Vardagstrams

Penntricket avsnitt #1. Hängpattar & sillisar ute nu!

Jag förstår att ni längtat och nu är det äntligen ute! Avsnitt ett av podden Penntricket alltså. 


Ni hittar det antingen via acast (det finns en app för detta) eller via itunes (och ni vet väl vilka appar som gäller då gissar jag).

Kan kvinnor någonsin göra rätt? Hur vet man om man har hängpattar? Och hur mår egentligen Paolo Robertos kvinnosyn? 

Cissi och Natashja tar en trip down memory lane och minns alla män som tagit sig friheter. De dissekerar 90-talets tjejtidningar med dess snäva regler och frågar sig om nånting egentligen förändrats.

Och Cissi blir privat och berättar nånting hon aldrig berättat öppet om innan…


Och ni! Glöm inte att recensera! Ge oss gärna högt betyg så syns vi kanske på topplistorna i framtiden! kram på er! Och en till sak! Kom gärna med feedback, vad önskar ni för framtida avsnitt? Har ni några frågor? Tankar? osv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Ellen 15 mars, 2017 at 16:45

  Haha, jag ingår inte heller i ”penntricksmålgruppen” på grund av små bröst. På något vis har jag även missat hela uttrycket penntricket när jag var yngre trots att jag är född i början av 80-talet, jag läste inte så mycket tjejtidningar mest KP, kanske är därför.. Men jag hörde det för första gången av en kille på krogen som flörtade med mig för kanske fem år sedan. Då han undrade om jag klarade ”penntricket” som en slags raggningsfas. Så himla weird och osexig sak att fråga!!! Haha, knäppt och inte ok. Bra avsnitt förresten 🙂

 • Reply MinaInsikter 16 mars, 2017 at 08:30

  Jättebra podd, ni har verkligen bra dynamik och trevliga röster. Argumenten känns också vassa! Skulle vilja att ni tog upp speciellt kärleksknegandet men också andra teman ur #5inistagram. Känns som att där finns mycket man kunde resonera kring trots att dina bloginlägg också gav massa bra tankar.

 • Reply Anna 16 mars, 2017 at 12:12

  Min man och jag lyssnar ofta på poddar tillsammans (som godnatt bok typ). Oftast blir det dokumentärpoddar. Men igår sa jag att vi skulle lyssna på en ny (om en av oss ber att få lyssna på en ny podd måste den andra ”stå ut” oavsett åsikt om podden iallafall 1 avsnitt). Jag var lite orolig för hur det skulle gå – jag somnade 7 minuter in (min man hörde min första snarkning då) men han lyssnade hela och kommenterade imorse att det var faktiskt inte ofta han lärde sig så många nya saker på 30 minuter som igår kväll. Han gillade att ni resonerade, var medvetna om era egna brister, inte dömande och ändå vara sakliga. Visst är er podd viktig för oss kvinnor (de flesta som lämnat omdöme på podden är kvinnor) men ännu bättre att en vit, medelålders man som inte känner sig som feminist (fast han är det betydligt mer än han själv tror) verkligen kunde ta till sig er podd. BRAVO!!! Han kommer rekommendera er podd till andra män. Ja, jag ska lyssna (sittande denna gång) till ert första avsnitt…

  • Reply Lady Dahmer 16 mars, 2017 at 13:07

   tack för din kommentar! Det är det här som gör att jag blir sporrad och peppad, inte just att jag är intresserad av att få män att lyssna men att man LÄR sig mkt av att lyssna på oss. Oavsett vem man är liksom. 🙂 Känns jättekul!

  • Reply The real Hmm 16 mars, 2017 at 21:00

   Ha ha jag somnade också två gånger till podden. Det var inte pga innehållet utan för behagliga röster. <3

 • Reply marie 17 mars, 2017 at 13:03

  Kul o lyssna på! Bröst ja…själv undrar jag varför är 98 % av alla bh-ar i butik vadderade och varför kan inte vi med
  större byst ( typ f,g,..och större) handla en bh hos en vanlig klädkedja?
  Såklart jag lyssnar nästa vecka också. Go girls!

 • Reply Maria 18 mars, 2017 at 05:11

  Du har ju en podd sedan tidigare också. Vad heter den? Har fått mig en käftsmäll nu (ett feminustiskt uppvaknande tror jag dina andra läsare kallar det) så måste lyssna nu! Finner jag den via acast också?

  • Reply Lady Dahmer 18 mars, 2017 at 06:59

   Glädjeflickorna!!! 👍🏻👍🏻👍🏻

   • Reply Maria 18 mars, 2017 at 21:11

    Tack!!

  • Reply Lady Dahmer 18 mars, 2017 at 07:00

   Den finns ej på acast men på itunes

   • Reply Maria 18 mars, 2017 at 21:11

    Fan itunes! Måste man inte ha ipone då?! 😱

    • Reply The real Hmm 18 mars, 2017 at 21:52

     Nej. Du kan installera iTunes på en android också. 🙂

  Leave a Reply