1000 kr för det. Efter det re-install-ade maken 'the operating system från scratch' (förlåt svengelskan men bor i UK sedan typ 20 år). Kukade sig ändå lite. Jag avinstallerade Spotify. Bättre. (peppar peppar.)

Hmm

Japp det skulle du köpt! 😉😘

Becka

Bytte till Mac 2013 och har aldrig ångrat mig. Inget strul, snygg, bra batteritid och jag personligen föredrar macOS framför Windows alla dagar i veckan. Folk skrämde upp mig i början att det skulle vara en så stor omställning men icke. Mac passar mig som handen i handsken. Mac-datorer må vara dyra men de håller ju ett tag. Min dator är långt ifrån förbrukad, kan inte riktigt förstå när det är tänkt att man ska byta ut den. Känns som ny. Vantrivs numera framför Windows, tycker inte alls om Windows och kan inte tänka mig gå tillbaka någonsin.

Angående hårddisk (läste du skrev om stor hårddisk på Instagram) så har jag 256GB vilket är eller var "mellanmodellen" (har för övrigt 8GB RAM). Ju större hårddisk desto dyrare Mac, men du kan alltid köra på en extern hårddisk också. Jag har inte fyllt upp mina 256GB men har ändå en extern hårddisk för backup. Du bör verkligen göra backup också. Rekommenderar skarpt LaCie hårddiskar, de är stryktåliga ifall du skulle tappa den (eller dina ungar välter ner de i golvet) samt tysta (SSD). Jag gjorde så att när jag köpte min LaCie hårddisk så formaterade jag om den för jag vill inte använda medföljande mjukvara, sen gör jag backup med TimeMachine (inbyggt program i Mac). Såå sjukt smidigt. Tidigare har jag försökt göra backup med en WD hårddisk och dess medföljande program, vilket krångel. Medföljande mjukvara till externa hårddiskar är sällan särskilt bra och speciellt inte i jämförelse med TimeMachine. Älskar att jag får meddelande efter några dagar om påminnelse att det var x antal dagar sedan jag senast säkerhetskopierade så jag håller min backup färsk. Annars glömmer man det lätt.

Sist men inte minst, pekplattan. Glöm allt var mus heter. Kunde inte vara utan mus på min förra Windows-laptop men med min MacBook Pro behövs ingen mus. Pekplattan klår en mus alla dagar i veckan samtidigt som jag slipper en extra pryl.

Anneli

Hej L D. Mycket som snurrar i huvudet nu, är detta ngt du vill ta upp? Unga killars utnyttjande av fulla tjejer. Ofta i grupp, killarna alltså. Minns en klassresa på 80-talet till Danmark, två gymnasieklasser med lärare. Ölen flödade, en del rejält fulla på vägen hem. Vissa drog på efterfest, ej jag o mina vänner, dock min pojkvän. Dagen efter berättar han hur följande hänt....alla fulla, en tjej däckat,ligger o spyr blod, ngr av killarna släpar in henne bland vinbärsbuskarna. Vissa pillar o petar ngr kryper på, vaginala samlag. Detta pratas om på skolan sedan, som en kul grej bland killarna. Vinbärsbuskarna blir ett skämtord, den ene killen ritas stående i ett snår av vinbärsbuskarna på klassfotot. Tjejen pratas snett om, viskas lite i korridoren, jag minns jag tänkte att var var hennes kompisar? Kunde inte dem hjälpt henne? Detta väcks upp nu när jag hör om Anna Brooks son, detta var dessutom en yngre tjej men scenariot liknande. Och varför verkar detta tystas ned? För deras kändisskap? Han är ju dömd. Eller för att han är minderårig. Att det fortfarande tittas snett på tjejen efter 30år sedan klassreseincidenten. Mina förra klasskompisar, killarna har bra jobb, familj, tonårsbarn, väl ställt med mycket resor, båt, golfspelande, nog inga i deras familjer som ens anar att de varit förövare. Hade önskat att vi kommit längre i samhället, att unga pojkar idag har bättre insikt mer folkvett, många har, många unga har feministiskt tänk, o skulle aldrig behandla en tjej på detta sätt. Men vissa verkar vara på grottstadiet. Sådana här övergrepp följer ju tjejerna hela livet som en skam o självförbråelser. Killarna går vidare. Bra när det blir rättegång, men då ska ju den skyldige stå för det den gjort o offret ska få vara just offer. En sketfull tjej som utnyttjas är ett offer inget annat. Är detta ngt du vill lyfta?

Catten

Annelie: vad gäller Anna Books son så har det väl inte tystats ned? Domen har exempelvis legat ute för allmän beskådan på nätet. Alltför många har "bombat" henne med fruktansvärda kommentarer på instagram. Det har till och med förekommit mordhot!
Så direkt nedtystat verkar det inte vara...

Anneli

Tänkte på nyhetsflödet via kvällstidningar, tv. Läser ej instagram eller smutskastarsidor där jag kan tänka mig hat o personliga påhopp flödar. Ej ok att denna form av övergrepp existerar vilka familjer det än handlar om. Viktigt vilken syn ungdomar har på varandra. Vi vuxna är viktiga förebilder, både hur vi beter oss o även hur vi pratar om relationer människor emellan med våra barn/ungdomar.

Anna

Jag säger f*tta, för jag har en och är stolt över den, jag är kvinna och jag får använda det ordet hur jag vill (ej nedväderande mot andra såklart). Jag anser att män inte får använda ordet f*tta hur som helst (alltså i nerväderande tonläge, osv). De får använda det ifall "kvinnan" de är med accepterar det ordet i njutning m.m . De får använda k*k i sina nedväderande meningar...
k*k är deras "ord" = de får använda ordet hur de vill
F*tta = inte deras "ord" då kommer förplikterser med ordet

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog