Penntricket möter Katarina Wennstam
ÄNTLIGEN tisdag igen! Och premiär för #penntricketmöter och det med geniet Katarina Wennstam 👌
 
 
 
 
"Låt oss prata kvinnohat! Varför tycks tamefan alltid frågan vändas till "buhu men manshatet då?". Sakkunniga journalisten och författaren Katarina womensplainar klockrent om vad mäns hat och våld faktiskt kostar. Vi snackar huliganer, våldtäktsmän och annat pack. Vi pratar om Lotta, Lisa och andra kvinnor som mördats av hatiska män. Upp till kamp med Katarina med andra ord!"
 
 
(Kan lyssnas via dator)
 
(Kan lyssnas via dator)
 
Apropå manshat förresten. Hur du gör feminism är upp till var och en men kom ihåg: det finns ingen feminism i att skuldbelägga kvinnor som hatar sin förtryckare. Det finns ingen feminism i att hålla män högre. Det finns ingen feminism i att prioritera mäns känslor och rättigheter före kvinnors.
 
Feminism = kvinnokamp. Inte människokamp. Inte manskamp.
Linda

För första gången någonsin så fick en pod mig att gråta. För att allt som sägs är så sant men framförallt så jävla sorgligt. Just detta med fotbollen slog an något i mig, kanske för att jag själv älskar fotboll och har spelat som ung, och vet hur mycket glädje det ger. Att huliganer tar så orimligt mycket resurser från samhället och förstör för andra som faktiskt vill njuta av fotbollen, gör mig så less. Att de på så sätt liksom tar monopol på upplevelsen att få gå och uppleva en härligt sportevenemang live, eftersom övrigt folk inte vågar sig dit. Självklart är våld, våldtäkter, mord etc. mycket värre problem än det här, men, ändå.

Lena

Katarina är klockren! Så jävla bra, ni med. Tack för detta avsnitt!

Emma

Bästa på hela veckan<3 Allt jag lärt mig om feminsm har jag lärt mig från dig, tack!

Sara

Älskar alla penntricketavsnitten men detta alltså!! WOW! vilken kvinna och ett sånt viktigt ämne ni pratar om och lyfter! hade kunnat lyssna i FLERA timmar till och bävade för varje minut som gick av podden eftersom det gjorde att jag närmade mig slutet! Ni väcker såna tankar och känslor att man reflekterar hela dagen efter lyssnad podd! TAACK!

Lina

Så himla bra avsnitt! Älskar Katarina (och er också såklart, haha) <3

Millis

Älskar, älskar, älskar Katarina! Har verkligen en woman-crush på henne :-) Så jädra skarp, intelligent och klockren både i sina krönikor och som här i er podd.

Ja btw, jag älskar dig och Cissi rätt så mycket också, haha.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog