Men vädret då...
Fy fan för sommarvärme asså. Ja jag vet men jag är svensk och det är en genetisk defekt att aldrig vara nöjd med vädret. Men om vädret kunde vara perfekt nån jävla gång så skulle allt vara bra liksom. 
 
Jag och bebin, som tog sina första steg i morse för övrigt, drog till Ösmo plantshop och köpte alla deras backtimjan. Sen har vi spenderat resten av dagen till att gräva och röja och plantera om i trädgården och jag fattar ärligt talat inte folk som gör detta för avkoppling? Jag har ont överallt och värmen och svetten och steksolen och smutsen och blöt jord under naglar och torr jord överallt på hela kroppen i alla skymslen. 
 
Och inte hinner jag duscha heller för nu ska J sova. (Nej går ej att duscha när han sover pga lättväckt. Jag får om jag har tur, en halvtimme i soffan om jag sätter på white noise ("torktumlare") på spotify på hög volym. 
 
Nä det blir inte mer substans än så här idag. 
 
 
Lina

Här är det bara köksfläkt/dammsugare som fungerar. Susljud är tydligen grejen för bebisar.

D

Tror man ska göra det utan barn för att det ska vara avkopplande 😬.

Boel

Trädgårdsarbete passar bäst tidig fm eller på kvällen under sommaren!

Nellie

Jag fattar precis, väderhelvetet får för fasiken ta och stabilisera sig nån gång. Varför inte ligga på perfekta 20 grader liksom och bara stanna där? Min lillplutt som bara är några veckor yngre än din är också jättesvår att lämna mer än en kvart när hon sover på dagen, vi kör stenhårt på Sleepsounds med regnljud och syrsor. Hon föredrar att vara klistrad vid mig på natten också. Bara att kapitulera. Har ju bara ett barn än så länge så det är ju lite enklare kanske.

Ellie

Jag har själv två barn men noll erfarenhet av att ha en lättväckt bebis. Min yngsta somnar lätt när det är dags för att vila. Senaste tiden lägger jag mig bredvid och läser, innan vilade jag alltid med honom.

Marias bokhylla

Jag har aldrig tålt värme. Blir inte bättre när man är gravid med tvillingar, I'll tell you. Förra ungen tyckte jag var asjobbig att vara gravid med i mars-april och nu ska jag gå hela sommaren och vara gravid! Hahahahahaha, vilken asdålig idé! Skugga, markis, takfläkt och så vidare är mina allra bästa vänner.

Inget blir bättre av att tvååringen inte somnar lätt på kvällarna och att han kommer in till oss varje natt och ska sova med (helst på) mig. :P

Josefin

Skönt att höra att någon mer har en bebis som är lättväckt! Ingen verkar förstå hur det är:( alla bara säger att man ska vänja bebis med ljud, amen tjena! Tror dem inte man har försökt??
Och när väl ungen har somnat så pallar man väl inte testa för man pallar inte söva om!?

Josefine

Trädgårdsarbete mitt på dagen är rena plågan, ser inte njutningen i det! Sen är jag också sån som alltid gnäller när det är för varmt men gnäller minst lika mycket när det är för kallt...

Felicia

Haha. Våra mest spelade låtar 2017 kommer vara "fan heater 2kW" och "kitchen ventilation high".

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog