Nu kan man handla prints från mig!
Vi börjar dagen med lite goda nyheter! 
 
NU kan man äntligen handla prints av min konst online! Hurra!
Jag har öppnat en tictailbutik och den hittar ni här
 
 
Leveranstiden är väl lite sådär, jag bor ju ute på vishan och tänker att jag ska posta prints en gång i veckan. (Jag måste åka iväg för att posta brev osv) Jag har även planer på att, i snar framtid om tid finnes pga har en jobbig bebis, trycka upp en limited edition på sånt där fint strukturerat akvarellpapper och sen kladda på massa bladguld och kanske nåt annat extra och sälja lite dyrare. Tyvärr kostar sådana papper en del att trycka på, annars hade jag sålt så nu. 
 
Min man tycker också att jag ska kommersiellera mig själv mer men där är vi jävligt oense. Jag vill inte bli så, ni vet en sån som säljer allt möjligt krafs och skit med min konst på. Allt för pengar liksom. Det är ju så jag tänker med bloggen och mina andra plattformar också. Att jag inte vill sälja mig för billigt. Fylla inlägg och utrymmen med produktplaceringar och annan reklam. Annonserna här ovan och mellan två första inläggen är min gräns. Och när det gäller podden så letar vi sponsorer att fylla året med så vi faktiskt tjänar nåt. Detta är ju mitt jobb, men jag vill inte sälja ut mig för snabbt, för ofta och för billigt liksom. 
 
Men jag kan överväga en del grejer när det gäller konsten. Typ tygväskor kanske? Vad mer? Jag måste dock hitta nån som trycker sånt relativt billigt. Det trista när man säljer saker är ju att dels så kostar det att skapa och trycka, sen så ryker hälften av det man tjänat i skatt och andra avgifter. Kvar blir inte många kronor alls. 
 
Jag ska även fortsätta måla såklart. När jag hinner. Håller på med två tavlor nu, det vet ni ju, om ni minns. Hon med pungkulorna och så fittan i närbild som ska spy ut universum eller nåt. 
 
Jaja, in och handla med er nu!
ellen

Att börja dagen med en kaffe i en LD mugg hade ju varit trevligt :)

Elin

Stort lycka till! Jag personligen kommer inte köpa en stor tavla (har för mycket grejer att hänga på väggen) men hade gärna köpt vykort med dina bilder. Då kunde jag ha dem som dekoration på jobbet eller just använda dem som vykort. Jag tänker att det är en liten hint mot de där "fina" vykorten man kan köpa på konstmuseum också fast lite mer provokativt. Det känns ju inte överkommersiellt men ändå något som du säkert skulle kunna sälja större volymer av om du vill och som tex de med sämre ekonomi skulle ha råd med lättare. Annars tror jag t-shirts också skulle sälja men jag förstår om du inte vill att folk går runt med dig på kroppen, jag hade tyckt det känts skumt själv.

Ellie

Penntricket och dålig morsa är mina favoriter! Har lite dåligt med pengar för tillfället men så fort jag får lite cash över ska jag handla! :) Men jag håller med ellen, en LD mugg hade nog varit nått!

Annelie

Är det inte så att man får tjäna upp till 45 000 kr per år skattefritt? Har för mig att min kompis som säljer tavlor och grejer med prints på har pratat om det...

WhosTheBigB

Jag tror att din man har en väldigt stor poäng i det han föreslår.
Personligen så är jag superpetig med att ha saker på väggarna. Har typ en tavla. Och ska jag ha en till så lär den matcha med den jag har i stilen.

Däremot så är jag all in för typ kylskåpsmagneter och andra mindre saker med coola tryck.
Och jag är definitivt inte ensam om detta.

Ulrika

Jag tycker det är jättekul och bra att du har börjat sälja stora prints av dina vackra tavlor! Jag är säker på att du får rätt många köpare. Men jag personligen säger det samma som de andra kommentarerna, jag har redan mycket att hänga på väggen och det har en specifik stil. Även om jag tycker om dina tavlor skulle jag inte själv hänga de i mitt hus. Då skulle det passa bättre med t.ex en tygpåse eller vykort :)

Anna

Trist att betala skatt? Hade mer tänkt mig att du är en person som tycker det är roligt att betala skatt...

Svar: Tycker du att det är kul? Låtsas som att du säljer nåt du gjort för en tusenlapp och att du sen behöver ge bort femhundra. Känns det kul? Jg tycker skatt är viktigt och bra men kul? Nej verkligen inte. Speciellt inte när man knappt har nån inkomst.
Lady Dahmer

Mollan

Måste ändå hålla med ovanstående. Hde gärna köpt både vykort, tygpåse, kanske nån "pocketbokspärm"/kortetui osv med dina prints men en stor tavla.. älskar din konst men är galet selektiv på bilder på väggar.

Amanda^

Jag vill också ha en kopp! 🙏🏻

Amanda^

Jag vill också ha en kopp! 🙏🏻

Zeth

Tänker kanske sånt som man kan ha på sig? typ pins och halsband, om det nu funkar att förminska din konst till något så litet.

Nicole

Meddelade precis mina syskon att jag önskar mig Systerskapet i 30-årspresent! Håller tummarna :)

Bee

Gör som Gynning, hon trycket kuddar, servetter m.m. och tjänar bra på sin konst utan att sälja ut sig billigt. Du kanske kan be henne im råd till och med om det praktiska. Det är bra å nätverka med andra konstnärer. Våga satsa LD.

Jen

LD: jag tycker det är kul att betala skatt! Man kan inte vara för att saker och ting ska vara gratis eller kraftigt subventionerade och sen gnälla över att man måste betala skatt när man jobbar ;).

Svar: Mmm du är en bättre människa än mig helt enkelt.
Lady Dahmer

jos

Jag tycker din tavla mensfeministen är ett riktigt statement - varsågod här är verkligheten liksom. Garanterat en sätta kaffet i halsen bild dock, eftersom den delen av verkligheten är så oerhört provocerande för merparten. Hoppas verkligen du fortsätter vara restriktiv med kommersialiseringen, men trots det kan hitta värdiga inkomstkällor. Tror det kunde vara en bra idé med vykort som folk nämner. Kan du inte har tavlorna uppe på vernissage någonstans och där sälja prints och vykort? Tror det skulle komma många.

Kör hårt!

Somliga Förbannade Kvinnor

Jag har inte råd men annars skulle jag köpt allihop och tapetserat väggarna med :D Älskar särskilt den med mensblodet. Så mäktigt och kraftfullt. Allt det vi lärt oss skämmas för och gömma undan rakt in your face. Underbart!

Ida Marie

Jag älskar Penntricket och skulle vilja köpa den i A5 storlek!!!!

Lisa

Hmm, vet ej om min betalning gick igenom, blev skickad till bank id appen skrev på men skickades sedan till din blogg?? Utan mån konfirmation? Jag 'köpte' systerskapet. Kan du se om det dragits eller skall jag köra Igen?

Vill haaaaa
Lisa

Lisa

Äsch, nu funkade det! 👌
Tjihoo / Lisa

Christina

Jag har beställt Penntricket- ska bli såå spännande att sätta upp den på väggen 😍 Längtat även tills jag kan köpa fler och när jag kan berätta för min son om din konst. Just nu är han bara 11 mån och fattar inte så mkt 😝 Hade vart skitkul med tygpåsar och muggar!!!

Vanda

VYKORT VYKORT VYKORT!! Det är som affischer för alla som bor smått :))))

Marianne

Håller med ovanstående att du skulle kunna trycka vykort också. Även t-shirts, skrivböcker mm

Ponnyhumla

Absolut vykort, jag har alldeles för få väggar som redan är överfulla. Med vykort skulle jag få plats att ha flera olika motiv. Sedan tygkassar och kuddfodral, kanske.

Anonym

Halsband hade varit nice!

Stina

Dum fråga antagligen, men du säljer inte bara "bröst bilderna", dvs med enbart brösten, i shopen? Är så sugen på att köpa en sådan nämligen! Du är en fantastisk konstnär, och håller Förövrigt med ovanstående, vykort skulle vara grymt! Keep up the good work!

Svar: Jodå de kommer. Har bara inte fixat bilder och grejer till shoppen!
Lady Dahmer

Linda

Jag älskar dina tavlor, speciellt Die Yum, men jag har lite svårt med utrymme. Sen känns det lite märkligt att hänga upp "dig" på min vägg ;) Jag hade älskat en kopp! Tycker inte du behöver känna dig dålig för stt du skulle tjäna pengar på vad du nu printar, det är ju upp till köparen vad de köper eller inte.

Michaela

Tyyyyygväskor Please!!!!

Rebecca

Skrivblock please <3 kopp och vykort vore också nice.

Malin

Kaffemugg!

Linda igen

Å jag gillar idén med vykort, det hade fått hänga på min anslagstavla och på kylen!

Cecilia

Du borde ha en länk till webshopen längst upp på din startsida så man hittar den lätt!

Nina Berglund

Jag vill så gärna köpa "systerskapet" av dig. Om inte tavlan finns kvar, har du bild jag kan köpa och trycka upp som affisch?

Lisa

Jag vill köpa ett par av dina fina prints! Men länken funkar inte!? :(

Nathalie

Vill också köpa print. Men länken fungerar inte? :(

Mikaela

Hej! En fråga om ramstorlek: vilka mått ska ramen ha? 30x40, eller är printen bredare?

Svar: storleken är sk a3+ dvs lite större än ett vanligt a3
Lady Dahmer

Liv

jeg skal skrive en masteroppgave om moderskap i kunst og har bestilt dårlig morsa, tenkte å henge foran arbeidsplassen min som inspirasjon! sån tur at det gikk an å bestille til norge.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog