Det går bra!

Hurra! Har sålt massvis! Har fått presenter! Har fått kärlek! Har handlat lite eget också! 


En gullig räv som bara är min! Bytte till mig den. ❤❤❤ Kan ej länka via mobilen men kolla _wildroot på Instagram eller typ kopiera denna länk: http://instagram.com/_wildroot_

Alltså skrek och dog när jag såg dessa björnar! Kolla! Den föder fram en liten björn i blod och styrka! Och ammar!! Ammar små björnarna!!! Fia Lien på Instagram! http://instagram.com/fialien


Köpte dem såklart. ❤


Ellie

Vill gärna köpa en print av dig, när kommer man kunna köpa online? :)

Svar: Snart! Jag måste bara förbereda lite praktiska grejer!
Lady Dahmer

E.

Alltså Natashja!

Ville bara skriva att du är SÅ jävla bra. Du har lärt mig extremt mycket och ändrat min syn på en maaaaassa saker till det positiva och mer medvetna. Så. Jävla. Bra.

Fucking lovely att du säljer prints och får kärlek.

HEJA DIG!

Hmm

Vad kul. Du kan ju bli lika stor som Gynning. du får åka ner till Skåne under påsken och ställa ut där också. Tror att det Carolina tjänar där är det som får det att gå runt ett helt år för henne. :)

My

Så kul att det gått bra! Tänkt på dig idag (eh lite stalkervarning) så var roligt för mig att du skrivit om hur det gått!!

Soni

Jag är så glad för min print, jag blev betydligt mer än väntat starstruck. Vilken utstrålning du har, vilket leende, kvinna...! Så glad att du fick en fin dag. Tack igen. (Även vi fick med oss världens finaste räv hem, har inte lämnat treåringen famn sedan dess, så sjukt impad av alla alster!)

P

Hej! Vilket program använde du för att småfixa dina målningar på datorn innan du printade dem? :)

Svar: Photoshop! 👍🏻
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog