Vi gör podden vi kände saknades
Jag är så himla glad att vi bestämde oss för att göra penntricket. Jag och Cissi hade gjort ganska mycket radio ihop innan, hon jobbade ju på Radio1 om nån minns den?
 
Här kan ni lyssna på:
 
(vilken bonus för alla penntricket fans!?!) (Obs vi kan ha ändrat åsikt om mycket sen dess hahaha har ej hunnit lyssna. Asså FÖRLÅT!) 
 
 
Det är så synd att den kanalen la ner men jag gissar att poddar ändå hade konkurrerat ut den till slut. Folk gillar pratradio men den mer nishade varianten som podden faktiskt är faller fler i smaken tror jag. 
 
Men jag gästade henne en gång i veckan ungefär och vi höll låda om allt och när jag föreslog att vi skulle podda så hade jag det i bakhuvudet, jag visste att vi var ett bra team som kompletterade varandra och jag visste att vi skulle kunna hålla en publik engagerade. Att vi är smarta, rappa, roliga, intressanta, provokativa men också ganska.. jo tro det eller ej... folkliga. 
 
Men allra mest handlade det om att nåt fattades, jag har letat och lyssnat igenom så mycket olika poddar men det fanns liksom ingen som enkelt och lättillgängligt tog upp feministiska sakfrågor och samtal på det där mer folkbildande sättet som jag själv känner att jag behöver. Det finns många bra poddar som otroligt skarpa feminister driver, men det var ändå nåt som saknades och då tänkte jag, vi, att vi gör den då!
 
Vi gör podden vi själva vill ha. 
 
(null)
 
 
Majam

Hej LD! Jag lyssnade på det nyaste avsnittet av podden «den ojämnställda feminismen» och tyckte den var jättebra, som vanligt. Men när jag skulle ge den betyg 5 stjärnor så blev det bara en stjärna, och så fick jag inte ändrat det mer 😢 FÖRLÅT, det är mitt fel att det har fått dåligt betyg och nu klarar jag inte fixa det, för just så teknisk är jag... Nu hoppas jag bara att ni kan fixa det eller att fler törs lyssna på avsnittet så att betyget blir bättre.. 😮 Du och Cissi är så bra!

Linnea

Lyssnar på avsnittet om genuspedagogik. Alltså, alla män som ringer in: ”Jag tycker inte att det behöver vara så extremt. Min dotter leker med dockor och min son leker med bilar, för att de har valt det själva!”. Suck 🤦‍♀️
Och det värsta är väl att åsikterna flera år senare inte har förändrats speciellt mycket.

Emelie

Ni är så bra! Älskar podden!

ell

alltså ååååh lyssnar på radioavsnitten nu och shit vad mycket jag plågar mig själv med att lyssna på dom här störiga männen x))

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog