Barnen älskar skolan
Nätterna är skitjobbiga just nu. Juno vaknar hela tiden och är missnöjd. I natt skrek han länge och väl och imorse kunde jag konstatera att jag försovit mig. Gick in till barnen och levererade nyheten att de skulle få vara hemma från skolan men då bröt de ihop totalt och började gråta. Jaha. Ja om ni skyndar er det snabbaste ni kan så hinner ni kanske till bussen, svarade jag på det. 
 
Jag har aldrig sett så snabba barn. Och de hann med. Men ändå gott betyg, de älskar att gå till skolan. Stora mer än lilla visserligen men ändå. I den åldern hade jag skolkat regelbundet i två år och värre skulle det bli med åren. Fy fan. 
 
 
Jag och min nya krukväxt. En Ficus Elastica Variegata. Det stod och frestade mig på södra station och igår slog jag äntligen till. (Jag hittade ett tryckeri på söder förresten!!!) Ni har kanske sett min Monstera Variegata som jag släpade hem efter att min första swishinsamling gått bra? Jävlar vilket liv det blev. Eller ja, inte på er. Ni är bra ni. Men på andra som ens inte skänkt en endaste krona. 
 
Hanna Karlsson

Jag önskar att mina barn älskade skolan också. Om jag skulle säga till mina barn att de får vara hemma skulle de bli överlyckliga.

Felicia

Hahahaha åh! Så underbart att de ville till skolan så hemskt gärna. Det känns inte lika vanligt som att vilja stanna hemma.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog