Vi står mitt i revolutionen nu
Tänk att stå mitt i revolutionen. Vi gör det tillsammans. Systerskapet är starkare än Stockholmssyndromet. Större än allt det där som patriarkatet intalat oss att tro på. Vi är äntligen enade mot Big Daddy. Vilken jävla känsla va?!
 
Idag åker jag iväg på en liten liten kvinnofest. Det blir bara jag och mina två av mina bästa vänner: Intezar som varit min bästis sen början av 1995 (eller var det slutet av 1994?). Då bodde vi båda i Hudiksvall, och vi hängde på biljarden och blev vänner direkt. Hon var femton och jag var arton och vi har delat liv, vardag, sorg, glädje med varandra sen dess. Vi har bott ihop. Vi har bråkat. Vi har försonats. Och vi har alltid haft varandra.
 
Hon var där när jag fastnade i klorna på Fotis och hon var där när jag dumpade aset och hon var där när jag träffade Oskar och hon var där när mina barn kom och hon har alltid varit där, här hos mig. Anna mötte jag 2010 precis några veckor innan Tamlin föddes och vi fann varandra direkt. Och den vänskapen har ju ni kunnat följa genom våra offentliga konton. Eller ja, så mycket som vi väljer att visa iallafall. 
 
Häromåret blev Anna och Intezar iallafall grannar med varandra borta i Rågsved och jag vet inte vad som hände men vips hade de träffats och presenterat sig för varandra och nu ska vi hänga tillsammans! Intezar har utlovat injera. 
 
 
 
(jag uppdaterade knytnäven lite. Hope you dont mind.)
 
PetraL

Yes! 👊

Chs

Låter superhärligt. Du förtjänar en riktigt grym liten kvinnofest. <3

Hanna Karlsson

Det låter härligt! Ha det toppen. :-D

emelie jonasson

Jag frågar av intresse inte för provocation :) men varför skulle Stockholmsyndromet vara starkare?

Lotta

Go girl, det förtjänar du! Ta in ett par manliga strippor vettja haha! För att fira revolutionen! :)

Hmm

Lotta: Ja för två fel gör ju ett rätt. 👎🤔😡

finjustering.blogg.se

Gött mos! Bättre sent än aldrig! Den där revolutionen tycker jag borde vart gjord för längesen. High five! :D

Hanna

Varför har du inte skrivit om tjejen som våldtogs i timmar i en trapp i Fittja av ca 20 män? De misshandlade henne hotade med kniv och våldtog henne i alla hål under skratt. Hon fick ett knytnävslag i ansiktet. En gubbe kom ut i trappan såg allt när hälsade på killarna och kastade sina sopor gick in igen och larmade inte. Är det för att de alla var från andra etniska grupper än svenskar? Varför får hon inget stöd från feminister? Vi borde fan gå ut på gator och torg och skrika och demonstrera mot dessa vidriga as.

Svar: Jag skriver sällan om enskilda kvinnor. Det begås hundra våldtäkter om dagen. Jag kan omöjligt täcka den alla. Att feminister skulle se mellan fingrarna pga förövarens ursprung är en befängd idé. Tycker du att vi ska ut på gatorna och skrika så ta initiativ till det!
ladydahmer.nu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog