Två pisshål i snön
Sov som en jävls påse skridskor i natt. Nackspärr migrän ont i halsen och mängder av snor och så en sparkig bebis vid min sida. 

Sen upp klockan kvart över sex för att styra barn till skolan och sen på det en taxifärd (dvs nära-döden-upplevelse) till TV4-studion för lite femton minuters fame så där på morgonkvisten. Cissi var också där. Attans! Vi skulle nämt podden! 

(null)

(null)

Tänker lite på Priscilla Presley som när tiden begav sig sminkade sig så hårt och mycket att ögonen såg ut som "två pisshål i snön". (Källa: Elvis och jag). Jag kan relatera till detta men till sminkösens försvar bad jag att få se ut som ni vet när man rullat hem från krogen och gått och lagt sig med sminket och sen vaknat och eventuellt torkat bort överskottet maskara från kinderna. Den looken är bästa looken IMO.


(null)


moa

Asså vet att man inte ska kommentera utseende men fuskar och säger SÅ SNYGG ju!

Pernilla

Roligt var det att lyssna på er! Undrar också om tårtan var god? Var det b l a spritsad grädde på toppen? Tänkte försöka kopiera den utseendemässigt, för den var också skitsnygg. Blev bara lite orolig där ett tag för att den skulle rasa ihop..

Emma

Vad kul det var att lyssna på dig imorse! Nu har jag själv inte barn men tyckte du sa mycket kloka saker tex att man inte behöver bjuda alla i klassen och spec inte om det är någon som inte är snäll. Kram!

Mest_elin

Ammar ni fortfarande? Delar också säng med en sparkig bebis..

Märta

Hej!
på tal om podden, jag vill bara tacka er enormt, den är så viktig för mig och får mig varje vecka att bli lite mer samhällsanalytisk, får mig att må lite bättre som kvinna i patriarkatet- att allt inte är mitt fel- att nästan inget är mitt fel i det här samhället. Efter sista podden fick jag t.o.m. skriva ned mina tankar efteråt, här kommer det:
Är det inte fruktansvärt att samhället har lärt kvinnor att objektifiera sig själva?
Ibland kommer jag på mig själv med att ifrågasätta varför ingen kille vill ha mig- jag har ju stora snygga bröst?
Då finns det inte en tanke i huvudet på mig att någon kanske vill ha mig för att jag är snäll, smart och omtänksam. Och så är det kanske inte- för kvinnan är så objektifierad att sådana icke ytliga attribut inte ens spelar roll för kvinnan själv längre.
Jag önskar att det skulle komma en tid där kvinnors bröststorlek m.m inte spelar någon som helst roll för hennes självkänsla. Men så är det inte idag, kvinnors självkänsla idag bygger alldeles för mycket på vår egen knullbarhet, på vår egen sorgsna objektifiering. Det måste få ett slut, men hur, vi vill ju ändå må bra och att få objektifiera sig själv är ett enkelt sätt att nå målet i dagens samhälle. Usch. Hur ska vi lyckas med detta?
Iaf, tack Natashja, du är verkligen bäst och gör verkligen skillnad!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog