Kan inte blogga bra just nu

Juno är en riktig klängapa idag så jag har lite svårt att blogga men ska försöka få ihop nåt sen när vi haft vår första vila. Natten var också skitjobbig, han vaknar och krafsar och kliar och skriker och kan inte lugna sig. Jag blir fan galen. Minns att N var så här i samma ålder. Kollade igenom alla inlägg jag skrivit då och ja det var mycket gnäll (från min sida alltså) och gråt över hur jävla påsfrestande det var då. 

Jaja. Mer än så blir det inte riktigt nu, passar på att skriva medan han är upptagen med Lollo och Bernie på TV'n. Har två andra barn hemma idag också. Life keeps on givning liksom. Hurra! 


Stortrollet hade jobbig huvudvärk så jag gav henne en halv alvedon och te på två påsar. Hoppas den ger med sig. Ska erbjuda lite skalpmassage sen. Vill bli den där mamman jag själv hade velat ha. Som ger en mysiga varma drycker och huskurer mot sjukdom och massage och annat pampering. 

Vad har ni för knep? Huskurer? 

Just ja, en rolig nyhet: Mina papprör kommer idag! Levereras hem alltså. Ni ba va? Men ja alltså papprör så jag kan skicka prints dvs så jag kan öppna min onlineshop! Snart mina vänner! Snart är den igång och då jävlar måste ni handla! 

Ellie

Så fort shopen är igång köper jag! Själv har jag en 2,5 åring och vissa dagar går ingenting, då får man släppa allt och bara försöka ta sig igenom dagen någorlunda.

Panna

Jag ska handla!

Emma

Hallå, kommer du att kunna skicka utomlands eller är det inom Sverige som gäller? Betalar självklart frakt!

Svar: Just nu är det bara Sverige men ska kolla hur det funkar med utomlands!
Lady Dahmer

Ulrika

Läste precis i en annan blogg där de har en bebis/litet barn som haft väldigt väldigt svårt att sova, men det visade sig visst att genom att ge extra magnesium så slutade bebisen vakna så ofta :) Deras barn hade samma "beteende" som Juno verkar det som. Det var många i kommentarsfältet som hade samma erfarenhet :) Mamman i bloggen var själv väldigt trött på sig själv för att hon inte hade undersökt det något tidigare, då deras barn hade haft svårt att sova väääldigt väldigt länge.

Hanna

Vad roligt med webshop! Den ser jag fram mot att kolla in. :-)

Fia

Oh! Kommer att handla! 😃

felucca

Huskur: Om du känner dig lite krasslig som om du är på väg att bli sjuk, ta ett shotglas äppelcidervinäger! Det är bakteriedödande och ger immunförsvaret en skjuts.

(Googlade det precis för första gången och tydligen är det till och med vetenskapligt bevisat att det är bra, haha, ingen placeboeffekt alltså. https://magkliniken.se/appelcidervinager/)

E

Kommenterar typ aldrig pga lat, men kan ej hålla mig nu pga måste få uttrycka hur taggad jag är på prints!!!! Det var allt, ha det fint alla!

M

Fick ett tips om huvudvärk som låter mumbojumbo men som personen som berättade för mig fått via sin huvudvärksutredning (kronisk i många år, slut på medicinska (som i värkmedicin) lösningar). Har testat detta på mig själv och på min unge när hen klagade på ont i huvudet (samt blir i vilket fall en mysig stund tillsammans):
Barnet (den med huvudvärk) sitter/ligger skönt och blundar. Du frågar:
1) 'var sitter värken?' - barnet svarar tex tinningen, bakhuvudet, pannan etc
2) 'vilken form har den?' - lite flummigare fråga, men om den med huvudvärk gör ett allvarligt försök kan man oftast identifiera värken som 'taggig', 'molnaktig', 'fyrkantig' etc
3) 'vilken färg har den?' - också lite svårt kanske, men försök, oftast kommer det upp en färg.. smutsgul, lila, knallröd..

Upprepa frågorna, lugnt en efter en, svaren kommer att förändras tills personen med huvudvärk till slut inte kan svara för att - poff - värken är borta..!
Låter ganska knas, men har funkat flera gånger om man går in i det - lika förundrande varje gång man ska leta efter placering/färg/form och inte längre kan hitta värken..

Frida

Svalt rum, krypa ner i varm säng, kanske med en flaska varmt vatten bredvid sig, en kall handduk på pannan, massage på huvud, axlar nacke. Inga höga ljud, lite avslappnings musik eller en ljudsaga kan vara skönt. Ibland är början till huvudvärk, stress, att man spänner sig eller är orolig. Kan oxå vara en rolig dag med mycket intryck som startar det, även ljud och vissa ljus kan ge huvudvärk hos barn. Att släcka ner med mysbelysning, just beröring och massage är viktigt, vätska och alvedon. En kall blöt handduk på pannan är så skönt på ett ont litet huvud! Lycka till!

My

Så jävla fina ungar du har!!! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog