Var hittar jag en tandläkare med pyttesmå händer?
Livet bara fortsätter att leverera. För nån dag sen så trillade en bit av min provisoriska fyllning ut ur tanden jag rotfyllt och egentligen behöver en dyr jävla krona till. Jaha liksom.
 
Måste jag till tandläkaren nu då? Ja det måste jag ju. Det måste jag egentligen ändå för jag har verkligen försummat tänderna. Jag har lätt för att få hål, svag emalj eller nåt och måste gå regelbundet för att ta bort tandsten och kolla läget innan det ballar ur helt men jag är också livrädd för tandläkarn och min vanliga tandläkare med pyttesmå händer sa upp sig och bytte arbetsgivare och nu vet jag ej vem jag ska gå till.  
 
Jag har ju problem med käken vilket innebär att jag inte kan gapa ordentligt och det är så jobbigt varje gång man träffar en ny tandläkare. Extra jobbigt när hen är en man med jättelabbar. 
 
Jaja. Godmorgon på er! 
 
 
Linnea

Har också tandläkarskräck. Vill tipsa om folktandvården i Skärholmen där det fanns en yngre kvinnlig tandläkare med gott handlag (små händer). Var bara två gånger (har flyttat till Umeå) men var nöjd med besöken.

Lycka till!!

Lima

Gå till Anna Lefrin på MinMun. Hon är MAGISK! Jag är oxå livrädd. Eller var, tills jag träffade henne. Bästa bästa bästa ❤️

Nora

Min tandläkare sedan jag var liten är ständigt densamma, superproffsiga, ödmjuka, vänliga och trollande Rita Christidis på Folktandvården Olivenkronas Gata, typ vid Odenplan. Hon har givit mig bedövningssprutor utan att jag ens märkt, hon plockar alltid fram barn-bett-grejen när hon ska röntga (eftersom jag har sån pyttig munhåla). Hon är tålmodig och serviceminded. Plus att hon är över pensionsålder men fortsätter för hon gillar det.

Ida Marie

Under hela min uppväxt med fortsättning som vuxen hade jag en tandläkare som heter Lena med praktik vid skanstull, mittemot Åhléns vid skanstullsbron. Nu är jag utflyttad stockholmare sen 6 år tillbaka men jag gillade henne och min pappa som var tandläkarrädd (han har tyvärr gått bort) gillade också henne. När hon bytte praktik så följde han med henne hellre än att få en ny tandläkare. Jag minns att hon var rätt mix av trevlig och professionell.

N

Jag vet ej hurvidare min tandläkare har små eller stora händer, men om du (som jag) är alltså verkligen SKITRÄDD för tandis så rekommenderar jag narkoskliniken på Kungsholmen! Världens bästa, verkligen! Man kan alltså få narkos under ingrepp om man vill men det har jag aldrig gjort tack vare så himla lugnt och proffsigt bemötande!!! Min tandläkare heter Joakim Scott och hans helt underbara sköterska Kerstin!!

ES

Har aldrig själv haft tandläkarskräck men skulle rekommendera att leta efter en klinik som bara använder sig av smärtfria metoder. Finns tex en metod för smärtlindring som kallas Wand, ist för sprutor, man kan ta bort tandsten med laser ist för hand eller med en maskin osv. Brukar vara privata kliniker som satsar på sånt här men så länge de har avtal med landstinget blir det inte dyrare än FTV. Privata alternativ är mer lyhörda inför ens önskemål också, det man får för skattepengar är givetvis för det mesta skit.

Stephanie

ES:
ja givetvis! typ som grundskolan, motorvägar, barnbidrag och brandkåren, usch och fy!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog