Historierna vi bär i och med oss
Femton år. Röker hasch. Dricker sprit varje helg. Umgås med vuxna män på 30 och över. Sexdebuten sker två år tidigare. Bantar och självhatar. Skär i min kropp, på benen där det inte syns och går regelbundet till BUP och har svår ångest. Går inte ut grundskolan och skiter i allt för det finns ingen morgondag för mig, men kan rita och skriva och ritar och skriver hela tiden. Har adhd men ingen förstår det. Allra minst jag. Sviken av vuxenvärlden som kallar mig "självdestruktiv" och som tvår sina händer. Om tre år kommer jag träffa mannen som följande sju år slår och kränker. Men jag är på min resa hit där jag är idag.
 
Apropå historierna vi bär i oss.
 
Vill jag ha nåt ogjort? Nej. Jag är precis där jag vill vara nu.
 
(null)
 
Bilden är tagen av en vuxen fotograf som efter detta foto övertalade mig att klä av mig och ta sexualiserade bilder. Jag fick smörja in mig med olja och visa ordentligt med tuttar.
Anonym

Så kanske är det ritandet och skrivandet som räddat dig. Om och om igen. Och gjort dig till en konstnär i både ord och bild.

Martha

Får jag ej göra ett inlägg?

elis

"Om tre år kommer jag träffa mannen som följande sju år slår och kränker."
Det är så tungt att läsa. Så gött att du tog dig ur det och är någon annanstans men så tungt att läsa. Mest för att jag har barn som snart kommer vara femton (de är fem och tio nu) och jag önskar för allt i världen att de inte ska träffa någon som slår och kränker.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog