Kroppen förfaller nu

Jag skulle behöva helg efter denna helg. Vilket jävla vrak man blir av ingenting egentligen? 


Vaknade med typ ont och mol i livmodern. Tror det är livmodern för det känns som mensvärkar. "Tjejmagen" som man säger på familjeliv haha. Men ändå ganska beskrivande om än cisnormativt. 

Krämporna är konstanta och ju äldre man blir desto mer faller kroppen ihop. Och jag har alltid varit en sån där som känner efter lite extra när jag mår dåligt eller har ont nånstans. Kanske för att jag haft mycket ångest som varit kopplat till hypokondri när jag var yngre. Jävligt opraktiskt liksom. 

Jag har ont i livmodern och så känns det som att jag är döende liksom. Och ångesten kryper i kroppen. Vilket jävla trams. 

Aja här kommer lite bilder från helgen 

FT

Ska du inte kolla sådana krämpor och göra något åt det? Jag blir också skrämd av hur kass min kropp är. Lider av endometrios, kass kondition pga tränar aldrig, massa krämpor för jag har kontorsjobb så sitter bara osv. Jag är lat och orkar inte riktigt göra något men sen endometriosen är jag ju tvungen om jag ska kunna leva någorlunda normalt.

Trygga räkan

Men du, du gör ju väldigt mycket. Fostra tre barn, varav en bebis, blogga, podda, fixa hemma och grejer. Jag orkar nätt och jämt med en bebis. Och så är det nog för de flesta.

Tilda

Jag tycker Tamlin påminner om Ted Gärdestad på något sätt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog