En extra (eller två) överraskningar till er!
Panikklipper podd nu på morgonen för att ni ska ha nåt nytt att lyssna på idag. Glömde helt bort det igår. Och i onsdags. Får jag skylla på sjukdom? Igår var jag dessutom på middag och Bangfesten en snabbis. Kunde konstatera att fest inte är mini grej. Känner mig så gammal. Älskar att kolla på folk men älskar hög musik och högljutt snack mindre. Men det var trevligt. 
 
Men nu klipper jag podd och vill också passa på att påminna igen om att jag och Cissi skaffat oss Patreon! Varför? För att vi känner att vi behöver nån slags ersättning för den tid som det tar att producera podden och vi vill ogärna ta in sponsorer. Och vi vill ju podda och inte känna att det tar tid från annat. Men som alltid är det frivilligt. Podden kommer alltid vara gratis.
 
MEN! För er som väljer att signa upp som månadsgivare har vi stoppat lite extra extra i säcken. Vi spelar nämligen in hela två bonusavsnitt i månaden åt de som väljer att ge. 
 
Men iallafall, kolla in själv innan ni bestämmer er: 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
IA

Helt okej enligt mig. Det är ju aktivism och ett publikt forum ni erbjuder och sånt är en allmän godtagen norm här ute på nätet att kunna be om bidrag till. Så mycket mer än en t-shirt. Sen är det frivilligt, en förutsättning egentligen enligt mitt tycke.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog