Vardagstrams

Podden går bra! 

I skrivande stund har exakt 15575 personer lyssnat på första avsnittet. Det är ju förväntat (höhöhö osv) men ändå så himla kul. Kul också att vi fått en så positivt respons också. 

Igår var jag iallafall inne i stan och spelade in mer. Det finns så mycket att säga om varje ämne och så jäkla lite tid att få plats med allt på. Sjukt frustrerande! 


Gårdagen i bilder. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Regina 18 mars, 2017 at 16:13

  Jag tycker inte det märks att du inte får med allt du vill! Utan det verkar som att ni får med hur mycket som helst istället. Men det kanske är en fis i rymden mot vad du har i huvudet, haha.

  http://www.zaitzova.com

 • Reply Maria 19 mars, 2017 at 16:11

  Puha, stånk, stön och jag slår mig för pannan! Nu har jag lyssnat på första avsnittet då av din nya podd Penntricket. Efter ca ett halvår här på din blogg så måste jag nu berätta detta: jag börjar fatta!
  Till en början var jag helt tokig på dig och tyckte du pratade emot dig själv hela tiden. Jag tror t.om du ”blockade” mig på ngt sätt i mina kommentarer, för att jag var käftig, korkad, jag vet inte. Men ju mer jag hänger här, ju mer fattar jag. Och första avsnittet av PT gjorde att jag körde huvudet rätt in i kaklet. Jag fattar! Det känns ungefär som när man äntligen i skolan fattade mattesystemet + och -.
  Så jäkla befriande!!
  Tack, tack! Nu jävlar ska jag ut och feministdebattera skiten ur folk!

 • Reply Gurkan 23 mars, 2017 at 11:17

  SÅ bra podd! Längtar till nästa avsnitt! Smart, intressant!

 • Leave a Reply