Du rakar fittan för att män vill att du ska göra det
Fanny Åström har skrivit väldigt mycket om kroppsbehåring och diskussionen raka eller inte raka på sin instagram. Hon skriver alltid en massa fantastiskt matnyttigt och man kommer alltid därifrån smartare, kunnigare och med skarpare analys än innan men jag tycker just den här debatten är så intressant. Läs själva hennes senaste: 
 
 

Som feminist måste man alltid säga att alla kvinnors val är lika bra, annars är man tydligen lika god kålsupare som de män som håller oss i strukturellt förtryck.

En kvinnas val är aldrig opåverkade av patriarkala strukturer. En kvinnokropp är aldrig neutral. Man kan endast välja att gå emot det som pådyvlas oss eller gå med. Ibland väljer man att gå med. För sin egen skull. För att det är förjävla jobbiga att känna sig fel och äcklig. För att man inte orkar kommentarerna. För att striden är en övermäktig. Och jag reapekterar det. Vad jag inte respekterar är den som går in i ett sammanhang där andra försöker bryta detta och hävdar att jaaaag är minsann en unik snöflinga och helt opåverkad. Som om man hade insett något som vi andra inte förstått. Som om man kunde välja bort patriarkatet.

Vi står i denna skit tillsammans men vi förhåller oss till den på olika sätt. Det minsta man kan kräva, den absolut lägsta nivån av systerlighet, är att inte förneka vikten av andras kamp genom att framställa sig själv som den unika snöflinga patriarkatet aldrig lyckades mosa ihop i sin snöboll.

Precis det vi ofta pratar om här: Att alla kvinnors val är påverkade av de normer vi har omkring oss. Ingen går genom livet opåverkad och det fria valet där man rakar eller sminkar sig för "sin egen skull" är en illusion. Ja jag fattar liksom, det får dig att må bra. Jag fattar. Liksom det skönaste som finns är ju att glida ner ett par nyrakade ben mellan ett par nytvättade påslakan. Men det är ju inte en slump att det är just vi kvinnor som känner och tycker och ja, gör just det. 
 
Jag tycker att det är så jäkla skönt att höra Fanny säga det. Inte att vi är produkter av vår samtid, men att man inte behöver respektera när andra kvinnor hävdar att de minsann gör si eller så av egen fri vilja. Att det faktiskt är ok att bli irriterad eller t.o.m arg när de kapar samtalet med sina analyslösa anekdoter.
 
Har ni tänkt på hur ofta kvinnor, även flera av er, måste påpeka att just deras val att raka benen (eller vara hemma med barn, eller sminka sig eller vara undergiven i sängkammaren eller göra nåt annat som generellt fler kvinnor än män gör) inte har med patriarkatet att göra? Till och med skarpa feminister som vet bättre. 
 
 
 
Men egentligen är det inte så konstigt. Det är samma grej som att så många feminister vägrar erkänna att de lever i ojämställda relationer. Det är nämligen skamligt. Som feminist är man ju "upplyst" och borde kanske välja annorlunda och bättre för annars är man ju bara ett offer eller vad det nu må vara skammen bottnar i. Och nu när vi också har en feministisk trend att hävda att det är feministiskt och empowering att följa patriarkatets gamla unkna mallar så har analysförmågan kring detta tagit en permanent semester. Synd tycker jag. 
 
Jaja, om ni inte redan följer Fanny på instagram så börja nu tack
 
 
trino

Lite off topic, men menar du alltid istället för aldrig i början av inlägget?

Svar: Ja! Tack!
Lady Dahmer

trino

Har också tänkt på det att som feminist "välja bättre". Hur ska det vara möjligt när vi lever i det samhälle vi har? Men att förneka att valen sker utifrån fler faktorer där anpassning är en stark drift hos oss (har med överlevnad att göra) är att göra sig själv en otjänst. Att resonera kring varför vi gör vissa val skapar förståelse. Det är frustrerande att så många tar detta resonerande som personlig kritik för deras val. Jag undrar ibland hur det står till med både läsförståelse och analysförmåga...

L

Men ja!
Jag rakar benen och under armarna men inbillar mig inte att det är för min egen skull. Som Fanny skriver är det för att slippa känna mig fel och äcklig. Det verkar vara många som lever i förnekelse. Jag hörde nyss från 2 olika bekanta att de minsann lever i heeelt jämnställda heterosexuella relationer och undrade hur det var möjligt

Lena

Rakar inte underlivet (men klipper håret kortare med jämna mellanrum, det gör så ont när håret fastnar i klistret under en binda). Ibland funderar jag på hur mycket män egentligen vill att man ska ha rakad snippa. Eller är det något vi skapat själva? De få vänner jag diskuterat detta med som rakar sig nämner aldrig att det är nån annan som vill att de ska göra det. Jag har inte varit med så många män (träffade min man rätt tidigt i livet) men har aldrig fått några kommentarer alls om min kroppsbehåring. Det enda min man sagt är att han inte vill att en vuxen kvinna ska se ut som ett barn mellan benen.
Har ni andra fått kommentarer om ni inte rakat er? Hur har personen i fråga motiverat sig?
Eftersom detta är ett rätt outforskat ämne för mig så förlåt min eventuella okunskap. Jag vill bara veta mer.

Linnea

Jag har alltid rakat mig överallt. Klart som fan att det är normer som gör att jag gillar det. Men jag vill att min man ska raka könet också. Och alla män jag nånsin legat med. Gillar inte överdrivet brösthår, helst inget alls faktiskt. Och rygghår måste tas bort.

Calle

Lena:
Gick en feministkurs för några år sedan då vi pratade om det här. Jag trodde då att det mest provocerande en kvinna kunde göra var att skita i hur hen ser ut men de yngre tjejerna (studenter) meddelade att det tyvärr var att inte raka fittan. De bodde i studentkorridor och att fick höra när killarna där diskuterade när någon varit med en tjej som inte var rakad och kommentarerna var fullkomligt genomvidriga.
Det kommer från porrindustrin. Killarna vill leva i en porrfilm och nåde oss kvinnor om vi inte ställer upp på att objektifieras och förtryckas.
Fan ta patriarkatet!

S

Alltså jag tittade på Barnkanalen i förrgår med min dotter på 8 år, ett program om barn och ungdomar ca 8-14 år där de skulle resa utomlands och De äldre tjejerna pratade om hur de umgicks med killar där. Ena tjejen säger något i stil med att att: Här tycker killar att det är äckligt med hår under armarna så du måste raka dig om du ska på dejt. Helt okej, svarar andra tjejen, det är också en sed att raka bort håret i vår kultur så det blir inga problem. Alltså, VA!?? Passar INTE på Barnkanalen typ klockan 15-17 tycker jag. Tråkigt.

Svar: Näää?! Fy fan. 😞👎🏼
Lady Dahmer

HannaV

Min pojkvän föredrar rakad snippa på mig men jag rakar mig inte där längre. Det är ju en extremt porrskadad syn på ett kvinnligt kön tänker jag, när jag var yngre mådde jag så dåligt över hur jag såg ut där nere och försökte trycka in de inre blygdläpparna så att de ej skulle hänga ut *slår mig för pannan*

Att få barn hjälpte något enormt för att inse hur otroligt det kvinnliga könsorganet är, synd att man fick leva med skev syn i så många år.

Skulle vara fantastiskt att förbjuda porr, skadligare skit får man leta efter.


(Liten parentes; pojkvännen sa imorse "du är så otroligt vacker när du nyss vaknat. Du behöver inte ens fixa till dig". Lite sarkastiskt svarade jag att det behöver väl inte han heller, varpå han fick sig en liten tankeställare åtminstone :) han är en fin man men även han tyvärr skadad av patriarkatet och har tyvärr en ganska unken kvinnosyn ibland, men jag försöker få honom att tänka till en extra gång och sätta vår dotter i situationer där han bara är kvinnofientlig av bara farten. Det kommer så skrämmande naturligt, synd att få "uppfostra" honom men bättre sent än aldrig)

Jenny

Det räcker att åka kollektivt och ha öronen öppna för att se hur skadade många unga pojkar blir väldigt tidigt och man behöver inte vara ett geni för att förstå vad det gör mot flickorna i förlängningen.

Petra

Det kan ju finnas ett alternativ till att gå emot, eller gå med för att slippa kommentarer. Typ, jag skulle troligtvis aldrig kommit på tanken att raka underlivet själv, men är glad att nån annan kom på det åt mig. Tycker det känns behagligare när det är trimmat liksom.. Sen är ju allt en vanesak såklart, jag skulle väl vant mig vid mitt hår om jag låtit det vara en längre tid. Så självklart är det strukturer som ligger bakom att jag gillar att raka mig, men skulle ju inte ha några problem med att sluta med det nu. Min sambo tycker dessutom bara det är konstigt att raka sig överallt. Och jag försöker absolut "välja bort" patriarkatet, trots att det är omöjligt, precis som det alltid är omöjligt att inte bli påverkad av andra människor och normer. Kommer inte börja gå emot bara för att, utan hela tiden försöka bli bättre på att fundera på vad jag egentligen vill.

Ida Marie

Jag har insett att jag inte kan raka snippan. Får sår och annat i hårsäckarna på en gång! För några år sedan växte en böld sig så pass stor att jag var tvungen att gå till läkaren och få den tömd. Låg och grina på bordet/britsen av ren förnedring medan en kvinnlig läkare och en kvinnlig sjuksköterska tömde varbölden. Det fick mig att inse att jag är viktigare än samhällets norm med rakade snippor, och jag föredrar hår på min snippa framför varbölder!

Sen rakar jag armhålorna och benen samt några mörka hårstrån på magen och tårna om jag behöver eller vill känna mig "som en i mängden". Och jag hör fel det låter!!!

J

Så sorgligt när jag tänker på att jag ALDRIG haft hår på snippan. Jag började raka direkt när första stråna kom, och har gjort sedan dess. Samma med alla mina tjejkompisar. Inte ens pratat med min kille om detta som jag varit tsm med i mer än 10 år, helt sjukt ju. Vissa saker bara gör man för att man har lärt sig att man är "äcklig annars". Sorgligt.

Ellie

ja det finns till och med en deo för muttan. Det var helt nytt för mig, upptäckte det förra veckan. Kan inte för mitt liv förstå vad det skulle vara bra för. Jag kan se en poäng med intimwipes men inte en deo. Ja man svettas där på samma sätt som man svettas i armhålorna men en deo för muttan, där går min gräns. Om man att raka eller inte låter jag vara osagt.

MD

Är glad att jag växte upp i en klass där ingen rakade sig mer än att de flesta ansade det som stack utanför trosorna. Tror det hörde till tiden också, att bara ha en liten landningsbana i mitten ansågs VÄLDIGT edgy och helrakat var ett stort no-no. Porr på internet var fortfarande i sin linda. Inte så länge sedan, jag är bara snart 32. Men det är skönt att ha växt upp utan det, för det har aldrig tagit emot det minsta att fortsätta inte raka sig. Ben och armhålor hade jag däremot tyckt var rätt jobbigt att sluta med, för de normerna har jag vuxit upp med.
Calle, Lena: Tror att det där med att det är viktigt att tjejen är rakad är en jargong som är väldigt vanlig när killar snackar i sina gäng (har också hört mycket sånt), men har aldrig varit med någon som verkat bry sig när det väl gäller. Så jag misstänker att det är mer en jargong. Inte för att det hade gjort någon skillnad nu.
Så det visar väl om något hur stor påverkan normer och uppväxt har. Finns inte normerna i tonåren så är de jävligt enkla att strunta i sedan. Annars är det en större grej.

J

En av de delar i detta rakande som känns helt absurd för min del, är att jag levt i en tid av hår på snippan och när detta var fullkomligt förenligt med sex, attraktion och "fräschhet". Det var först i 25-årsåldern som jag träffade en kille som fick mig att tro att det skulle vara så mycket mer spännande utan hår . Det har jag fortfarande, 20 år senare, inte riktigt tagit mig ur. Jävligt tragiskt. Hans hjärna hade kidnappats av porrindustrin och jag tillät min hjärna kidnappas av honom. Även om jag fortfarande inte kommit tillbaka till helt fritt växande hår, så är jag jävligt ottraherad av tanken på vår syn på vad som är gångbart ska styras av en industri som jag inte vill ha något med att göra. Vad hände med äkta attraktion och kåthet på riktigt?!

Jennifer

Lena: Jag har heller aldrig hört om någon som faktiskt "bryr sig" när det väl kommer till kritan. Men sen försöker jag aktivt undvika dom värsta machomännen också. Men upplever precis som någon annan sa att det finns en jargong bland män.

Jag är inte rakad någonstans på kroppen och är väldigt blek men med svarta, grova strån och får ibland blickar, men aldrig kommentarer tack och lov. Min sambo bryr sig inte och det är jag tacksam över, för det är min kropp, inte hans. Sen kan man ju alltid prata om preferenser, men i slutändan måste man ju bestämma själv. Jag gillar t.ex. skägg och kroppsbehåring på min sambo (stickig stubb ger mig fan eksem och klåda!!) men skulle han vilja vara renrakad så får han ju självfallet det, det är hans kropp och jag älskar honom oavsett skägg liksom. Men preferenser har ju alla. Men som kvinna blir man ju tyvärr så enormt sexualiserad i alla val man gör ang sin kropp att det tyvärr aldrig blir helt "självvalt", för vi påverkas ju av en helt annan press och norm.

Sofia

Jag rakar inte fittan. Ska jag spendera den långa tiden att hängivenhet hata min kropp som den är, känna mig äcklig och fel och tvinga mig själv att ändra på mig för att.... ??

My

Som en inte längre vän till mig. Allt hon tjatade om var att operera brösten och fettsuga kroppen. Vi pratade sällan och aldrig om annat än hennes vikt och utseende (därav inte längre vän-grejen). Men hon skulle såklart inte operera sig för någon annans skull än sin egen, "för min skull" kom som ett mantra efter varje mening angående denna kropp och operation. "För min skull. Ingen annans!". I samma veva var nästa samtalsämne hur hennes sambo (nu make) kanske tyckte att hon var äcklig pga brösten hängde och hon vägde mer nu efter en graviditet osv osv....... "För min skull".

För min skull existerar inte, har mantrat ser där själv också men har accepterat att jag inte alls trimmar och sminkar för min skull. Ever. Det enda vi skulle göra för vår egen skull, på riktigt, är att tycka om oss själva.

Hej

Med risk för att låta nasty, men har man oralsex är det väl praktiskt om det inte är för mkt hår "i vägen"(?) Jag har fått höra detta om mitt kön (är kille). Jag skiter i porrindustrin och allt det där.

Svar: Det har ej varit nåt problem de senaste 200000 åren så varför skulle det vara ett problem nu?
Lady Dahmer

alice

vet att min sambo föredrar rakat men orkar seriöst inte ta hand om det hela tiden. han rakar sig, under armarna, sin "raggarmatta" och runt kuken+ sina bollar. så han rakar sig betydligt mer+ oftare än jag under större delen av året. mellan juni-augusti blir det dock betydligt oftare för mig iom bikini+bara ben. är jobbigt att känna att man måste. som att håriga ben "förstör" en outfit. :/killar har ju korta shorts utan att känna att benhåret är ett problem men jag själv tycker det ser hemskt ut när jag själv har så?? tänker ofta att jag borde bada i shorts istället så jag slipper bry mig om könet men vill inte vara 'konstig'?? känner flera som gör det men tänker att man måste vara av den "sportiga" typen för att det ska funka. helt sjukt. rakar mig för att vara "normal" och för att typ ge pojkvännen en extra "treat" ibland.

alice

@Hej

håret är mest på de yttreblygläpparna men särar man på dem för att komma åt klittan så är det knappt något där så det är en total lögn och en myt många män tror på. är bara för att de är obekväma och tycker det är weird. har killen din skägg? isåfall borde du säga att om du kan kyssa honom när han ahr skägg kan han slicka dig när du inte rakat dig.

Hej igen

Jag är kille. Har aldrig sagt åt en tjej att raka sig, bara fått höra det själv; att det är trevligare så när man har oralsex.

Maria

Jag rakar mitt kön trots att min sambo föredrar med hår. Men jag känner mig mer bekväm utan, och det kan ju diskuteras varför jag gör det.. Vill att min sambo också rakar sig. Hans hår på axlarna plockar jag med pincett.

Chs

@Hej,

det enda hår som är åt helvete opraktiskt under sex är det som sitter på huvudet. Majoriteten av de män jag legat med har varit hårdrockare, varav flera haft hår ner till midjan. DÅ kan vi snacka att vissa specialåtgärder behövs för att alla inblandade inte ska spotta hårbollar i dagar efteråt. :D

Jennifer

Chs:
Håller med att huvudhår är det enda som stör sex! VARFÖR VILL INTE KILLARNA ATT VI RAKAR DET???

Har långt hår som hänger i fejset på min karl samt i hela mitt ansikte + mun. Så regeln är hårt uppsatt hår med massor av hårnålar för att jag inte ska störa mig på mitt eget hår under sexet... Fitthåret märker ingen av oss av? Endast skönt att slippa vass stubb som gnussar mot härligheterna down there.

Jennifer

Chs:
Håller med att huvudhår är det enda som stör sex! VARFÖR VILL INTE KILLARNA ATT VI RAKAR DET???

Har långt hår som hänger i fejset på min karl samt i hela mitt ansikte + mun. Så regeln är hårt uppsatt hår med massor av hårnålar för att jag inte ska störa mig på mitt eget hår under sexet... Fitthåret märker ingen av oss av? Endast skönt att slippa vass stubb som gnussar mot härligheterna down there.

Nemo

Kroppshår har jag egentligen aldrig brytt mig om särskilt mycket... jag rakar förvisso benen och armhålorna, men det är mer som en rutin... men också för att jag inte orkar ta den striden - iaf inte än. Kroppshår har liksom aldrig varit "skämmigt" för min del, utan har mer skämts för celluliter. Hår har ju alla, men celluliter? Tycker typ alla kvinnor jag ser är så cellulit-fria och fina, och så kommer jag där med mina cellulitlår... kan också vara så att folk har påpekat mina celluliter tidigare så känner mer behov att försöka dölja dem än kroppsbehåring. Jag har badat i shorts flertal gånger endast för att dölja mina lår... Är rädd för sommaren också, just för att man har mindre kläder på sig då och är livrädd att celluliterna ska synas och att någon ska påpeka det.

breakuntil

"det skönaste som finns är ju att glida ner ett par nyrakade ben mellan ett par nytvättade påslakan" - öh, den sköna känslan har jag aldrig upplevt? :D men kanske också för att jag ganska sällan är orakad. Tycker bara att det låter så märkligt, hur man det vara skönt? Kanske om man har stubb annars? Och jo, mystiskt att det bara är kvinnor som "känenr så"...

Jag är för övrigt sjukt trött på tjafs om rakat/orakat. Viktig diskussion förstås! Men jag är av den åsikten att om det inte passar så fuck off, till pojkvänner alltså. Och sen har jag faktiskt aldrig fått klagomål eller hört talats om killar som gnäller och vill att man ska se ut som ett barn där nere. Men har säkert bara varit lyckligt lottad, det verkar ju nog minsann finnas idioter...

Svar: Du får prova nån gång! Helt magisk känsla haha
Lady Dahmer

Lollo

Jag är 43 år o rakar fittan för att jag själv vill det (började för 4 år sen förövrigt i samband med att jag skilde mig).
Måste vara jobbigt att vara ung i dag och så lättpåverkad av omgivningen.....

Svar: Ja för du hade säkert fått iden att raka fittan om du levt för sextio år sen 🙄
Lady Dahmer

Katta

Man behöver bara gå tillbaka några decennier så ansågs alla former av för hårt tuktade eller rakade kön som jäkligt kinky och porrigt, inget som normala människor sysslade med. Har själv aldrig rakat mig där. Häromdagen när jag råkade se mig naken i en helkroppsspegel slog det mig att jag dessutom skulle se lite märklig ut om jag tog bort könshåret, då jag inte ser ut som en liten flicka under håret heller. De yttre blygdläpparna har mörkare hud är resten av mig och hänger en del. De inre blygdläpparna hänger nedanför. Inget konstigt alls, men det skulle ju se för roligt ut utan hår. Haha, blev nästan lite sugen på att pröva bara därför!

Somliga Förbannade Kvinnor

Lollo
Din kommentar är faktiskt rolig i all sin naivitet. Det måste vara jobbigt att vara lättpåverkad sa hon som var lättpåverkad 😁 Du är ju ungefär i min ålder. Och då vet du ju att ingen rakade fittan förrän tidigast slutet på 80-talet och det var inte ens vanligt då. För, som någon annan skrev, det ansågs porrigt och inget vanliga människor höll på med. Och titta, 30 år senare rakar du fittan precis som alla andra. Så det kan gå.

Lollo

Ja och? Jag lever ju nu och inte för 60 år sen.
Jag rakar mig för att jag gillar känslan av att vara rakad när jag väl testade. Precis som jag gillar känslan av att vara rakad under armarna och det började jag med långt innan hårhysterin dök upp.

Svar: Poängen är att du är precis lika påverkad av normer som de du klappar på huvudet.
Lady Dahmer

Maria

Min kille kommer från Mellanöstern och rakar sig mer än jag nånsin gjort. Så det hårlösa idealet verkar finnas även i delar av världen som inte är lika översexualiserade. Har inte frågat varför, om det har med utseende att göra eller något annat. Minns hur paff jag blev första gången en kille tyckte att jag skulle raka mig. "Det kliar på min mage om du är hårig" menade han, kvinnor med orakade ben var äckliga fick jag höra många gånger. Han påpekade även att jag borde vaxa bort min FJUNmustasch, att det var osexigt att jag hade den, och diverse annat som inte var helt i linje med gängse skönhetsideal. När vi gjort slut efter sex år, och jag träffat andra män som verkligen inte bryr sig, märker jag att det är JAG som pratar om att hår skulle va "opraktiskt" om man har oralsex, eller inte törs ge killen en kyss om jag inte duschat, borstat tänderna och parfymerat mig.. blir ledsen när jag tänker på det.

Lena

Nu har jag googlat det här med orakade tjejer och hamnat på diverse diskussionsforum. Där går åsikterna lite isär men att killar undrar vad som hänt, rakar inte tjejer sig längre ?!? Vissa verkade väldigt upprörda, det talades om att dumpa tjejer som inte rakade sig för det är så groteskt (!) med hår. Dessutom var en väldigt oroad över att feminismen höll på att segra. Stackarn som får se hår! Huruvida personen själv rakade sig var oklart.
Verkar som jag tidigare missat hela den här grejen och jag ska försöka få fyraåringen hemma att göra det också. Här hemma har vi viktigare saker att ägna oss åt än att lägga tid på att raka oss, tänker att håret är där av en anledning!

D

"Analyslösa anekdoter" hehe klockrent formulerat, skrattade rakt ut 😊.
Förresten, lite OT, men har du möjlighet att skriva ut receptet på rotfruktsgratängen som du gjorde för ganska länge sedan?

L

Får alltid problem när jag rakar mig, har rätt grova hårstrån och tror hårsäckarna sitter rätt "djupt"(?!), så blir alltid inåtväxta hårstrån och inflammerade hårsäckar. Provade allt möjligt som skulle motverka detta (rena rakblad/krämer/sprit(!!!)) när jag var yngre men inget funkade. Provade även att vaxa några gånger pga detta skulle ju inte alls ge såna problem men det blev fan 10 ggr värre när det började växa ut. Mådde seriöst dåligt över mitt "fula och äckliga" kön, samt trodde att jag var helt ensam om dessa problem. Samtidigt var det otänkbart att ge fan in att raka sig alls. Har valt att vara singel några år nu och har väldigt sporadiskt sexliv, men vågar fortfarande inte låta bli att raka iaf delvis när det är liggdags, och HATAR att jag inte vågar. Märkt att det blivit betydligt vanligare med killar som rakar sig också (särskilt yngre) men vafan, pungen har ju generellt inte alls samma hårväxt som snippor, och det "runtom" brukar istället hållas på millimeterstubb. Föredrar orakat men skulle aldrig säga det, samt känner större krav att jag också måste raka mig. Fattar fan inte snubbar som bah ÄCKLIGT MED HÅR, men tydligen okej med stickig stubb, svettig discofitta/pung, röda prickar och inflammerade hårsäckar??? Känns ju betydligt "ofräschare" än lite fluffigt hår.

Tatiana

The Bush is Back
http://www.stylist.co.uk/beauty/the-bush-is-backLo

Nu har jag varit singel i X antal år och bland annat använt tiden till att bli vän med min kroppsbehåring. Ibland känner jag emellertid en önskan om att söka en man för sex el relation. Men då kommer jag till ett jävligt försmädligt dilemma som jag skäms över: nu när rakning är en sådan befäst samhällsnorm, borde jag sätta någon slags varningstext på mig själv? Skriva ett "OBS: hårig" på tinder? För att skilja agnarna från vetet så att säga. Var hittar jag ekologiska, rättvise-märkta män?

Amanda^

Har haft två pojkvänner. Båda har tagit upp och sagt, jag citerar: "det är inte attraktivt med hår" (och då menar de naturligtvis inte huvudhåret, det ska gärna vara långt och fint och KVINNLIGT). När jag startar ett bråk om saken och sedan låter allt växa fritt glömmer de snabbt vad de har sagt och kan ändå tänka sig att ha sex.

Män suger. Kom ihåg alla att manshat främjar hälsan. <3

FT

Håller med i allt du skriver. Jag rakar en del och vill att min man gör det med (vilket han gör). Vi båda ryser av tanken på hår i munnen så ska vi ha oralsex är det ett måste. Dock inte helrakat för min del.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog