Vardagstrams

Fy fan vad jag är bra på det här

När jag får bloggtorka så får jag oftast en massa annan kreativitet som jag måste få utlopp för. Eller så är det tvärtom – min andra kreativitet kanske tar död på skrivandet….?

Jag har även insett att mina fingrar är för feta för tangentbordet. Eller så skriver jag för snabbt. För jag lyckas alltid trycka på flera tangenter samtidigt, eller i fel ordning. Sen får jag gå tillbaka och radera bokstäver som inte hör hemma i orden.

Men tillbaks till det kreativa. Jag har gjort en bloggdesign. Jojomensan. En raritet eftersom att jag lagt designandet på hyllan. För lite tid, för många barn, för mycket jobb och framförallt för lite stålar.

Men jag har gjort en nu. Eller egentligen två, men den ena är lite hemlig och kommer göra sitt premiärframträdande när bloggerskan (lets not kid ourselves, klart det är en kvinna. Vad är oddsen att det skulle vara en man? Och varför bloggar inte fler män egentligen? Samma anledning som att det går sämre för dem i skolan? Jag vet inte.)

Tillbaks till designen. Svorskan. Egoinas morsa (svorsa?) Oerhört lättsam och trevlig att jobba med och oerhört lättsam och trevlig blogg.

Klicka på länken eller bilden och ta en titt!

Jag har faktiskt funderingar på att ta designjobb igen, fast till ett högre pris. Det dubbla. Det är det värt för mina designer är inte bara tio gånger bättre än gemene amatördesigner, utan även väldigt personliga. 

En titt i arkivet på mina personlliga favoriter:

(klicka på bilderna för att besöka och kika på bloggarna)

 

 

Bambis tycker jag om för att färgerna är så sköna och för att jag gjort den fina bakgrunden själv. (Jag gör ju de flesta bakgrunder själv, oftast utifrån gamla tapeter, men Bambis är lite speciell med de broderade Odd Molly-blommorna.)

Pubes är nog min all-time-favourite. Den är klockren. Jag skulle inte kunna göra bättre, eller kanske koda om lite snyggare i menyerna eller byta bakgrundsfärg men just headern (och footern) är så perfekta.  

Egoina är som sin morsa – otroligt lätt och kul att jobba med. Man kan bara slänga iväg ett mail (och de är typ alltid tillgängliga så man slipper sitta och vänta) och säga; ”du, stoppa två korvar i öronen, en pinne i röven och ställ dig på ett ben! Jag har en vision!” och de ba; OK! och så fram med kameran. (Därför blev deras designer så himla bra.) Dessutom har de tillit till mig. De ger mig ganska fria händer utifrån en önskan.   

Den sista tycker jag om för aatt den är välarbetad. Bra kvalitet på bilderna fick jag. Proffsfotade. Och så flikarna uppe ovan headern. Fint. Guldigt. Lyxigt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Renee 17 oktober, 2010 at 13:57

  Du är superduktig på att skapa snygg bloggdesign, Svorskans blev jättebra.

 • Reply Sandra Michelle 17 oktober, 2010 at 13:58

  Vad tar du för en design?

 • Reply Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore 17 oktober, 2010 at 14:07

  Sandra – nu tar jag 500:-

 • Reply Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore 17 oktober, 2010 at 14:08

  eller kanske 600.

 • Reply Nina 17 oktober, 2010 at 14:20

  Jag gillar verkligen Svorskans nya design! Tar du verkligen inte mer för att bygga en header?! Höj priset! 🙂

 • Reply Emilia 17 oktober, 2010 at 14:26

  tycker att det är dags för en frågestund igen :thumbup:

 • Reply Lena 17 oktober, 2010 at 14:31

  Jag tänkte precis skriva att jag inte vet vad du tar för en design men såg svaret ovan. Jag tar inte under tio för att göra en sida. En bloggdesign om jag skulle ha lust att göra nån skulle jag ta 2-3000 för annars kan det kvitta känner jag. Då kan jag lika gärna göra om mina egna sidor. 🙂

  Du KAN, Natashja så kör hårt!

  Om inte annat så kan du rikta in dig på de stora bloggarna som har råd att betala.

 • Reply pubes 17 oktober, 2010 at 14:31

  Ja jag är då jättenöjd med min design, du är skitduktig!! 🙂

 • Reply Svorskan 17 oktober, 2010 at 14:34

  Du är ju bäst, så är det bara! Tusen tack för fina ord, du är också jättebra att samarbeta med. Du är lyhörd och gör verkligen allt för att förstå den du gör design till och det betyder så mycket.

  jag har förklarat under eget inlägg om det där med "kom-i-håg"-funktionen. Det har inget med designen att göra efter vad blogg.se har informerat mig om tidigare.

  Nu vill jag inte vara här längre, nu vill jag hem till mig själv och njuta av mitt nya interiör! 😀

 • Reply Diana 17 oktober, 2010 at 14:37

  Jag har skrivit här tidigare och skrivit en smörig kommentar inne hos Svorskan åt dig. Jag vill ha design av dig nuuuuu, erbjudandet om min förstfödda står kvar. 😉 Hahaha.

  :love:

 • Reply Lisa 17 oktober, 2010 at 14:40

  Åååh, den var jättefin! 🙂

 • Reply Nicole Sanzetth 17 oktober, 2010 at 14:49

  Du är galet duktig och svorskans blev sjukt fin =)

 • Reply » iѕaвella szerafia. - ibland är det skönt att få vara galen. 17 oktober, 2010 at 15:15

  Jag tycker verkligen att du kan ta MINST det dubbla för dina designer, du är sjukt duktig.

  Dina designer är typ som designernas Rolls royce! 😉

 • Reply Maja 17 oktober, 2010 at 15:41

  Gaah! Du är galet bra! Kan gärna få göra min bloggdesign!

  :-d :love:

 • Reply M 17 oktober, 2010 at 15:47

  Du är superduktig! 500kr känns i minsta laget tycker jag, iof så får mer människor råd att anlita dig då. Är ju upp till dig om arbetet och tiden du lägger ner är värd 500kr.

  Du inspirerade mig när jag gjorde min bloggdesign!

 • Reply Tessan 17 oktober, 2010 at 16:21

  du gör skitsnygga designer, inget att snacka om. men, vad jag inte förstår är trenden med skitblaffiga headers, headers som är så stora att den är det enda man ser när man går in på bloggen. och så får man scrolla ihjäl sig innan man ens ser några inlägg. för att inte tala om hur en sådan blogg är att läsa (och ladda) i en smartphone.

 • Reply Millan 17 oktober, 2010 at 16:23

  Vad duktig du är 🙂

 • Reply Apan satt i granen 17 oktober, 2010 at 16:34

  Hej Lady! Du är jätteduktig, bambis design är fantastisk för att inte tala om Ninas gamla. Jag älskar min design, även fast den uppenbarligen inte tillhör dina favoriter 😉

  klart du ska satsa på detta! Starta ett företag, höj priset!

 • Reply fridolina 17 oktober, 2010 at 16:41

  Du är ju grym på designer ju! Klart du ska ha mycket betalning.

 • Reply Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore 17 oktober, 2010 at 16:49

  apan den tillhör inte mina faoriter. Än. 😉

 • Reply Thalgman 17 oktober, 2010 at 17:03

  Super fint gjort,,, helt kanon….

 • Reply pubes 17 oktober, 2010 at 17:47

  sv: haha! fast jag har lite idéer på förändringar som kan göra den ÄNNU snyggare och lite roligare! Jag ska spåna vidare och klura på mina idéer, sen framöver ska du få göra mina önskningar uppfyllda! haha 😉 (ja, om du vill, har tid och önskar förstås!)

 • Reply tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp 17 oktober, 2010 at 19:12

  Snyggt som faaaaan. Fan om du någon gång får tid så får du fria händer till en header åt mig… Jag betalaaaaaar! Haha

 • Reply Svorskan 17 oktober, 2010 at 19:18

  Jag blir ju alldeles rörd när jag läser hur du skriver om dottern och mig. Du får komma ihåg att jag egentligen är ett kontrollfreak och det är för att jag har märkt att du är skitbra på det du gör, som gör att jag släpper kontrollen. Ta åt dig! Nu måste jag in till mig igen. Detta är nästan som en liten nyfödd bebis, jag kan inte se mig mätt på den. 🙂

 • Reply frida 17 oktober, 2010 at 21:17

  När jag blir rik så ska jag definitivt köpa en design av dig och då ger jag gärna mer än 600:- för dom är skitsnygga! Spiderchicks är min favorit.

  När jag blir rik asso. Då ska det hända grejer. Nu, med mina 12 kr på kontot, så får jag klicka upp ps och deppa över hur dålig jag är ett tag till…

 • Reply Egomamma.se 17 oktober, 2010 at 21:48

  Du är skitbra på det du gör så det är ju inte så konstigt att du vill ha mer betalt. Särskilt inte när du får sno tid från kidsen för att designa. Jag har en förfrågan gällande både min nuvarande design och min sida (Anipic.se) för foto, om du har lust att fixa dessa för en nätt summa, högre än du normalt tar. (styck, naturligtvis..)

  Jag är också mer eller mindre alltid online, så det skulle inte innebära massor av besvär att fixa foton osv.

  Maila mig eller säg hej på fejjan om du kan tänka dig att hjälpa mig i framtiden.

 • Reply litenkatt 17 oktober, 2010 at 23:11

  jag är sjukt imponerad. du måste ta mer betalt. och börja jobba på designbyrå. konstnär är du!

 • Reply Lisa 18 oktober, 2010 at 00:43

  Jag skulle vilja köpa design av dig. Ska jag mejla eller vad ska jag göra?

 • Reply Linn 18 oktober, 2010 at 09:34

  Åh.. det ska upp på min önskelista

  *Min design skapad av Lady Dahmer… mhm.. gilla på det! (I framtiden alltså, nu är det bara klantiga jag som designat den.. eller ja, tagit en färdig….)

  Kanske skulle jag använda min blogg.se om den var finare..

 • Reply Sandra 18 oktober, 2010 at 10:28

  Jag betalar lätt dom pengarna för en av dina designer! Vart anmäler man sig? ;P

 • Reply Gaymasen 18 oktober, 2010 at 15:11

  Haha, för feta fingrar. Det kanske är så! Höhö.

  Du gör jättevackra designers. Verkligen! Jag gillar Spiderchicks också. Det jag speciellt fastnar för är footern, på något konstigt vänster. Jag som har fotfobi och allt. ^^

  Och vi män som bloggar är ju för fan bäst. Så vi behöver inte ha fler karlar. Precis som att vi är BÄST i skolan. Något högljudda kanske. 😉

  Men ja.. Det finns nog män/killar/(bögar) – typ moi – som mer än väl skulle betala en fin summa för en av dina designer. Så inte bara tjejer här int'. 😉

 • Reply Emma - om man mognar ruttnar man 18 oktober, 2010 at 22:47

  Svorskan står för Svenskan och Norskan i samma ord.

  Härliga designer du gör. Du är asduktig på det där!

  Men din är nog ändå snyggast 😉

 • Leave a Reply