Vilken tur man har ändå?
Men ändå, så jävla lyckligt lottad man är ändå när de enda motgångarna i livet man har är ullöss på elefantbladen och ett nedstängt instagramkonto.
 
Nu ska jag avvakta och se vad som händer, andras lite och kanske njuta av pausen från iallafall ett socialt medie (visserligen mitt viktigast men men). Ni som vill kan ju följa mig på facebook istället, jag uppdaterar mycket där också - med samma slags innehåll som instagram men också andra saker som är viktiga och bra. 
 
Det är ju inte en slump att feministiska konton stängs ner i hög utsträckning medan rasistiska, nazistiska, sexistiska konton får hänga kvar trots hatiskt innehåll och trots att de anmäls gång på gång på gång på gång.
 
Jag följer ett konto drivet av en svart kvinna här på fb som får sitt konto avstängt med jämna mellanrum för att hon lyfter rasism mot svarta. Ja det låter som ett skämt jag vet men det är sanningen. Världen styrs verkligen av vita män och vi är här på nåder. När som helst så tystas vi. När som helst exkluderas vi.
 
Jag är så jävla noga med mina konton, så att det inte finns nåt att anmäla, inget att anmärka på, inga bilder som bryter mot "gemenskapshetsreglerna". Trots det blir jag avstängd från FB med jämna mellanrum och nu är kontot på instagram nedstängt.
 
Yttrandefrihet är bara för nazister uppenbarligen. Och män.