April april!
Jag tror jag skämtat om att jag är gravid på det här datumet flera gånger genom åren men äh i år skiter vi i det. Jag pallar inte aprilskämt längre. Pallar inte misstro alla och allt. Vill inte ens ha kontakt med människor på den här dagen överhuvudtaget. 

Jag känner sånt jävla bebissug fortfarande förresten. Alltså trots J och allt. Jag känner att jag vill ha fler, massvis, de är ju så jävla ljuvliga? 

Ja jag vet de är skitjobbiga också. Men jag älskar verkligen bebisar och plutt-tiden mellan 0 - 3. Deras tjocka små armar, blöta pussar och obegripliga babbel och hur de upptäcker livet och allt omkring. Det är ju helt magiskt! 

Nä alltså jag menar ju detta. Det är inget aprilskämt rubriken till trots. Och nej jag är inte gravid. Inga skämt från mig. Jag är humorlös och sur, det kan ni alltid lita på. 

(null)

dot

Alltså, va olika det kan vara.. Tror att du och jag är ganska jämnåriga, skiljer ett eller två år. Jag har absolut noll sug efter en till bebis, var definitivt och tveklöst klar över det när yngsta slutade med blöjor. Men tack vare äldsta bonus får jag låna barnbarn ibland, och det är ljuvligt 😊

Sonja

Jag visste inte hur snabbt småbarnstiden är förbi förrän mina två barn plötsligt gick i mellanstadiet. Jag kan redan nu känna sorg för att bebisen i magen snart är stor. Och hen har jag inte ens fött ut!! HAR REDAN BÖRJAT SMÅSE FRAM EMOT BARNBARN!!!!!!!

RebeckaL

Tycker också 1:a april är en jobbig dag. Hatar att bli lurad.

Vroni

Åh så bra pod men svår att lyssna på då man hela tiden vill vara med i diskussionen:)

Frida

Jag lurade min sambo att jag ville ta tillbaka inbjudan till hans syster med sambo på vårt bröllop för de är så tjafsiga och småbråkiga. Döm om min förvåning när han höll med...

Svar: Hahaha
ladydahmer.nu

Hanna Karlsson

Jag är också bebissugen men känner inte riktigt för att börja om när yngsta är sex, mellanbarnet 11 och äldsta 14. Känns helt galet att tänka på ibland att jag har en tonåring hemma. Men jag undrar om den biologiska klockan någonsin slutar ticka. Det skulle vara underbart att snosa på en liten igen.

Karin Milligan

Ja visst är dom goa! Jag älskar deras cellulitiga små rumpor:) Jag har alltid tänkt att skaffa 3 barn, men nu efter att mitt andra barn fyllt ett år känner jag att mitt psyke inte pallar mer gnäll. Kommer säkert finnas svaga stunder där jag vill ha en till och därför har jag redan nu börjat sälja alla bebisgrejer:)

Linnéa

Bebismys är fantastiskt. Har en 8 veckor bebis hemma och alla kvällar fulla av gråt och bärande runt i lägenheten så man tror man blir galen förlåts morgonen efter när man vaknar till ett bebisleende och en söt liten bebismun att pussa på. Knubbiga små armar och ben skadar inte heller.

Lisa

Jag menar inte att påverka på nåt sätt, men jag drömde alltid om fyra. Jämn och fantastisk siffra. Pappan skulle vara en viss norrman. Han visade sig vara en riktig typ, så så var det med det. Det blev inget. Jättesynd, men inte den där ohanterligt sorgen som vissa pratar om. Småbarn är livet. :)

ellos

Jag har noll bebissug. Två barn känns perfekt för mig. Så skönt när de börjar bli större och man (jag) känner längtan efter att öka i arbetstid osv..
Gud så skönt. Orkar inte med minskad sömn och allt ansvar en bebis innebär.
P.s varför blir din instagram privat med jämna mellanrum ?

Amanda

Jag behöver hjälp med att uttrycka och formulera mig så att män i min bekantskap förstår. Missförstå mig rätt, jag försöker inte skuldbelägga mig själv eller andra utan vill bara veta hur man på ett konstruktivt sätt kan förklara för män att det dom gör/säger inte är okej.
Din blogg och du var den enda jag kände jag kunde vända mig till.
Okej, senario: jag älskar hittar, att se på dom och att visa upp dom men har kommit på mig själv med att aktivt dölja dom delar av min kropp jag egentligen tycker om för att jag hela tiden blir ifrågasatt. "Har du opererat dig" "varför visar du så mycket av din kropp om du inte vill att den ska kommenteras?!" Det ville jag ju förr, det har jag insett, men nu vill jag bara visa när JAG känner mig vacker. Får man inte göra det längre eller är det som att "be om det"? Jag börjar bli så jäkla bitter.. Hur får man dom att förstå att det inte har NÅGONTING med DOM att göra?

Amanda

Tuttar*

FT

Världen behöver inte fler människor, det räcker :) Du får väl vänta på barnbarn nu även om det är låååångt kvar och ingen garanti.

copycath

Bebisar är väldigt mysiga och visst kan jag bli sentimental och tänka tillbaks på gosåldern, men tre kids räcker. Dessutom är jag snart 47 år, så det tåget har liksom redan passerat.

Tess

Jag vill ha en till!
Inte klar alls och är bara 28år så har troligen/förhoppningsvis tid MEN precis opererat ett navelbråck och satt in ett nät i buken och måste gå ner i vikt (minska buktrycket) och träna upp bålen på nytt och det kommer ta tid och de kommer bli så jävla läskigt att bli gravid igen..! Tänk om bråcket spricker eller nätet orsakar smärta..
Och våran livssituation med ekonomin, boende och ork (med ett barn med språkstörning bland annat) gör att vi måste vänta iaf 3-4år till, vilket är skönt och drygt haha

Cim

Jag har 6 barn... yngsta är 3 mån, äldsta 16 i år. Jag är nog inte klar känner jag.

Linda

Det där går att lösa genom att jobba med de yngsta barnen på förskolan 😉

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog