Min instagram är borta?!
Jag vet inte vad som har hänt men jag har kontaktat instagram! Vet tyvärr att de är svåra att få tag i så jag hoppas de svarar. Blir så jävla oycklig just nu. FAAAAAAN. Fattar inte varför heller för jag bryter inte mot några regler. Nej det gör jag inte! Jag visar inga kön eller bröstvårtor, jag visar inget olämpligt, jag spammar inte, jag bryter inte mot reglerna överhuvudtaget och jag fattar inte vad som hänt och på vilka grunder de valde att ta bort hela kontot? 
 
Hoppas det ordnar sig. Jag har jobbat så jävla hårt för att bygga upp min plattform och så rycker de undan det under fötterna på mig. 
 
 
Ulrika

Såg det vid halv ett idag. Blev oxå lessen och lite paff. Hållit koll här för uppdatering, som vid en krissituation. Det är väl nån jävel som anmält kontot. Det måste fixas. Måste ❤

Linnéa

Jag upptäckte precis det och blev först rädd att jag var blockad. Hoppas att det löser sig för dig! <3

Frida

Kan det vara så illa som att NMR (som verkar hackat andra sidor under dagen) kan ha gjort något mot din Insta? Inte för att jag vet hur sånt funkar men... bara en tanke.

Mia

Fy så fräckt! Hoppas det kommer tillbaka fort! Att folk inte skäms!!!!!

Mika

Nej, vad är detta? Hoppas det löser sig!

Lisa

Så jävla rubbat. Hur var det när Stina Wollters konto blev inaktiverat? Det fick ju viss mediauppmärksamhet som jag antar satte nåt tryck på instagram, det aktiverades ju igen, så om vi som följer dig bombar instagram med mail kanske det hjälper?

Linda

Det är förmodligen folk som inte tål att du har en åsikt och att du står för den som sitter och smyganmäler. Så jäkla lågt! Hoppas du snart är tillbaka. Kram

Felicia

Hade behövts att man får reda på varför... Även när specifika bilder tas bort och så. Tycker det känns så förvirrande att få ett meddelande om att man bryter mot instagrams regler men ingen mer information än så. Haha. Som en klurig gåta.

Anonym

Gå igenom reglerna och väg självkritiskt det du postat mot dem. Väldigt lätt hänt här känner jag att du kanske blivit lite fartblind.

Svar: Jag går igenom det jag postar regelbundet.
Lady Dahmer

Hanna

Det har hänt flera stora konton att deras sidor helt plötsligt bara är borta. En del tror att det beror på den stora läckan som var för ett tag sedan. Trist att bli drabbad. 😔😔

Malin

De brukar inaktivera konton i ca 1 vecka, sedan kommer det tillbaka med allt innehåll kvar.
Följer inte dig på insta men får upp i flödet typ dagligen, så har rätt bra koll, och håller med om att det är lite konstigt eftersom dina bilder inte går över instagrams gränser. Kanske en bild där du satt naken men "inget" syntes har blivit anmäld? Eller var det här på bloggen jag såg den?

Ylva

Mycket märkligt måste jag säga , finns så mkt med stötande än en arg feminist på instagram tex bilder som är extremt sexistiska osv så jag fattar ingenting :( jag håller inte med dig i allt men jag tycker om debatterna som blir 👍 Och du får mig att tänka om i mina funderingar i mellan åt !

Therese

Åh nej, ditt konto MÅSTE finnas, det finns inget som är så ögonöppnande som det. Hela kontot borde bli en lärobok i skolorn med läsningsplikt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog