Det är magiskt att ge!
Tack för att ni swishar. Ni fattar inte vilken skillnad det gör. Jag tror inte ni fattar faktiskt. Men det gör så mycket skillnad. Kanske allra mest för mitt mentala välmående. Det blir lättare att andas. Mindre press och stress att ta itu med mig själv. Nån dag ska jag prata mer om detta. Men inte nu. 
 
Bloggkommentatorerna skrev lite om detta förresten. De lyfte problemet med att jag kanske gör mig livegen på ett nytt sätt genom att ta emot pengar från er. Att ni kanske ska komma att kräva än det ena, än det andra men jag känner mig helt trygg med er. Jag vet ju att ni bara vill mig väl, att ni inte har några krav alls, att ni bara är glada att stötta och hjälpa. 
 
Hoppas ni är ok med att jag swishade vidare lite till en transtjej som behövde skämmas bort förresten? Swish är det bästa jag vet. Man kan swisha högt och lågt liksom. Jag swishar till seriösa insamlingar för barn som behöver vård och djur som far illa och jag swishar till tjejer som kan behöva nåt litet extra ibland, som behöver unna sig, som önskar sig nåt speciellt och så. Ibland swishar jag till nån som har slut på cigg eller godis också.
 
Känslan att man så enkelt kan både hjälpa och glädja är magiskt! Jag lyfter gärna andras insamlingar också och nu när jag vet att folk (ni) faktiskt swishar så blir det extra häftigt att tänka på alla de som fått hjälp av er när jag lyft fram dem. En snubbe jag känner fick en efterlängtad masektomi. En annan kunde äntligen ha sitt livs första födelsedagskalas. (Och köpa sig själv presenter) Otaliga katter har fått veterinärhjälp. Tack vare mig liksom!?! Tack vare ER! 
 
 
 
Vad swishar ni till?
(Obs vet att alla inte har möjlighet att ge! <3 )
Ph

Kattstallet i Vällingby kan man swisha lite till. De kastrerar och tar hand om hemlösa katter. Det går även att adoptera katt om man bokar tid för det.

Therese

Skaffade swish idag pga detta :)

Ellen

Djur som behöver vård eller är i nöd är det jag främst är villig att ge pengar till om jag ska rangordna.

Emma

Jag har inte swish.

Emz

Jag har swishat npgon gång men känner inte för den sakens skull att jag kan kräva att du spenderar pengarna på något visst. Jag tänker lite som när man ger bort pengar eller presentkort i julklapp. Vad mottagaren gör för dessa är väl hens ensak. Annars hade jag köpt den specifika saken liksom. "Jaha...du köpte den blå tröjan...? Nu fick ju du presentkortet för att du skulle köpa den röda byxan....*surar kränkt*" nej så funkar det väl inte riktigt. Keep up the good work. Du är viktig!

Malin

Till #goemma
goemma.se

En liten tjej som behöver opereras utomlands eftersom hennes hjärntumör inte kan botas i Sverige...men det blir för dyrt för familjen att vistas så länge utomlands samt betala behandlingarna.
Gå in och läs och swisha!

Bee

Hej LD, jag läste om en flicka idag, Emma som behöver pengar till cancerbehandling utomlands. Kan du tänka dig att sprida info?

Hon heter Emma Askernas. Du kan läsa om henne på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dKW6j/familjen-vadjar-om-hjalp-for-att-radda-livet-pa-emma-4

Man kan donera en slant via Facebook https://m.facebook.com/askernas/posts/10155292596156064 eller via sajten http://www.goemma.se

Stina S

Jag Swishar till Norrtälje Katthem till instagramprofiler som hjälpt och inspirerat mig och poddar jag vill höra mer av, ex. Bladen Brinner. SÅ bra om barn- och ungdomsböcker.

Maria

Idag swishade jag till www.goemma.se
Samma som någon skrev om här ovan. Ett cancersjukt barn. Usch!

Elin

Hade jag vågat be om hjälp så vore det en hjälp. Väntar på att folk ska se hur det är istället...någon måste ju se någon gång tänker hjärnan....någon måste ju se mig o vilja ge mig mina drömmar.

Nora

Jag swishar också till #goemma. Swish är en riktigt bra grej alltså.

Katten Jones

Jag tillhör dem som inte har råd att swisha, just nu iallafall, men om och när jag kan så blir det till lite av varje. Jag tycker att det är sjukt viktigt att kunna få unna sig saker ibland (det räcker med så lite när man inte har något alls ju) till exempel så jag ser inte varför man inte skulle ge till någon som kanske bara vill kunna gå ut och ta en fika eller vad som helst. Så himla fint att dela med sig om man kan 😊

Sarah

Jag swishar till kompisar som kanske har det lite jobbigt och behöver köpa ngt dyrare fast dom inte kan.
Giving people swishar jag också till när dom har olika kampanjer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog