Nyheter ang. Penntricket
För er som inte följer mig på mina andra medier så kommer det lite dåliga nyheter: Penntricket tar en paus. Kanske för alltid. Cissi har nån ny grej på gång och livet är fullt av överraskningar. Vi får se vad jag hittar på. Kanske startar jag upp Postpatriarkatet igen. Kanske går jag i pension. Kanske skriver jag en bok. Kanske målar jag fem nya tavlor inför höstens marknader. 
 
Men en sak är säker: Mig blir ni inte riktigt av med än. Och Penntrickets alla gamla avsnitt ligger såklart kvar och tåls att lyssnas på om och om igen. 

(null)

Linnea Geiger

Men nooooooooooooo... oh, Vad jag kommer sakna er

Ofta anonym

Du kommer att hitta din plats! Oroa dig inte, du har länge arbetat obetalt och utan större uppmärksamhet ifrån samhället. Detta har långsamt ändrats för dig. Jag tror verkligen på dig LD, och på ditt jobb som du gör. Du kommer bli igenkänd i ditt arbete och därmed också hitta din balans i kreativitet och jobb. Du är bäst 💣💕

Linp

Jag vill aldrig nånsin bli av med dig!!

Jess

Kommer sakna Penntricket så ❤ men jag lämnar inte, så länge du skriver läser jag!

Maria

Neeeeeeeej!
Jag håller typ på att sluta andas!!!
Jag älskar er! Allt jag är idag är pga Penntricket, pga dig Natasjha (eller hur du stavar I dont care I just löv u)
Jag kommrr iallafall på marknaden och jag kommer vara en spndär asjobbig dyrkande kund som vill ha bilder. Oh yes jag har börjat spara mina riksdaler redan.

A

Snälla snälla mer postpatriarkatet (och en bok please and thank you!) du är så genial och rolig och det är så skönt att alltid ha något att se fram emot i veckan!

FT

Pensionera dig?

Stephanie

Skriv en bok!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog