Vi överraskar barnen
Halloj och godmorgon! Tysta sommarmorgnar är det bästa som finns. Hade jag inte en liten bebis så hade jag gått ut och satt mig i hammocken och liksom insupigt allt. I och för sig, hade jag haft en bebis så hade jag legat och sovit nu. Och så hade det varit tysts på riktigt dvs inte "arne aligator" från TV'n. 
 
Idag har vi världens projekt på gång. Vi ska skicka bort stora barnen över eftermiddagen och natten och sen ska vi byta mitt sovrum mot deras. Jag har det största rummet i huset, ja ni har väl sett bilder, det är skitfint med nya tapeter och stor säng och en walk in closet. Men barna bor i det pytteminsta rummet med alla sina saker och de börjar få ont om plats så nu har jag resignerat. Nu får de mitt rum i stället. 
 
Så vi ska byta. Flytta möbler. Städa. Pussla. Och sen överraska dem! Walk-in-garderoben ska vi göra om till ett pyssel- och legorum. Inte idag dock för jag ska köpa hem hyllor i olika varianter, sen ska det platsbyggast TVÅ skrivbord. Ett extra djupt liksom in i en alkov och sen ett mindre djupt men långt och sen massa hyllor ovan på väggarna. DET KOMMER BLI SÅ BRA!! Och barnen kommer bli så glada! 
 
Aja. 
 
Godmorgon!
 
 
Jag och min nya planta. Lugn den kostade 200 spänn.
 
Rolig story: jag gick in i blomsterhandeln och när jag såg den så tjöt jag till glatt varpå karln som jobbar där också tjöt till (fast i skräck) och vände sig om. Tydligen skrämde jag slag på honom hahahah!
Amanda

HAHAHA stackars plantgubbe

Sarah

Vad är det för växt? 😍

Svar: maranta leuconeura fascinator eller mose stentavla på svenska. :-) Visst är den helt amazing????
Lady Dahmer

Emelie

Du är så fin LD, och en så bra morsa. Jag blir så GLAD av att läsa om hur du arrar små överraskningar, utflykter och roligheter för dina knodds och sedan med vilken pepp du tänker dig deras reaktioner! Parenting done right! Det här är första gången i LIVET jag kommenterat på en blogg, men detta behövde sägas, gud vad jag gillar dig!

Svar: Åh tack!
Lady Dahmer

Cecilia

Önskar jag också kunde ha en massa vackra växter och blommor hemma men allt hamnar på golvet här tack vare katter och sjövild tvååring... Men en vacker dag ska jag också! När barnen är stora..

Annika

Började på riktigt böla av att läsa om rumbytesöverraskningen. Fy FAN alltså, tänk att växa upp med en sådan mamma, N T och J vilka LYCKANS OSTAR ni är. ❤️❤️❤️

Tilda

Har du och maken olika sovrum?

Svar: Haha ja! Bästa vi gjort!
Lady Dahmer

Anna

Hej! Skulle du kunna skriva mer om hur du tänker ned delat rum till barnen (om du inte redan gjort det)? Är det av platsskäl eller har det andra orsaker?

Isa

Jag funderar också kring detta med delat sovrum? Jag delade med min lillasyster upp till typ 11års åldern då jag fick spel och flyttade in i en garderob istället för att slippa (fick efter lite omroddning ett eget, men hade rum i en stor garderob rätt länge). Tänker på detta med att ta hem kompisar, viken av att få eget utrymme och få skapa sig en egen identitet utanför sitt syskon. Hur har ni tänkt? :)

Svar: jag tänker att det är en ganska modern och västerländsk företeelse att ha eget rum och att barn kan skapa utrymmen på andra sätt. Jag delar ju hus med min man men jag kan ju gå undan ändå om jag behöver. När jag har kvinnor här på umgänge så håller sig maken på sitt rum för övrigt hehe.
Lady Dahmer

Julia

Hihi, hos mamma delade jag och syrran rum men hos pappa hade jag eget men jag gick alltid in till syrrans rum och sov där ändå. Vid 12-13år så köpte vi helt enkelt två sängar och jag "flytta in" i hennes rum, älskade att dela rum! När jag behövde "egentid" gick jag bara in och la mig på rummet, spela ingen roll om syrran var där då, kunde ändå känna att jag fick "privacy". Äh, ville bara läma en kommentar om att dela rum och att jag alltid älskat det! Till och med när mamma fick ny gubbe och vi fick en ny syster att dela rum med, 3st tjejer som dela rum genom högstadiet och början av gymnasiet. Nästan så jag skulle kunna säga "magiskt" haha. Eller så dämpade de väl mig enorma rädsla för mörkret och mördare haha...

Marianne

En funderingar bara, varför säger du "mitt sovrum" och inte ert om ni delat? Du och maken alltså :)

Svar: nä vi har separata
Lady Dahmer

Maria

Jag skulle vilja veta varför ni har separata sovrum.
Har det ngt med din feministiska sida att görs eller av andra skäl?

Svar: nä, bara skönt så.
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog