Varför gör man så här?
Lever ni också ihop med nån som gör så här?
 
 
Varför gör man så? Vad är skälet? Totalt respektlöshet för alla andra användare.
 
Personen i detta hushåll som gör så här kör även "enhandsgreppet" på kaviaren vilket resulterar i att den är helt ihoptryckt upptill. När jag frågar varför så påstår denne att nej det är inte alls han som gjort så, det måste vara barnen. Men barnen äter inte kaviar Oskar! 
 
Aja. Äntligen Fredag eller vad säger man? Som småbarnsmorsa så gör helgen varken till eller från. Snarare är det mer skränigt hemma pga fler människor och så går det inte att sova vila utan att bli störd. 
Loanne

Nej, men min karl kan inte gå på en matta utan att knixa till med foten på nåt sätt så att mattan ligger snett sen. Och så är jag där och rättar till den. Ibland säger jag till, men det har inte hjälpt på 20 år, så...
Trevlig helg då ;)

Maja

Natashja, den här bilden kom i min väg nu på morgonen. Det är så vidrigt. Pleeeeease skriv något om detta, såsom du gör bäst.

https://www.facebook.com/maja.hurtigh/posts/10155395775530709

Xerxes

Varför talar du illa om din karl offentligt? Gör han så mot dig?

Svar: Alltså lol. Skojar du nu eller?
Lady Dahmer

Josefin

Tyckte det var gulligt skrivet🙄hos oss är det jag som gör just så där. Å skyller såklart på barnen sen😁

Emalia

Min man gör faktiskt inte så där, och han fäller alltid ner toalettlocket, men båda mina föräldrar OCH min svärföräldrar kör grävskopemetoden i smöret. 🤔

Filo

Min man drar av överblivet smör från kniven på kanten på smörpaketet. Men brödsmulor och allt. Och det är inte det smöret han använder nästa gång om man säger så. Nu är jag så trött på det att jag och min son har ett eget fint och fräscht paket medan min man har ett med så mycket äckligt i att jag mår illa. Jag ser hur han sneglar mot vårt paket, men att han skulle lära sig en läxa - aldrig =)

Malin

Vi gör sådär allihop i familjen! Tur det, så tar ingen illa vid sig :-D

Anna

Så gör jag också😳. Och min man när jag tänker efter. Anarki i vårt smörpaket😀.

MD

Haha, jag både gräver och skrapar av resterna på kanten :D

Santosew

Är det bättre om man drar den på långa kanterna? http://polisenvillhjalpaoss.blogg.se/?tmp=863634

Kat

Just smörbyttan kan verkligen röra upp känslor haha, minns kriget mellan mig och syrran, vi hade nog också behövt varsin.
På tal om något annat, så har jag en önskan om att du likt andra bloggerskor, skulle kunna göra ett "vän sökes-inlägg" där var och en får efterlysa i kommentarsfältet. Eller kanske tipsa om forum/grupper/dylikt där det finns goda chanser. Jag har tappat vänner sedan tidigare i takt med att vi alla blivit äldre och utvecklats åt olika håll så att säga.
Kan verkligen sakna att ha en eller flera tjejkompisar och stundtals känns det som att det är kört, typ att jag är för sent ute och att grupper och relationer redan skapats långt tidigare. Vet ju dock att det inte behöver vara så.
Kommit över tips om "kvällskurser" etc men känns lite avlägset. Vill ha resultat mer direkt haha, typ kompisdejta.. :-)

Mia

Känner igen samma med att skrapa av brödsmulor mm på kanten, så gör min kille också. Ser även ut som att han har slängt in sakerna i diskmaskinen, allt ligger huller om buller och blir inte rent. Jag säger till men det hjälper ytterst lite. Barnens smutsiga kläder hamnar alltid ovanpå en garderob(?). Jaja, jag gör säkert också mkt som han stör sig på.

Emma

Äckligast är de som slätar ut smöret *demonstrativt* innan de ställer in paketet i kylen igen. Så att all yta av smör har blivit rörd av använd smörkniv... USCH! Jag tycker grävskopemetoden är klart fräschast 👍

Lina

Min kille gör sådär. Men det jämnar väl ut sig i längden, då jag tydligen är ganska duktig på att göra skidbackar i osten ;) Sen har vi det här med att stänga köksluckor/lådor efter sig... Kan komma ut i köket efter honom och finna precis vartenda skåp öppet ibland!

Helena

Kat
Beroende på var du bor kan det finnas FB-grupper för att hitta vänner i närheten av dig. För ett tag sedan (tror det var i december) skapades ett antal "Feminister söker vänner"-grupper och LD gjorde ett blogginlägg här med länkar till de grupper som startats. Det finns även en FB-grupp som heter Kompisdejt. Jag vet inte hur aktiviteten är i grupperna eller hur det har funkat, men de finns i alla fall :-)

Xerxes

Alla har konstiga vanor hemma. Vad är syftet med att hänga ut sin partners ovanor offentligt?

Svar: Det är ett jävla smörpaket. Skrattar just nu pt din absurda sekundärkränkthet. Lovar att Oskar inte mår dåligt av att jag går narr av hans smörvanor.
Lady Dahmer

Therese

Kat -

Sök på feminister söker vänner *****
På facebook!
Vid stjärnorna skriver du din stad eller nåt, jag bor i stockholm så jag skriver feminister söker vänner i stockholm men det finns några runt om i landet

Gränslös, skamlös hejdlös
På facebook, är visserligen ingen träffa vänner grupp men finns grymt fina människor där som kanske vill bli vänner iaf

Asta

Xerxes. Du har verkligen ingen humor va?! Två kommentarer fann du dej tvungen att lämna på detta "enorma problem."
Kanske kan du starta en stödfond för Oscar? Om han nu skulle behöva psykologstöd menar jag.

Svar: Jag slår ett slag för stödfond till Oskar! Xerxes, du kan swischa 0736815778!
Lady Dahmer

Helena

Jag förstår inte... vad är fel med smörpaketet😳

Becka

Stör mig MYCKET mer på skidbackar i osten eftersom det tillslut blir omöjligt att skiva osten. Gröpa ur smörpaketet är väl ok men mindre kul när det hamnar massa brödsmulor i. Ta smör hur du vill men smutsa INTE ner det!

Skratta som fan åt Filos kommentar här ovan. När han sneglar på deras smörbytta. Hahaha.

Z

Varför kan ingen stava till swish?

Svar: Är det verklIgen viktigt?
Lady Dahmer

Susanna

Alltså jag ser inte vad som är fel med smörpaketet? Please tell me!

Anonym

Smöret stör mig inte alls. Min man kan dock inte ställa tillbaka böcker ordentligt i bokhyllan (vad det verkar). Ofantligt irriterande om du frågar mig😃

Lisa

Tycker det är bäst att ta smör så att det fortsätter vara jämvikt i paketet, annars blir det tungt åt en sida. Haha, har hänt att jag tappat smörpaket på golvet för att ena sidan varit helt tom :( Bös i smöret är inte kul, men mer okej än smörkladd på utsidan av paketet. Blä.

Anonym

Mannen och dottern gräver var sitt hål. Jag är en ordningsam och prydlig människa som lever med två av de största sluskarna i mänsklighetens historia. Jag blir GALEN. 😁

Karin

Jag inser inte ens att det är ett problem?

Malin

Ivåran familj är det jag som är grävskopan i smöret och misshandlare av tubar 😊

Stephanie

Och när ngn tar en alldeles för stor klick smör, brer runt den på den rostade mackan, och sen liksom drar av återstående smör FULLT av smulor, på kanten av smörpaketet, usch liksom hehe. Eller människor som bara hyvlar osten på en längd så den blir som en backe sen? haha alltså whyyy?

Anonym

Varför tjafsar ni om detta? Låt mannen ber sina mackor som han vill.

Nina M

Om det står mellan grop i smöret vs skidbacke i osten är skidbacken värre anser jag! Hatar att behöva skala ned den så att man kan få vettiga skivor igen.

Tycker btw det är oerhört underhållande med de som blir kränkta å Oskars vägnar för det här inlägget, tack för det ni berörda!

Astrid

Jag är kvinna och gör exakt så! Anser det vara mer effektivt men det är det förstås inte.

dansande_sjuksystern

Både sambon och hans mamma tar aldrig bort folien på bregottet, så det är klart som fan att det blir en grop. Gör han det hemma river jag bort folien med ett passivt-aggresivt ARGH!

På jobbet kör de med skidbacke i osten så jag är liksom, frivilligt, hänvisad till smala remos ost när jag skär ner backen för att få någorlunda jämn yta.

Här hemma kör vi på att både smörkniv och osthyvel får åka med in i kylskåpet, då vet vi liksom var de är. Pappas fru tål inte det, så när jag hälsar på måste jag med möda komma ihåg att lämna dem på diskbänken. Hon får också rysningar av tandborstning, så alla som borstar tänderna måste stanna i badrummet med stängd dörr tills det är färdigt. Döden för mig som vill vandra omkring eller se på TVn samtidigt.

RebeckaL

Min sambo lever ihop med en som gör så.

Joanna

Hahaha humor!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog