Hjälp det snöar i Stockholm?!
Är ni också helt insnöade? Obs bokstavligen alltså. Hehe. Ser inte fram emot att skotta senare. Jag brukar gilla att skotta och klippa gräsmattan. Kanske blir det så för att man har tusen vilda barn och det är enda chansen för lite egentid. En podd i öronen och så mindfullness på det. 

Idag ska mormor (min morsa alltså) komma och jag oroar mig för resan. Dels för hennes resa hit och sen för min resa in till stan. (Hon vill gärna att jag hämtar henne). Hur tar jag mig ens till tåget? Har nån plogat? Fatta att köra en liten pluttig resväska på sina pluttiga små hjul sen i snödrivorna? 

Men ändå. Fatta på stenåldern. Eller vadå innan plogen uppfanns liksom. 

(null)

Marie Jensen

Beställ taxi! Jag är smålänning (=snålänning) ut i fingerspetsarna men det är det f-n värt för att slippa ut och kajka i snön..

Lisa

Kan inte du och Cissi göra ett poddavsnitt där ni benar ut alla vidriga och märkliga påståenden som killarna i podcasten "Sten i glashus" säger?

Tack för allt ni gör och er podd! Ni är bäst!

Anna

"Fatta på stenåldern. Eller vadå innan plogen uppfanns liksom" - eller i den halvan av Sverige som har det så här varenda vinter? ;)

Som norrlänning blir jag nästan skadeglad när mina vänner i sthlm får uppleva lite snö. Här har vi liksom haft -27 i veckan, haha.

Hanna Karlsson

Jag älskar att det är riktig vinter! Det var alldeles för länge sedan sist. Förstår dock att det kan ställa till med en hel del problem också.

anna

@Anna: varför blir du skadeglad?

Emelie

Inte relaterat till inlägget men hittar ingen mailadress - Vill bara säga att Penntricket gjorde min kväll igår, tvungen att gå genom snöstorm hem filosoferande på livet och hatade allt men satte på ett poddavsnitt och kom innanför dörren med ett leende. Tack.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog