Är du också en jävla fuckup?
Nu är det ny vecka och jag ska ränna runt halva stockholm (ok, ringa runt halva stockholm iallafall) för att hitta ett tryckeri som kan trycka mina a3'or till helgens marknad, ja jag VEEEEEET jag är så jävla dum i huvudet som är ute så här sent men jag kan fan inte skärpa mig.
 
FAN FAN FAN OCKSÅÅÅÅÅÅ. 
 
Aja, i värsta fall får jag typ trycka dem på fotopapper, DET borde väl för fan iallafall ta snabbt? Eller? 
 
Aja, i värsta fall blir DET INGEN JÄVLA MARKNAD för detta jävla fuckup. 
 
Värst är att behöva lyssna på Oskars som ba bla bla jag sa ju det bla bla jag har ju tjatat bla bla. Jaha, har du nåt att säga som faktiskt hjälper just nu? Nehe? Klaffen då! 
 
Är ni också så här? 
 
 
ellen

Lycka till med tryckeriet:) Det kommer lösa sig!!!

Emelie

Det kanske är därför du har svårt för att få jobb som krönikör? Att hålla deadlines är ju väldigt viktigt. Men bra att du är medveten om det så kan du jobba på det :)

Svar: Har dock aldrig missat en deadline
Lady Dahmer

Fia

Japp, alla kategorier. Flyttade i månadsskifte mars/april. Hade en månad på oss att städa alternativt betala för städhjälp. Klockan tre somnade jag inatt. För det där med att göra det direkt är inte min grej. 🤦🏼‍♀️

Linda blom

Kan så relatera. Gnäller på 12-åringen som skjuter upp läxan och sen sitter jag här med mitt examensarbete och tänker "imorgon" hela tiden 🙈 Har du provat en kalender? Jag upplever stt jag har lättare att ta tag i saker om jag gör en lista jag får stryka över på. Och konkreta mål som är doable. Håller tummarna att det går bra.

Binki

Jag är här och en fuckup som skjuter upp saker hela tiden.

Linnea

Japp story of life! Har inte änns (känd) diagnos att skylla på

Nora

Ja självklart! Har ADD och sjuttioelva kalendrar, alarm i mobilen, alarm i klockan, lappar, familjemedlemmar som påminner etc. Lyckas ändå alltid göra nåt liknande. Har ett tips dock; lura dig själv att nåt måste vara klart typ en vecka innan, säg det datumet till de runt omkring dig och skriv ner det. Då missar du det falska datumet istället. Hjälper inte nu men iaf.

Dinak

F4 print i hägersten tycker jag är snabba och bra. Hur snabba de kan vara hänger lite på vad och hur mycket man ska trycka dock.

J

Blev lite negativa kommentarer om att du ger glass åt sonen inne på bloggbevakning. Allt måste kommenteras tydligen...

Svar: Hahaha ja socker är ju knark
Lady Dahmer

Amanda

JustNu är svinsnabba, i alla fall nere i Malmö. Har räddat mig många gånger med betydligt kortare varsel än så. Så all is not lost, och lycka till!

Loanne

Jag är tvärtom, alltid ute i extremt god tid och "förebygger", driven av ångest... folk kan bli galna på mig ibland!

Lady Dahmer

J, fan jag hittar inte diskussionen om att jag ger glass?! Vilket inlägg är det under??

Hanna Karlsson

Usch ja, alldeles för ofta är jag för sent ute. Rickard (maken) är den som är organiserad hos oss. Tur det, det hade varit katastrof om han också var som jag.... Jag håller tummar och tår att det ordnar sig.

Emma

Här kommer ett tips på ett tryckeri som hjälpt oss snabbt flera gånger: Täby Kopia som finns i Täby och även i Mörby C. Toppenbra!

My

Sambon SMS:ade mig en bild på en faktura som skulle varit betald för några dagar sen igår. V A R J E månad händer det. Jag vet inte. Månaderna känns så korta? Är dom inte det? :P

Sara

Jag tycker att Crimson gör bra framkallningar/trycksaker :)

Svar: Ja! Men deras tryck är svindyra!!
Lady Dahmer

jos

Du är garanterat inte ensam, så befriande att du bjuder på det även om jag förstår att det också är jobbigt. Tror det kommer lösa sig med printen!! Kör hårt ba :)

Annatotti

Solltryck i Sollentuna är alltid supersnabba. Lite långt för dig dock men om du inte hittar någon närmre...

Linda Viselli

Nej, men min sambo är och jag kan inte låta bli att göra precis som din karl trots att jag vet att det inte hjälper nåt och bara leder till dålig stämning ;)

Amanda^

JAG. Herregud. Håller på att fucka upp min universitetsplats bara för att jag skjutit upp ett mail så jävla länge (som fortfarande ej är skrivet och skickat :).
Varför gör jag så? Gud i himmelen vet.

Karin

Min man är sådan och jag gör som din man och tjatar men det hjälper aldrig. Ibland gör jag det åt honom istället, som tex ansökningar till skola eller anmälan om vab till försäkringskassan. Men hur hjälper jag honom bäst egentligen?

Nemo

JAAA gånger en biljon. Jag är en sådan jävla fuck-up. Skjuter alltid upp saker. ALLTID. Jag har försökt ändra denna vana flertalet gånger, men misslyckas varenda gång. Anledningen till att jag misslyckas misstänker jag är att jag trots allt jobbar mycket bättre när jag har deadlinen hängande över mig som världens undergång. När deadlinen är imorgon MÅSTE jag ju göra det jag ska göra, och kan inte avbryta mig själv eller tillåta min hjärna att bli ofokuserad. Ja, detta ger mig sjukt mycket ångest och stress varje gång. Men förutom att orsaka mig själv dåligt mående så LÖSER DET JU SIG ALLTID. Annat än att jag mår pissdåligt så blir det inga konsekvenser, för jag klarar det alltid. Däremot kan en ju tycka att det borde vara motivation nog att bespara mig själv sömnlösa, ångestfyllda nätter... men tydligen inte.

L

Inlägget om Kissies pojkvän. "måste man välja sida?" från 1 maj

Glassen alltså

Felicia

Alltid.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog