Nu stoppar jag huvudet i sanden
Nej idag vill jag bara packa ihop och dra mig undan för gott. En person jag följer finns inte längre och ännu ett nytt terrordåd att vakna upp till och ett asylboende brinner. 
 
Men jag känner samtidigt här när jag skriver att jag inte vill vältra mig i det. Jag vill inte ge det min energi. Kan jag få stoppa huvudet i sanden istället? Skriva om annat som vanligt och låtsas att inget hemskt händer? Jag orkar liksom inte hålla ihop och sen skamkänslor på det för att jag sitter här och bölar som en jävla bebis när egentligen inget av detta drabbat mig direkt. Jag är trygg och det är inte synd om mig. 
 
Så kan jag få stoppa huvudet i sanden istället? Kan vi göra det tillsammans? Låtsas som att allt är bra? Prata om krukväxter och kvinnosaken och barnkläder istället? 
 
 
Ni får hålla till godo med en vanlig sur-selfie också. 
Matilda

Jag ser göra att den blogg blir nyhets-fri. Vill jag läsa något om det så går jag till andra sidor.

Anonym

Jag ser göra att den blogg blir nyhets-fri. Vill jag läsa något om det så går jag till andra sidor.

Joppan

Idag gör jag så! Skiter i att följa nyheterna, är med min familj, bakar världens smaskigaste rabarberpaj. Detta har varit en pissvecka med akuta läkarbesök m dotter, oro för alla remisser till olika läkare som skickats och så detta ovanpå allt. Fixar inte ta in verkligheten idag. En dag kan man väl få låtsas att världen är en trevlig plats? Imorgon ska jag vara ansvarsfull igen.

Linda

Hemskt det som har hänt, jag förstår verkligen känslan av att vilja stoppa huvudet i sanden!

Karin Svensson

Vi har redan huvudet i sanden, det är inte många som har förstått åt vilket
håll världen är på väg.... vi är snart där nu.
Jag bunkrar för framtida behov.

Svar: Berätta gärna mer om bunkrandet!
Lady Dahmer

Nemo

Min familj åker till London om två veckor. Har det ena mardrömsscenariot efter det andra. Det är troligtvis mer sannolikt att ingenting händer just dem, men tankarna... när bollen är i rullning liksom...

Maria

Vad bunkrar du Karin? Alltså en på riktigt seriös fråga? Oftast när terrordåd är aktuellt är ju rädslan för islam stor och att muslimer ska "ta över världen". Men då vet jag inte vad det hjälper att bunkra för något? Eller tänker du mer allmänt; kärnvapenkrig, klimatförstöring osv?

My

Är också nyfiken på bunkrandet!?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog