Ni kommer älska detta
NUUUUUU är jag hemma efter en lång dag. Poddinspelning från halv tio imorse och sen laserdome med ungarna och sen långa resan hem. Hade historiens mest episka rövsvett. Puh osv.
 
Poddandet blev så bra! Vi träffade Clara Henry idag och spelade in ett avsnitt om mens. (såklart!) Och så kapade hon tillfället och spelade in ett avsnitt av sin podd och vlog "Tampodden" när vi ändå var samlade och igång. Hojtar till när hon släpper det. Det blev såååå bra! Ni kommer älska det. 
 
 
Sen spelade vi in två avsnitt till. Fast utan Clara alltså. Så det är fyra avsnitt plus två Penntricket möter (tror jag?) som är förberedda så vi kan åka på semester i lugn och ro.
 
Eller ja, när jag klippt klart de tre vi spelade in idag. För nu är det jag som tar över klippandet och ja det blir kanske en aning sämre än när Magnus klipper. 
 
 
 
Vi drar till Delsbo på torsdag för lite semester med svärföräldrarna. Det är alltid så skönt på nåt sätt. Lunkigt. Man lunkar på. Äter tårta. Pratar i lågt tonläge (jag ba VAAAA? VA?) och tar promenader. Fast innan vi drar på torsdag så tar vi två dagar i stan, lånar svärisarnas stockholmslägenhet inne på söder och äter ute nånstans som imponerar på barnen. Smygstartar bortasemestern lite. 
Josefin Öberg

Njut av semestern! Jag ska njuta av att ha poddavsnitt att lyssna på under min (tack vare er) som börjar om en vecka!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog