Då tar vi det igen!

Vill du stötta mitt feministiska arbete? Tycker du om det jag gör, det jag skriver, poddar, aktivistar, debatterar och bråkar för så kan du sponsra mig genom att swisha en slant till:

 0736815778 

(Eller så kan du signa upp på http://patreon.com/ladydahmer och bli månadsgivare.)

Jag tror på att vara oberoende. Jag tycker att det är viktigt att jag inte låter mig köpas. Folk måste veta att det jag skriver är genuint och att mina ord är mina och inte storföretagens. Jag vill inte gå kapitalismens ärenden och bidra till kroppshets, köpångest eller konsumtion som riktar sig mot kvinnor. Det går emot allt jag står för. Jag tror på gratis information och oberoende samhällskritik. Jag tror inte på manliga rika mellanhänder. Jag tror på transparens.

Tycker du om det jag gör och vill sponsra mig och mitt arbete så skänk gärna. Tycker du om det jag gör men inte kan eller vill skänka pengar: läs ändå för sjutton gubbar! (Och sprid ordet) Vi gör feminism tillsammans! 

Vill du läsa mer om varför frivilliga donationer är bättre än sponsrade reklaminlägg så kan du klicka här: http://ladydahmer.nu/…/varfor-frivilliga-bidrag-ar-battre-a…

Skulle jag börja skriva sponsrade inlägg så skulle ni behöva läsa inlägg skrivna för och av företag som vill att ni ska köpa deras varor. Mina flöden dvs era flöden skulle plötsligt avbrytas för reklam för produkter som jag försöker övertyga er om att ni behöver köpa.
 
 
Linp

Absolut! Jag ger varje månad. Men - jag vill be om en sak: Länka gärna till det nya poddavsnittet i din blogg varje gång det finna ett nytt att lyssna på.

E

Ingenting är gratis. Om du påstår att du gör detta gratis bör du inte tigga pengar.

Svar: Har du donerat pengar? Inte? Då tar du del av detta helt gratis.
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog