Hur får man tid till nåt som föräldraledig egenföretagare?
På morgonen sätter jag på "Bamseshow i blue village", nån slags teater i nån resort på nåt skandinaviskt hotell. Showen är på danska, norska, finska och svenska och J är trollbunden i en kvart. På denna kvart ska jag hinna kolla läget på nätet, skriva två inlägg och få i mig min treo. Så ser vardagen ut när man är .... egenföretagare (!!!) och frilansare slash föräldraledig. 
 
Svårare är det att få tid till att måla. Jag behöver ju nytt material så att säga. Nya prints att printa och sälja. Jag funderar på mer fotokonst istället. Det kan jag greja med på kvällstid. Jag måste bara komma på lite bra ideer som kombinerar mig och min kropp med feminism. 
 
 
Där sitter den lilla zombien med sina bilar och sin flaska.
Nu ska jag NJUTA av min lilla stund. (dvs skriva detta inlägg och ett till utan kläng.) 
s p i n d e l t j e j e n

Här är det Pippi Långstrump och Bamse för hela slanten medan morsan försöker sörpla i sig någorlunda varmt kaffe och samtidigt redigera lite foton och fixa hemsida ;)

Lilla Jonna

Helt OT sorry men läste precis ett inlägg i DN som jag mer är gärna hade läst ditt resonemang kring!
asikt.dn.se
http://asikt.dn.se/asikt/debatt/vi-behover-anpassa-skolan-till-pojkar/

moa

Men är du föräldraledig eller delar du upp tiden med arbete? Föräldraledighet är väl mer eller mindre ett heltidsjobb, så det är väl inte direkt meningen att det nödvändigtvis ska finnas tid till att arbeta, även om det kan vara svårt att lägga hela sin verksamhet på is (vet, är också egen)? Du gör ju en hel del, tänker jag, som skriver blogginlägg varje dag till exempel.

Svar: Jag är som jag skriver - föräldraledig frilansare. Jag tar den tid där jag hittar den.
Lady Dahmer

Christina

Här kör vi Greta Gris 😄

A

Svårt! Det är kämpigt att hantera både barn och karriär. Tänker att det är därför många barn går på förskolan. Hur tänker ni inför förskolestart? Vill ni att han ska vara hemma länge? Hur ser du på att jobba samtidigt som barn är hemma? Anser du det ändå är bättre att barnet är hemma och ser på tv eller platta ex. Jag tycker det är svårt, har själv en liten hemma och försöker studera, har svårt att hitta både tid och energi.

Svar: J kommer vara hemma tills han blir tre år. Det är svårt att pussla, men att vara hemma i trygg miljö även om det blit lite tv är bättre än skränig förskolemiljö med tre vuxna på 18 barn som inte har tid att möta honom.
Lady Dahmer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog