Jag har nästan alltid haft reklam här
Alltså förlåt, jag tror egentligen att jag vill sluta blogga. Samtidigt som jag inte vill det. Jag har massvis att säga men jag har tappat intresset tror jag. Och tid! Hur fasiken hade jag tid att blogga förr? Jag började ju när jag var föräldraledig med N. Tio år sen nästan. Och hade ju massa tid medan jag ammade. Å andra sidan så var väl kanske kvaliten på inläggen då lite annan och framförallt förväntningarna på innehållet var något lägre. 
 
Jag vill skriva böcker istället. Och måla tavlor. 
 
Fick en fråga förresten. Eller samma fråga flera gånger eftersom att jag inte godkänt kommentarer på länge. 
 
Frågan: "Hur kommer det sig att du tackat ja till att ha reklam nu här inne ? Du skrev endel om just "stoltheten" att inte ha det förut." samt "Jaha blev det censur för att jag frågade över all reklam här på bloggen ? Märkligt i så fall. Tror fortfarande att mina kommentarer kanske inte har modifierats (el vad heter ) då är det ok såklart. Men det är reklam för även SATS och sånt jag skulle benämna som endel av vår tids kroppshets. Förklara gärna orsaken till all reklam här inne plötsligt och hur du tänker kring detta."
 
Jag har nästan alltid under mina tio år som bloggare haft reklambanners. En period hade jag inte det. Men nu har jag det. Har haft i två år nu. Jag har satt gränsen vid viktminskning och plastikkirurgi. Egentligen tycker jag all reklam suger men jag vill kunna tjäna lite pengar på det jag gör. Kanske går jag tillbaka till wordpress och slutar helt med reklam. Vi får se. Men det är alltså inget som "plötsligt" hänt utan nåt jag nästan alltid haft. 
 
Nåt jag däremot aldrig gör är sponsrade inlägg. Eller reklam på nåt sätt där jag är content. Och det är jag relativt unik med. Och nåt jag eventuellt stoltserat med flera gånger. Typ.