Penntricket #10: en doft av bearnaise
Och så har vi ett rykande färskt avsnitt Penntricket! Denna vecka tar vi tag i lite lyssnarfrågor.
 
Vi sitter även i ny studio! Så ni som använder er av acast får byta till nån ituneskompatibel podcastapp eller använda Soundcloud. (klicka!) 
 
Så denna vecka snackar vi om sånt ni funderar kring: politik, föräldraskap, feministers lukt och stereotypa utseenden. Givetvis lika skarpt och tramsigt som alltid. 
 
 
Dags för första frågeprogrammet! Era frågor är vår lag! Vi svarar bland annat på huruvida alla feminister "är feta och luktar bea", hur vi ser på prinsessade flickbarn och att få med "fler män på tåget"... Dessutom: politisk polemik i studion, plus sedvanlig besserwism på hög nivå. Ett avsnitt att älska med andra ord!
 
Ni lyssnar här:
 
 
Soundcloud
(funkar även i webläsare på datorn) 
 
Glöm inte att recensera! Ge oss gärna fem stjärnor på itunes! (vet ej om man kan recensera på soundcloud) Och tagga oss i era sociala medier: #penntricket eller #frågafeministerna om ni har frågor som ni vill ska tas upp i kommande program! Vi vill gärna höra era tankar kring programmet och frågorna som diskuteras. Så tagga på!
Cattis

Jag har redan skrivit en recension på iTunes, men måste skriva det här också; ÄLSKAR den här podcasten!! Alla borde höra på den. Så bra förklaringar och diskussioner på grejer jag ofta går och tänker på själv men har svårt att formulera. Önskar att det var fler avsnitt i veckan! HEJA, så bra jobbat och tack för att ni gör den!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog