Livet bara ger
Nä men KUL att 1. värmepannan gick sönder 2. internet är nere här hemma (Jag är uppkopplad med mobilen) så här mitt i påsk när bland annat de som sköter vår värmepump har påskstängt! Och eftersom att det inte finns nåt internet så kan vi inte köra nån greta gris medan jag försöker (desperat) klippa podd vilket innebär att min lilla "glädjespridare" är extra klängig och kräver att jag gör "det kommer en mus". . 
 
Men avsnittet jag klipper är så jävla bra och jag hoppades kunna lägga upp det till våra patreons idag (imorgon för alla andra) som en liten överraskning. Vi får se.
 
Tydligen är det skärtorsdag (jag känner mig överrumplad!) och då ska barnen i byn gå påskkärringar och va faaaaan då måste jag åka till ösmo och handla massa påsksnask så man slipper stå där och skämmas när de knackar på dörren. (Alltså detta är en sån sak jag älskar med segersäng: grannsammanhållningen och barnaktiviteterna som vi sluter upp kring gemensamt.
 
Första året när vi flyttat hit var jag helt oförbetedd när flocken kom och fick resna våra privata gömmor. Tror det blev gammalt chips och nåt konstigt plockgodis. Bodde ju i Älvsjö innan liksom och innan dess på söder och där låtsas man inte vara hemma om det mot all förmodan skulle vara nåt barn som irrat sig in i trappuppgången för att tigga godis. 
Anonymis

Just det är såå tråkigt med att bo i lägenhet med portlås =\

Kommer själv ihåg mina barndoms påskminnen då jag sprang runt och tiggde godis i utbyte av egentillverkade påskkort. Stor sorg att inte kunna föra den traditionen vidare till mina barn!! =(

Nu har vi äggjakt istället och barnen verkar nöjda.

Nerdy

Vi satt hela påsken utan internet och tv-kanaler.... Jätterolig påsk!
Vi läste och det är ju både kul och skönt. Men efter 3 dagars konstanta läsning blev man rätt trött
och rastlös. Ändå tog vi en tur runt i skogen bland is och snö, men inte fasen hjälpte det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog