Detta behövde min själ
Nej jag är inte kvar på yasuragi, min tystnad till trots. Jag har bara haft lite svårt att återvända till vardagen. Yasuragi var verkligen vad jag behövde. Det uppfyllde alla mina förväntningar. Alltså allt var helt fantastiskt.
 
Det fanns massa små rum och vrår. Det var ångbastu med salt och rosmarin där vi regelbundet gick on och andades. Sovbastu där man kunde ta sig en tupplur om man behövde. En 12 grader ISKALL pool som vi blev helt besatta av att doppa oss i med jämna mellanrum (och sen stå kvar en stund efteråt när vi klivit ur för att riktigt känna kylan kittla i kroppen), första svänge ner var läskig och inte behaglig alls men sen blev vi som sagt beroende.
 
Sen är det ju de där kokheta källorna utomhus (kall snö men mmmmmmyyyyyssss i vattnet), första kvällen såg vi fan ingenting pga så mycket ånga i luften men alltså ... jag önskar att jag var där just nu. Sen har de den stora varma poolen i mitten av allt som kändes mjuk och omslutande som en livmoder och så en kolsyrepool som bubblade och kittlade och alltså tvagningen? Det är tydligen yasuragis grej, man TVAGAR sig med en tvättlapp och en liten trähink som man öser vatten med sittandes på en träpall. Aldrig varit så ren men gud så meditativt. Och så vackert med nakna kvinnor i alla åldrar sittandes på rad i tvagningsrummet. Kvinnor är så vackra och graciösa och fantastiska. 
 
Och hörrni, de hade stolar som vaggade!? Vi låg under varsin filt och snarkade medans vi blev vaggade små bebisar i ett mörkt mörkt rum. 

Maten var också orgasmisk. (Teppanyaki fem rätters första kvällen med konstiga saker som smakade himmelrike och så a la carte andra kvällen) (plus sushilunch och hotellfrulle) och vi sov som klubbade sälar. Somnade klockan tolv, uppe klockan åtta och bad tre dagar. 
 
Ber just nu till alla gudomer som finns att yasuragi ska sponsra mig med ett nytt besök. Detta vill jag göra om snart. 
 
  (null)


Ida

Blir så lycklig för din skull! Jäklar vad underbart att ni fick en så fantastisk upplevelse!

World by Tina

Låter helt fucking underbart! Tur att jag ska på sponsrat spa nästa vecka haha.

Ellen

Wow vad härligt, det var du verkligen värd!

Emma

Varför är ditt instagram privat nu? Har inte Instagram så kan inte läsa något :'(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog